Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x]
• Esmu aktīvs/-a forumā [Neesmu, bet būšu]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [x]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [x]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [x]
Anketa
Vārds: Kristers
Vecums: 20
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): goldie, kkukurs, Reizov
Izveidoto personāžu saraksts: Mikhail Morozov
Pieredze šāda veida amatā: Pietiekama. Esmu vairākos lielos komūnos administrējis un vienmēr tiku galā ar pienākumiem tīri normāli.
Pieredze lomuspēles jomā: aptuveni 12 gadi, sākot no SA-MP laikiem līdz pat Fivem un RageMp. Bet tieši MTArp esmu spēlējis visvairāk no visiem.
Servera /history ekrānšāviņš: https://prnt.sc/1x6j6gt
Motivācijas vēstule: Esmu draudzīgs, izpalīdzīgs, saprotošs. Centīšos palīdzēt ikvienam kurš nonācis Ingame grūtībās, kā arī uzlabot šo komūnu cik vien varu. Pieredze šajā jomā man ir pietiekama. Neizplūdīšu vārdu jūrā - darbi pierādīs uz ko esmu spējīgs, bet protams ka, vajadzēs atkārtot šo to, jo drošvien jau kautkas būs piemirsies, bet kā jau saka - skills nepazūd. Tāpēc domāju, ka ātri vien apradīšu ar pienākumiem. Paldies!
PAR,redzu ka esi cilvēks ar humoru,uzrakstīts ir īsi,konkrēti un saprotami.
who the fuck are u?
stabils pret.
te nekā nav
No manis anti, jo nezinu kas tu esi un i guess tu nezini uz ko piesakies....
Centīšos palīdzēt ikvienam kurš nonācis Ingame grūtībās
[Moderators] goldie
Pret
Tas ka izlasi fourum noteikumus nenozime ka uzreiz esi gatavs fourumu adminēt
Veiksmi!
kas tu tāds? PRET
Sakarīgs pipars, zinu tavas prasmes, PAR! Lai tev veicas..
Oreo pa Mod un ad Tu nebūsi spējīgs.
par, normāls kāposts
Kapēc nē? Par! Galva ir uz pleciem..
GL
Ja Tev ir 20, tad drīz Tev apniks šī MTA padarīšana, domāju spēlē kamer vari bez stresiņa.
Pret.
Charlie Castillo - Dzīvs - Los Santos Glābšanas Dienests Direktors
Jauns, zaļš frukts, PRET , pierādi/parādi sevi, savas prasmes un tad ar cienīgu pieteikum probē.
jauns svaigs zals !!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 pieradi sevi kartigak PRETTTTTTT ???? kartejais statusniks
Ļoti bēdīgs pieteikums, 0 effort, pret.
ima be real wiv ju, Nu 20 gadi tev ir ganjau sakarigs pipars esi, bet nu pieteikums uzrakstis 3 minutes ja ne atrāk, soreiz pret.
Pret, nedomāju, ka es gatavs statusam, kautkā nejauši IG sastapos ar tevi un liekies zaļš, nestabils.
Kā arī pieteikums ir 5min darbs.
Šis izskatās ka vienkarši uzrakstīts cip pa prikolam, pirmo reizi redzu tevi šeit vispār , nevaru tevi rekomendēt , ja nezinu tavas stiprās un vājas puses
Pieredze šāda veida amatā: Pietiekama. Esmu vairākos lielos komūnos administrējis un vienmēr tiku galā ar pienākumiem tīri normāli.
Jautajums ir tikai kura no visiem? Vismaz savus 5.gadus nekas labaks par kiku un playhard nav bijis un diezvai būs.
Redzu es tevi ari pirmo reizi. Es domaju, ka nebuus.
Pret, pirmo reizi tevi redzu, pierādi sevi sākumā un tad raksti pieteikumu. Motivācijas vēstule tāda paplika un galīgi neuzrunāja.
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
Es ļoooti reti lieku Pret, bet šoreiz gribot negribot jāliek Pret, jo pieteikums ir tiešām pašvaks , šis jau nav kkads mēnešnieks, lai tik vienkārši tiktu uz gm statusu, kura jau te vairāk pat nav. Bet anyway, GL.
Haseeb, daunars, radiojuniors, sukamaniramurs, Origo Urla, GhostSpocer, Jitzie, sluker, Zupinshh, W22D, martinsh, RainersK, Tominsh, samantiina, Negro, raivorijs, M1ke, 518293182, disrespectful, friend of deer, Valchhaaa, MrLa!pa, PETER1ZZ, archaa, Guzman , Tējaaa, Sardze, Kristers, DriverOG, ELSB, A1, Scrubs, TrustR, marats, Bosch, bLank, Ryan Gosling, niksniklaavss, KasParNa*uj?, cjoma, Sestais, Loews, Draugs, OpisLV, Enija, Kn0w, FalkeLV, NopeLv, GATERISTS, Zexity, timaballs, RavenS, Luwii, pidars, FroyTheDude, sippa, joberis, Kiwix, amsterdam, ricardssb, FL3X, realduksitis, ツARMISSツ, dandijs, LaMpAcKa, Murish, rackzz, draiver, LuckyDonut, Ne, Danno, goldie, Cryptix, Flecher, Gozmit, Bobix, Twizzy, Swufy, dmer777, jurislips, command, dandaliis, kristaps_hokage, N1ce7ry, Niknaaks, uravnobeshen, Ricins, SANLA, Emilciks, Assassin, astr0q, Laurz, Knight, quickasfuck, Kapracis, nauriks, Efrehs, Arhimēds Pitagors, Kristiāns, DidzzyS, naurz