Sveiki , mani sauc Mārtiņš, man ir 19 gadu, dzīvoju Liepājā,bet dzimtā vieta ir Jēkabpils. Ja vajadzīga precīzāka adrese, varu pateikt, bet šaubos, vai kādam tas interesēs. Mācos ''LVT'',jeb Liepājas Valsts Tehnikums,kā arī man nepadodas ar skolotājām sabīdīt sakarus.Varbūt nav nekas prātīgs, bet nu skolotājus labāk nekaitināt , ja grib tikt tālāk... Labi, neiespringšu uz sliktām tēmām. Pašu Multi Thef Auto es spēlēju apmēram no 11 gadiem apmēram tā , bet tad es dzinu tādu kā muļķi , tā saprātas robežās sāku spēlēt 15 gados. Esmu spēlējis pāris gadus lielos RP serveros,bet pilnus 4 gadus nospēlēju DayZ. Esmu atnācis atpakaļ uz MTA atmosfēras , pēc nepilniem 5 mēnešiem kuru savu apstākļu dēļ neapmeklēju MTA , tātad ja esmu iegriezies šeit tad jau , esmu kko ieplānojis šeit izdarit / paveikt ņem kā tu to gribi. Tas arī būtu uz priekš / atpakaļ kas un kā.
Hobiji un aizraušanās.
Mani hobiji katru reizi mainās , kā jau mums visiem vienaudžiem šajos gados , vairums dara to un tad pēkšņi viņus iedvesmo darīt ko citu .
Protams viens no hobijiem ir paņemt kādu Džī un pasēdēt savā istabā ar čomiem un paklausīties 2pac // Tupac Shakur .. -Tas ir viens no maniem hobijiem.
https://www.youtube.com/watch?v=eXvBjCO19QY">https://www.youtube.com/watch?v=eXvBjCO19QY
Īsāk sakot - A'ye. Veiksmi projektam ar nākotni, kaut gan, kā man redzams kad viss iet uzaugšu un mēģina pēc iespējas visu uz max uzlabot, te jau viss norit kā nākas.. Labi, cerams, neliku jums vilties , kas izlasiju šo
Roll'Q
Nu veiksmi mans dārgais draugs, kad dabūsi atkal mikrafonu un iesim dc/ts3? sen neesmu parunājis ar tevi, kopš dayz laikiem.
Ayyyyyyyyy, prieks, ka esi back, neej prom.
Vismaz vēl kāds, kurš neklausās Mumble shitu.
Sveiks, Mārtiņ.
Sveiks, lai izdodas iecerētais.
Sveiks, veiksmi tev ;)
Sveicinats!) Esi zinams jau labu laiku
Labas dienas Rolex'a Kungs! Esi sveicināts tautu meitu klubiņā.
hmm, diezgan līdzīgs hobijs manam.
Čau.
te nekā nav
sveiks,veiksmi tev,turpini attīstīties iekš šī projekta veiksmi
Yo pazisty tev ig esi pazistam projekta caur ic vekismi.
Pazīstams gurķis , prieks ka uzrakstīji sasveicināšanos, gl.
Sveicināts!
Hey, prieks iepazīties! Tavs Hobijs ir vislabākais, bet ko tur, es neesmu labāks! xD Lai tev veicas un izdodas!
Sveiks Mārtiņ veiksmi iekš lomuspēles.
Sveicināts,draugs! Iekš IG laikam esmu redzējis,taču nekāds sakarīgs kontakts vēl nav sanācis. Gan jau kaut kad
shockins, pidars, ELSB, LaMpAcKa, HENKONZ, samantiina, Zexity, MrLa!pa, DenzBen, fletcher2, draiver, Vitautas, Tominsh, Biggy, Angelis, rolex, FLESLV, Mote, Kriksis, alfredmayfrendsss, ghostinzz_, realduksitis, SkyLine, Gozmit, ZeroFunk, 1337, SPICY, Dekraa, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Fushion Lv, Melnais, ricardssb, Kiwix, Fosiks, sweathly, Logix, SNAKE, Pinuzis, Luwii, ivanovs, TrustR, FL3X, wazijs, bLank, Сhrееру, janiszaķumeditajs, teoy, gliemis101, buddyy, 518293182, Laurz, Sicitisss, Snow, sensejs, Ērms, Ofkors, Zupinshh