bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
7
0
topic
Sureños
mākonis
Lietotājs
Mākonītis
24 atbildes forumā
Online: 1d 9h 18m
Redzēts 2023. gada 14. augustā, 19:46
Pievienots, 2021. gada 18. oktobrī, 15:24

Sureños

|Sureños, Sur 13, Sureños X3|

Sureños ir grupējumi vai cieši saistītas bandas, kuras godina Meksikāņu mafiju atrodoties ASV štatā un federālajās labošanas iestādēs. Daudzām Sureño bandām ir sāncensība savā starpā, un vienīgā reize, kad šī sāncensība tiek atcelta, ir tad, kad tās nonāk cietumu sistēmā. Tādējādi cīņas ir izplatītas starp dažādām Sureño bandām, lai gan tām ir viena kopīga identitāte. Sureños ir kļuvuši par nacionālu bandu ASV.

Lokācija

Sureños galvenais cietoksnis atrodas Kalifornijas dienvidos. Viņiem ir liela klātbūtne Kalifornijā, Nevadā, Arizonā, Teksasā, Ņūmeksikā un Jūtā. Viņiem ir mazāka klātbūtne Ilinoisā, Oklahomā, Džordžijā, Oregonā un Vašingtonā. Tie ir izplatījušies līdz pat austrumiem, līdz Ņujorkai. Sureños ir dokumentēti ASV armijā, atrodami gan ASV, gan aizjūras bāzēs. Tos var atrast arī dažās Meksikas daļās. Sureños arī uztur attiecības ar dažādām narkotiku tirdzniecības organizācijām, kas atrodas Meksikā. Tie ir apstiprināti 35 dažādos ASV štatos. Viņi ir kopā ar Persijas līča karteli.

Pagātne

Termins Sureño spāņu valodā nozīmē "dienvidnieks". Lai gan Sureños tika izveidots 1968. gadā, šis termins tika lietots tikai pagājušā gadsimta 70. gados, jo turpinājās konflikts starp Meksikas mafiju un Nuestra Familia, Kalifornijas cietumu sistēmā. Šo cietumu karu rezultātā, visas spāņu Kalifornijas ielu bandas pieskaņojas Sureño vai Norteño kustībām - ar ļoti retiem izņēmumiem, piemēram, Fresno Bulldogs un Maravilla bandas Austrum Losandželosā, Kalifornijā.

Kriminālā aktivitāte

Sureño grupas ir iesaistītas daudzos noziedzīgu darbību aspektos, ieskaitot slepkavības, narkotiku tirdzniecību, nolaupīšanu un uzbrukumus. Viņi arī aktīvi iesaistās cilvēku tirdzniecībā. Ir bijušas daudzas augsta līmeņa krimināllietas, kas saistītas ar Sureños dažādās valstīs. Viņu galvenā uzmanība tiek pievērsta dažādu narkotiku formu izplatīšanai un Meksikas mafijas pavēļu izpildei. Policijas departamentiem ir grūti tikt galā ar šo bandu, jo tā ir decentralizēta hierarhija ielu līmenī. Tiesībaizsardzības iestāžu mēģinājumi ierobežot Meksikas mafijas ietekmi uz dažādām Sureño ielu bandām ir bijuši nesekmīgi. Deviņdesmito gadu beigās tika izveidota federāla darba grupa, lai izpētītu bandas iesaistīšanos nelegālajā narkotiku tirdzniecībā; tā rezultātā tika arestēti vairāki tās locekļi. Varas iestādes konfiscēja tūkstošiem dolāru narkotiku un naudas, kā ziņo Los Angeles Times un vietējie ziņu kanāli. Grupa vēsturiski ir strīdējusies ar dažādām konkurējošām bandām par izvietošanu un konkurenci, kā rezultātā ir notikušas daudzas apšaudes un nāves gadījumi. 2004. gada 24. augustā tiesībaizsardzības iestāžu priekšrakstā tika izbeigti 38. ielas bandas aktīvie dalībnieki no ielām, aizliedzot viņiem publiski lietot šaujamieročus, alkoholu, grafiti un citus bīstamus materiālus.

Nodarbošanās

Ieroču tirgošana,

Narkotiku tirgošana,

Narkotiku pārvietošana,

Laupīšanas,

Sadarbība ar citām bandām/mafijām.

Jitzie
Foruma Moderators
Vadošais administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Veterāns
Discord Moderators
Sanity
1178 atbildes forumā
Online: 158d 15h 56m
Redzēts 10. maijā, 13:32
Pievienots, 2021. gada 18. oktobrī, 15:26
0
post

Cepuri nost, veiksmi džekiem.

LaKush
Lietotājs
Eclipse
38 atbildes forumā
Online: 2d 0h 11m
Redzēts 2022. gada 14. aprīlī, 22:41
Pievienots, 2021. gada 18. oktobrī, 16:23
0
post

glhf.

 
                                                                                                    Manas Frakcijas:

4Pakas Crip - Kordell Green
W/S ARMENIAN POWER - Said Avdalyan
Rollin 30s Harlem Crips - Douglas Bullard
52/92 Pueblo Bishop Bloods - Demetrius Lott


Alex Smith.
Lietotājs
Rendzurs
3 atbildes forumā
Online: 2h 40m 10s
Redzēts 2021. gada 06. novembrī, 23:14
Pievienots, 2021. gada 18. oktobrī, 18:24
0
post

 

👍

hoodsta
Bijušais administrators
303 atbildes forumā
Online: 41d 11h 50m
Redzēts 27. februārī, 18:53
Pievienots, 2021. gada 18. oktobrī, 18:52
0
post

surenos ir visas sureno bandas, milziiga kustiiba 

pa lielam neiespeejami to ingame pareizi atteelot buutu. daudz forshaak un labaak buutu tad, ja izveeleetos kaadu mazaaku bandu zem visa lielaa 13 koka

iemauc shitajaa linkaa, atrodi kaadu bandu kas beidzas ar 13 un rpo tos pashus iecereetos surenos, tikai ar daudz pareizaaku pieeju. peectam topiku sakaarto attieciigi un bus smuki

veiksmi, neliec vilties 😉


e: arhiveets, autors veidos jaunu teemu.

Pēdējo reizi rediģēja hoodsta, 2021. gada 18. oktobrī, 19:22.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0