Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ x ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x ]
Anketa
Vārds: Mārtiņš
Vecums: 16 gadus vecs.
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Tikai šitas ( FizzyS )
Izveidoto personāžu saraksts: Slobodan Milovanovic ( Mehāniķis - Bezdarbnieks )
Pieredze šāda veida amatā: Kā uzraugs ,jeb vieglāk sakot Rp Skolotājs esmu bijis un manuprāt man pieredze šajā amatā ir diezgan liela ,protams varu pateikt kur esmu bijis ,bet nekādas reklamešanās.
Pieredze lomuspēles jomā: Roleplay iepazinu 2017 .gadā kad viss bija daudz ,daudz savadāk un sarežgitāk ,bet aktīvi spēlejot roleplay prasmes ir diezgan augstā līmeni.
Servera /history ekrānšāviņš: https://imgur.com/a/wKNZkIS">https://imgur.com/a/wKNZkIS
Motivācijas vēstule:Mana līdzšinēja pieredze kā "Gamemasteram" ir bijusi diezgan liela ,esmu apguvis visas nepieciešāmās komandas un zinu kā rīkoties katrā situācija. Esmu cilvēks ar augstu atbildības sajūtu ,precizitāti kā ari esmu komunikabs un ātri spēju pielāgoties jaunai videi. No savas puses centīšos palīdzet uz visiem simts procentiem tā lai nebūtu pāŗpratumu ne man ,ne jums.
Lol, ne, wtf
motivacija 3 teikumi
PRET, maz redzēts iekš spēles.
PRET!
Ne.
Nevajag šādus, apskatijos topikus, kur daudz sudzibas. Šitas bez sudzibam neiztiks un sodis par katru sikumu.
Veiksmi!
Jebkura projekta kurā pieteiksies staff nekad netiksi fizzy xd
nebūs
manuprāt man pieredze šajā amatā ir diezgan liela
kuraa vietaa???
Pret, pārāk bēdīgs pieteikums.
Ilgstošs lietotājs esi pie mums, bet pa šo laiku līdz šim neesmu redzējis nekādu progresu no tavas puses, ja izrādītu iniciatīvu normālu un velmi būt komandā pie mums, tad noteikti redzētu izmaiņas,
slēgts, nedomāju, ka uztver šo pasākumu nopietni.
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Pelnutrauks, FizzyS, Loews, Admiiiks, Twizzy, Adrul1s, Scrubs, Haseeb, Jitzie, Grums, Efrehs, ellchapo, Artiss, sluker, Sardze, GhostSpocer, RavenS, CarD, RGB, sukamaniramurs, Rixhijs, disrespectful, jurislips, TrustR, Luwii, MrLa!pa, Kristers, Bosch, sippa, 518293182, HandlexY, Kapracis, Negro, RainersK, marats, Ryan Gosling, LMD, Sestais, Tropkillaz, dandijs, pivuks, Stefan, hoodrat, Zexity, KasParNa*uj?, Криля, kristaps_hokage, Tējaaa, daunars, bLank, archaa, samantiina, timaballs, PETER1ZZ, niksniklaavss, friend of deer, annija, DidzzyS, charlyangel, Valchhaaa, raivorijs, Dekraa, Kiwix, amsterdam, Draugs, Ērms, airdox, Enija, Dopixxx, Maruzha, cjoma, ELSB, FL3X, Origo Urla, Castellani, ricardssb