Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ X ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ X ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ - ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ X ]
Anketa
Vārds: Toms
Vecums: 15
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): N/A
Izveidoto personāžu saraksts:
Liam Williams - TLL BENO. (28H)
Ryan Gallagher - Los Santos Īpašumu Pārvalde. (21H)
Brian Gallagher - Miris.
Tokaturo Takayama - Inagawa-Kai. (135H)
Lennon Williams - Acapella architecture. (8H)
Ezio Castillo - Deportēts.
Pieredze šāda veida amatā: Apmēram 2 mēnēšus nenopietni adminēju daži jau zin kurā komūnā, kaut arī es diezgan daudz izmantoju statusu savām un draugu vajadzībām, tiešām iemācījos daudz, sākot ar komandām un beidzot ar komunikācijas prasmēm. Tas serveris ir cits stāsts un muļķim saprotams, ka šijā serverī ir pavisam citādāk un es to ļoti labi apzinos.
Pieredze lomuspēles jomā: Pieredzi esmu smēlies daudz, atveidojot dažāda veida tēlus gan legālos, gan nelegālos visbiežāk esmu sastapies ar nelegālās lomuspēles atveidošanu jo tas mani piesaista visvairāk. Bet es ļoti labi esmu ticis galā arī ar legālo lomuspēli. Domāju, ka mana pieredze ir salīdzinoši liela gandrīz katru dienu pavadot laiku iekš spēles esmu iesaistījies daž - ne dažādās situācijās, kas mani ir attīstījušas.
Servera /history ekrānšāviņš: https://imgur.com/TGoYQAi
Motivācijas vēstule: Tātad... Mana motivācija. Pirmkārt, es izdzirdēju, ka kamēr šis GameMode ir aktīvs BunnyHop vēl pieņems GameMasterus. Tāpēc es izdomāju uzrakstīt pieteikumu. Iet par GameMaster man bija plāns jau sen, bet sapratu, ka nevajag visu sasteigt jo apzinos, ka šis nav nekāds ''mēnešnieks'' un te status netiek dalīts kuram katram. Tieši tas ir viens no maniem lielākajiem motivācijas punktiem jo gribu sevi pierādīt kā cilvēku, kas tiešām ar savām RP zināšanām spēj iemācīt jaunus spēlētājus vai pat pamudināt tā saucamos ''Troļļus'' atveidot jebkāda veida netrollisku RP. Bieži arī novēroju, ka cilvēki neerpo avārijas un tamlīdzīgas lietas jo domā, ka tas ir sīkums, bet no tādām lietām var veidot ļoti labas situācijas un es censtos ļoti stipri lai mudinātu cilvēkus atveidot tās RP situācijas, kas viņiem liekās sīkumi. Protams atdzīstu pats neesmu perfekts, nekad neesmu bijis un nebūšu varbūt tiešām dažreiz parādu sevi no sliktās puses, patīk tur pajokot ne tā un tā tālāk, bet iegūstot šo atbildību zinu, ka tā vairs nebūs jo saprotu nopietnību, kas šim visam nāk līdzi un domāju, ka tiešām šosezon esmu sevi vairāk parādījis no labās puses iesaistoties visādās frakcijās un situācijās pilnībā minimizējot savu OOC komunikāciju. Vēlviens punkts ko apzinos ir tas, ka sodīt nav galvenais, bet iemācīt un lepoties ar to, ka tieši tu esi kaut mazliet iemācijis tam vienam cilvēkam, kas citu rokās varbūt vienkārši tupa sēdētu ajailos vienā pēc otra, iznāktu ārā un tāpat neko nesaprotot, domājot, ka viņš spēlē parasto story mode ies taisīt problēmas. Es zinu, ka daudzi būs pret manu kandidatūru tikai tāpēc, ka negrib redzēt kā citi cenšās un ieliek to pret tikai tāpēc, ka zin, ka pats uz kaut ko tādu saņemties nevar. Vienmēr ir jādod iespēja sevi pierādīt, bez iespējas stāvēsi tikai stūrī un skatīsies. Esmu attēlojis dažādus tēlus un developments vienmēr ir, domāju, ka kā RP skolotājs spēšu iemācīt jaunus spēlētājus. Šis protams nav baigi motivējoši, bet nu ja kaut, kas tad vienmēr var arī izmest, tad kāpēc lai nesaņemtu iespēju? Salīdzinot pagājušo sezonu ar šo sezonu ir redzamas ļoti lielas izmaiņas manā attieksmē jo sapratu, ka man nav jēga čakarēt citiem prātu un vienkārši saņēmu sevi grožos. Tas laikam arī viss, ceru, ka šoreiz man sevi ļaus pierādīt un esmu ļoti pārliecināts, ka nevienu nepievilšu. Jauku dienu visiem, arī heiteriem, pieņemu visa veida kritiku, bet paši jūs zinat, ka nevienam neko sliktu neesmu darījis.
Fucking es zināju es teicu ble. MOD pieteikums tagad jau GM pieteikums pēc tam VCT ja? Skaidrs, nāc pēc statusa ka visur citur.
pret liels
Ir jau 33 admini tāka nebūs nepieciešami staff.
Noteikti PAR, sakarīgs pipars !
Aktīvs serverī esi, bet ja dabūsi adminu/gm sakāpsies galvā tev un domāsi, ka esi labāks par visiem citiem. Pret.
toxic asf ne pret izgaisti
@SIGMA tāds pats vien esi.
Tomtom, došu Tev zaļo gaismu ,nejau tapēc kad esi čoms vai kas, bet es zinu kad Tev smadzenes ir īstajā vietā, kā jau pēc h skatos zadrots esi liels, tapēc spēlētājiem sniegt palīdzību Tu spēsi jebkurā laikā.
p.s Tevi pat no servera nevar dabūt āra dienas laikā.
REC šis fun fujaks, smadzenes īstaja vietā, māk roleplay domāju ka mācēs arī kadam jauniņajam iemācīt.. Veiksmi
Charlie Castillo - Dzīvs - Los Santos Glābšanas Dienests Direktors
Ko tu vispar pļūtī Tomin, tev ''draugu loks'' mainās kā sievietei garstāvoklis.
Izvēlies kurā pusē sēdēsi, riekstu dauzītāj
PAR
džitzija kungs, jums ir pārāk liels pašnovērtējums, jo jūtaties pārāks par citiem. es pareģoju, ka iegūstot statusu gribēsi, lai visi tevi klausa un komandēsi citus, tāpēc anti rekomendācija
All we had to do was follow the damn train, CJ!
Ir man bijuši 15 gadi un varu pateikt ka šajā vecumā cilvēks paliek bravūrīgs ar savām GM spējām.
PRET.
''kaut arī es diezgan daudz izmantoju statusu savām un draugu vajadzībām''
Pirmo mēnesi varbūt neizmantosi, bet pēc tam pa reizītei un tad jau aizies.
PRET
Jitzijs, vai statusniks? HUJZIN, bet par.
Par, sakarīgs džeks, ļoti aktīvs, būs kas ņem reportus.
par,jo vins ir kruts 😎
par jo vins ir fors pipars, sakarigs un zinas ko darit. < 3
Jitzie, paklaxjss, Osmans, pagarinatajs, gerachnik, Kristiāns, nauriks, MrLa!pa, Zexity, FizzyS, daunars, jur, Bosch, Loews, depozits, wiii, Admiiiks, Twizzy, dandijs, jurislips, Ricins, Draugs, niksniklaavss, radiojuniors, Infernus, ddandaliis, Ne, Kiwix, Tējaaa, Freedy, HandlexY, Ofkors, Kapracis, skapis, sukamaniramurs, juppi, PETER1ZZ, Haseeb, martinsh, Čivrix, Ryan Gosling, ELSB, Grums, samantiina, HENKONZ, Scrubs, Piwrix, Efrehs, Rixhijs, KasParNa*uj?, pidars, Gozmit, sluker, diletants, 518293182, Leonchiks, Kareem_Young, Tomijs, N1ce7ry, Bushmaniss, Origo Urla, annija, wolfenstein, GhostSpocer, Luwii, Sardze, Danno, amsterdam, Strepchy, Norbis, charlyangel, ricardssb, Kristers, RainersK, Tominsh, cjoma, Burbule, Negro, raivorijs, disrespectful, snopijs, OpisLV, FL3X, Niknaaks, RavenS, marats, DriverOG, archaa, ツARMISSツ, TrustR, Helviiijsss, emils16, ppiippaarrss, airdox, W22D, uravnobeshen, bLank, Valchhaaa, rackzz, Sneaky, Saiko, Kn0w, rolanddis, hoodrat, Sestais, alexdell2, sippa, pivuks, Swufy, qtecc1, balenciaga, LuckyDonut, naurz, Poliņs, kristaps_hokage, Supreme, M1ke, CarD, Ērms, Dawitos, Skullixzz, dqlepey^^, Enija, Angelis, timaballs, LogiTec, joberis, Castellani, Murish, realduksitis, friend of deer, amiz, Tropkillaz, Rūtiņš, quickasfuck, girts, Ekskluzīvais, Guzman , draiver, Zupinshh, Aye, Zatlerzaurs, dmer777, ciecsuuc, Arhimēds Pitagors, Liepinshh, Arnolds.aka.Rapid, ent1tyy, EmailsKruc, TavaMatite, Freimis, hoodsta