Playboys
Vēsture
Losandželosas rietumos, Kalifornijā, 50. gadu vidū. Sākotnēji tie bija automašīnu klubs ar nosaukumu "Southern Califas Latin Playboys Car Club." astoņdesmitajos gados pārcēlās uz dzīvi Burbankā, Kalifornijā, un izplatījās Holivudas ziemeļos un citās Sanfernando ielejas pilsētās. Eastside Playboys aizsākās 1975. gadā Losandželosā, Kalifornijā, un Southside Playboys sāka savu darbību 1982. gadā Bell Gardens un South Gate, Kalifornijā. Sākumā viņi visi bija spāņi, bet pēdējos gados, lai gan tas ir reti, citās grupas ir spējušas iegūt dalību, padarot tās daudznacionālas. Tomēr Playboys joprojām pārsvarā ir spāņi,no Latīņamerikas līdz ASV.
Raksturojums.
Playboys 13 Gang, pazīstams arī ar īsu nosaukumu PBS13, ir pārsvarā meksikāņu izcelsmes ielu banda Los santosa, Banda dažreiz izmanto nosaukumu Conejo vai Trušu banda. Viņi pieskaņojas Meksikas mafijai, kas pazīstama arī kā La eme, atrodoties cietumā, un atceļ sāncensību ar citām Sureño bandām.
Mūsdienas, nodarbošanās.
Bandai pagaidām nav noteikta lokācja, viņa ir izmētā pa vissu Los santos, bet viss aktīvāk tā ir pamanāma Ganton rajonā. ar paziņu palīdzību pērk un pārdod nelegālas lietas, tādā veidā pelna naudu dzīvošanai.
Vadītājs Eric Carter, vairāk pazīstams kā Piva, 25 gadi, dzīves vieta Los santos, darbs nav.
Šis ir labs
Ar Jums vakar runāju, paši atzināt, kad nav iepriekšēja pieredze. Sarunājām, kad Jūs pievienosieties pie kādas frakcijas. Man tiešām intresē, ko Jūs darīsiet? Pa diviem erposiet 24/7? Pēc nedēļas uzrakstīsiet, ka jāliek arhīvā, jo Jums vairs nebūs ko erpot, dēļ tā ka nav nekādas iepriekšējas pieredzes. Akjēziņ.....
Tajā brīdi kad tu to stāstiji es neklausjos, un vispār nebiju pie pc, bet man ir pieredze, esmu bijis citās nelegālajā frakcijās, bet citos serveros, kā arī sākumā mēs būsim divi, protams, bet kad atradīsim normālu vietu utt, tad dābusim vel dažus cilvēkus, bet ja beigsies idejas pekš rp jebkurā brīdi var palasīt idejas kick nelegālo f dc, dod iespēju/
kāpēc obligāti uzreiz sava frakcija jātaisa? neredzu problēmu pievienoties citu spēlētāju frakcijās.
kāpēc gan ne? intresantāk ir taisīt savu, sākt vissu no 0, es esmu jau bijis citās frakcijās, taks nomierinaties.
Saprotat arī to ka jūs kā esat tikai divi jūsu resursi ko iegūsiet un pirksiet , tiks samazināts līdz pašam minimumam, taapec buus ļoti grūti, rēķināties arī ar sekām.
līdz rītdienai dabūšu vel 2 cilvēkus
Tajā briidi l, kad tu kaut ko stāstiji es neklausijos" 😂 Nujaa, laba attieksme. Nee Jums vakar visu pateica.
ir 4 cilvēki
es domaju, ka viss saies. ja ir 4 cilveki, tad tev bus drops un ieroci un labas lietas un dzonija dildo
All we had to do was follow the damn train, CJ!
kādā krāsā?
roza protams
melns nebūtu labāk?
NEBUS
;D
Uz šādiem nelegālajiem grupējumiem parasti cilvēki raksta CV nevis iet un roleplayo
Cv parauks:
Kapec gribi but f3? (100-500v.)
Cik naudu esi gatavs ieguldit f3?
Ar kadu auto tu brauc?
Cik tev ira h?
@District76
tu nevari taisiit pats savu frakciju, kuro reizi tev teikt?
un paareejie. jus veljoprojam neesat reeciigi, pacenshaas.
Skrevele, Admiiiks, amiz, archaa, Jitzie, pidars, jurislips, Swufy, ELSB, hoodsta, timaballs, daunars, CarD, PETER1ZZ, Kristers, plaksters, naurz, dmer777, Liepinshh, ČIGĀNS 3310, gxngmember, kristaps_hokage, Negro, astr0q, pivuks, LVnooB, Petriks420, Freedy, Guzman , Kareem_Young, RaivoKR, Zatlerzaurs, abolinsraivo, marats, Mentos, diletants, balenciaga, HandlexY, Flexits, Archijss, Ekskluzīvais, Redžijs, qtecc1, draiver, EBK, ForesT, Arhimēds Pitagors, Mr.Latvian, Ryan Gosling, realduksitis, joberis, dandijs, Tommy, Rixhijs, cjoma, Bebrs, mopz, Haseeb, EmailsKruc, Scrubs, Tropkillaz, Ricins, 518293182, RavenS, yanchux, Castellani, sukamaniramurs, Twizzy, charlyangel, Origo Urla, Bosch, Valchhaaa, LMD, RainersK, bLank, Draugs, Kapracis, derkijs, hoodrat, DidzzyS, Sestais