Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ x ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x]
Anketa
Vārds: Armands
Vecums: 18
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): -
Izveidoto personāžu saraksts: Jimmy Fellow
Pieredze šāda veida amatā: Pieredze ļoti liela, pārzinu gandrīz visas komandas, gan VCT gan administrātora.
Pieredze lomuspēles jomā: Pieredze ir gadiem krāta, esmu attēlojis dažnedažādus tēlus, gan legālus, gan nelegālus, ar laiku rp prasmes kļūst arvien labākas.
Servera /history ekrānšāviņš: https://ibb.co/DgsF4vs
Motivācijas vēstule: Sveiki, mani sauc Armands, tieši mani vajadzētu pieņemt kā uzraugu jo ir pieredze un spēju uzņemties atbildību šajā amatā. Es uzskatu ka esmu pietiekami zinoš un pieredzējis lai spētu uzraudzīt serverī kārtību, palīdzētu cietiem spēlētājiem un apmācītu jaunos un/vai nezinošos spēlētājus. Esmu ļoti draudzīgs, gan ar kolektīvu, gan ar spēlētājiem, cenšos izvairīties no liekiem kašķiem un vienmēr visu risinu kā vajag nevis kā pašam labāk. Spēšu būt aktīvs vairākas stundas dienā. Lūdzu izlemjiet par labu kā zinat un ceru uz sadarbību, ar cieņu Armands.
*Ja pieteikums tiek noraidīts, atkārtoti drīkst pieteikties ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām.
Em.. man jautājums,kas tu būtu? Jo itkā neesmu ar tevi sastapies un pieļauju domu,ka jebkurš cits čuvaks,kas atrodas kickā,tevi nepazīst...Šaubos,ka tev šis amats būtu nepieciešams.. bet nvm,..
Veiksmi tāpat!
profils kops 2019, gadiem krata pieredze bet topikos tikai atteikti pieteikumi. pats pieteikums svaks un neuzrunaja
pret
Sorii..bet tu esi vell svaigs. Par tevi nav nekas dzirdēts. Pierādi sevi!
PRET
Veiksmi!
sorry par gramatiku
Pieteikums galīgi neuzrunā,bet nu veiksmi tev!
nu huiizin 🥱
Pieteikums ir pliks, kā arī īsti neviens tevi šeit nepazīst, vajadzētu kaut kā vairāk sevi paradīt uz ko esi spejīgs un tad mēģini no jauna, antirekomendācija.
Pie pieteikuma neesi pacenties.
Un jā Armandooooo, pirma dzirdēšana par Tevi.
Antirekomendācija
Foruma esi reģistrējies 2 gadus atpakaļ , 23h Tikai šeit no visa , duuude naah , pliks pieteikums, antirekomendēju
Švaks pieteikums, anti.
Charlie Castillo - Dzīvs - Los Santos Glābšanas Dienests Direktors
Iedosu par lai neesi galīgi bēdīgs ka visi liek pret
Pirmo reizi par tevi dzirdu, pats profils arī tukšs un neviens neko par tevi nezin. Viennozīmīgi antirekomendācija no manas puses.
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
nebūs
kas tu tāds?
kto ti takoi
pret
Tas cik atpazīstams tu esi šajā komūnā neietekmē iespēju tikt pie statusa. Kaut arī aktivitāte maza, un tie kas šeit raksta ka nezin par tevi - vienkārši nav tevi redzējuši. Tas nav svarīgi.
Tomēr pats svarīgākais, ko es pamanīju, bija ielūkojoties tavos iepriekšējos topikos. Par mehāniķi piesakoties roleplay ir vidēja līmeņa. IC pieteikumi ir uz ātru roku. Šis gan parāda to ar cik lielu atdevi iepriekš tu esi pavadījis šeit laiku. Manis redzētais liecina ka tava atdeve ir niecīga, un rp līmenis vidējš. Iespējams uz šo brīdi tas viss ir mainījies. Personīgi iesaku sākumā pierādīt ka tu esi reāli spējīgs džeks kas grindo roleplayu nevis statusu. Pret.
Šoreiz ANTIrekomendācija! parādi visiem kas tu esi un meiģini velreiz..
Pieredze lomuspēles jomā: Pieredze ir gadiem krāta, esmu attēlojis dažnedažādus tēlus, gan legālus, gan nelegālus, ar laiku rp prasmes kļūst arvien labākas.
Man iepriekš nelikās ka braukāt uz rs haul ir ''tēla attēlošana'' , bet nu tu sāc pierādīt pretējo ar saviem vārdiem. Nomierinies , pasēdi vēl projektā un sāc pierādīt sevi no labās puses , izcelties un pierādīt to kad tu kaut uz kaut ko esi spējīgs un vismaz kāds vārds no tava rakstītā ir taisnība , jo pagaidām tas tiešām nav redzams absolūti.
'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me ''
Yooo šoreiz būšu PRET.
ti kto takoi, davaj dasvidanije, PRET
Wo1in
Iedosu par lai neesi galīgi bēdīgs ka visi liek pret
Pirmo reizi redzu, sorry bet pret
Loews, Admiiiks, Jitzie, sukamaniramurs, sluker, RainersK, quickasfuck, Tominsh, Zexity, Negro, raivorijs, disrespectful, samantiina, MrLa!pa, DriverOG, 518293182, Kiwix, dandijs, Draugs, PETER1ZZ, Tējaaa, archaa, ツARMISSツ, sippa, Sardze, Kristers, ELSB, A1, Scrubs, TrustR, Bosch, marats, bLank, Arhimēds Pitagors, Ryan Gosling, FL3X, niksniklaavss, KasParNa*uj?, cjoma, Kapracis, draiver, LuckyDonut, emils16, Luwii, Ne, amsterdam, Twizzy, Castellani, timaballs, Raivis, Ricins, Origo Urla, amiz, qtecc1, Danno, perk., Assassin, goldie, astr0q, Valchhaaa, rackzz, Laurz, Knight, friend of deer, Poliņs, Efrehs, jurislips, Kristiāns, Murish, snopijs, Rixhijs, Tropkillaz, hoodrat, Freedy, FalkeLV, LVnooB, Ekskluzīvais, Norbis, Sestais, kristaps_hokage, Guzman , pivuks, Devitais, Varde