Sveiki,draugi! Nedaudz pastāstīšu par sevi. Tātad mani sauc Sandis un man ir 16 gadi, tūlīt jau 17. Brīvajā laikā nodarbojos ar basketbolu.Spēlēju Ventspils komandā. ļoti interesējos par automašīnām, jo drīz jau jāliek savas tiesības. Mīļākās markas automašīna ir Mercedes Benz, tas vai ir ///AMG vai Brabus mani īpaši neietekmē, galvenais, lai parādās MB. Tālāk pastāstīšu par pieredzi iekš Kick Mta komūnas. Ieejot mājaslapā pirmo reizi, īsti neko nesapratu. Sākumā laikam piereģistrējos CS 1.6 vai Go saitē, līdz sapratu, ka esmu apmaldījies. Ienācu serverī un paspēleju, satiku personu (identitāte paliks pie manis) Viņš mani iepazīstināja ar šo komūnu un man iepatikās. Pašlaik cenšos uzsākt savu biznesu un iegūt nelielu popularitāti iekš servera, taču pozitīvu.
Sveiciens Jums no Logica vai Ty Evans
Hai m8, veiksmi komūnā.
Sveicināts!
sveiks,interesanti palasīt.
Veiksmi iekš kick.
Ja ir kaut kas neskaidrs,droši raksti man pm,palīdzēšu,kā varēšu.
Sveiks Sandi cerams ka uz palikšanu tiksimies In Game..
GL
Yo Sandi.
Tiekamies IG.
Hei , prieks iepzīties, gl.
Sveiks.
Cerams, ka paliksi starp mums.
Cau bambiinoo ;))
Čau! Nu tad veiksmi mums mūsu uzņēmumā!
Sveiks, veiksmi
Paldies visiem par vēlējumiem. Tiekās pie Luksafora!
Sveiks, tiekamies IG ;)
Sveiks. Veiksmi.
♪ HIiii Ty Evans Tiekamies IG ♪
shockins, xayzra, niksniklaavss, Kn0w, HENKONZ, Kristers, RainersK, Negro, dazex, Enija, bLank, Liepinshh, Murish, Loews, 518293182, DenzBen, Logix, fletcher2, user1, Hačiko, dandijs, Mote, Z1EMA, Em4a, Thomas, yanchux, SkyLine, Gozmit, ZeroFunk, pasarti, Belforts, Fosiks, Flomits, Kiwix, teoy, SPICY, Niknaaks, Hektorsss, Pinuzis, TrustR, Ērms, Laurz, 𝙀𝙨𝙠𝙖, 442240, FL3X, Ofkors, GoblinX, janiszaķumeditajs, Сhrееру