Čau visiem! Sākumā jau paldies manam labākajam draugam Logix, ka pateica man par šo serveri, jo sen jau vēlējos atrast kādu aktīvāku latviešu roleplay serveri. Mani sauc Sandis, 17 gadi un ar Logix spēlēju vienā basketbola komandā. Pēdējā laikā sanāca ļoti maz laika pavadīt pie datora, par cik bez skolas un treniņiem iesaistos arī dažādās ar skolu saistītās programmās, kas aizņem daudz laika, tāpēc pievērsos nopietni tām.
Drošivien pašlaik mērķis ir izveidot ilgstpējīgu uzņēmumu InGame, lai varam ar Logix atstāst labu pirmo iespaidu par mums, bet laika gaitā varētu jau tiekties kaut kur augstāk. Bez tā arī kādreiz filmējām daudz video un ir pašiem savs YouTube kanāls. Domāju vajadzētu atsākt šo visu šajā jaunajā serverī, bet skatīšos, vai laiks vasarā atļaus.
Cik sapratu, administrācija šeit ir atsaucīga, tā kā domāju, ka šī būs īstā vieta. Tad jau tiekamies InGame!
Sveiks, kapēc tādu pretīgu fontu uzliki? Stulbi lasīt.
Čau,draugs Carmelij! Nu uzcelsim to Customs garāžu kopā ar draugu @Bunny ,kas palīdzēs ar naudiņām.
Sveiks, lai veicas!
Sveiciens, zinu jau tevi, esam erpojuši, veiksmi šeit.
Hai, veiksmi šeit, 50% man no ienākumiem.
Sveiks, tiekamies IG! ;)
Sveicināts!
YO!WAZZAP NIGGA!
Sveicināts , veiksmi lomuspēlē.
shockins, PETER1ZZ, swolex, SkyLine, realduksitis, HaipE, Kapurs, Gozmit, ZeroFunk, Pinuzis, Belforts, bLank, FallenAngel, buddyy, teoy, Сhrееру, janiszaķumeditajs, TrustR, Biggy, gg_Billy_gg, Ofkors, 518293182, big fater, Ērms, Kiwix, Fosiks, Logix, wazijs, Laurz