Yo, ko jūs domājat par kick lv meetupu? Es domaju mes varetu kaut ko sarikot un iepazit musu milos rperus arii dzivee, forsi parunaties un ta, apspriest visadus tematus un jauki pavadit laiku.
Nezinu no kurienes lielaka dala ir, bet gan jau Riga ir tas labakais viduscels, vai kada cita pilseta, kas butu alternativa Rigai.
No manas puses varetu sadabut paris cilvekus cista, es domaju @EBK un Robis gan jau pievonotos.
Varetu kada IKEA vai akropoles parkingaa moska plazaa vai kur citur es jau nezinu, vieta tas taa.
nu taka ja ko domajat?
varesiet satikt ari mani bet dzive es netrolleju ka mta, butu forsi ja pievienotos ari no idlewood narkomaniem @daunars meetupaa
sorry par garumzimem un pieturzimem, rakstu no telefona
kicka playerbase in a nutshell
varet aizbraukt paskatities uz visiem pipariem
lol
jekabpili tikai !!!!!!
labojums - mta kick meetup nevis kick lv, nepiemini to dead ass sūdu.
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
domaju var slegt ciet miitaps atceljas
Es gribu jo man ir +3 kartina
ja internetā te vēzis ir lvl 100 tad istajā dzīvē visi nomirs no tā vēža, bet pie Origo var atnākt izkauties
Origo pārāk nedroši. No malas atnāks piekaus, nevis no kicka. Vai menti sapakos. Varam jau pārņemt un uztaisīt tur mūsu lokaciju, pizģisim visus un mentus it īpaši.
Ierastos, Sandijs tak palubom ari
Mia Khalifa my bitch
Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang
tapat ka piebalga serveri? savakties aiziet bolingu uzzipāt?
tapat ka piebalga serveri? savakties aiziet bolingu uzzipāt
Kāpēc gan ne? Mazos jau citur nepalaidīs, it īpaši kad skolā 😅😅
Ja un vakcinu es ari esmu gatavs potet lai tik ar jums draugiem uzspeletu bolingu
labs dzeki
SkyLine, samantiina, nauriks, sencis., dandijs, DenzBen, Brazy, cyber, Bosch, KasParNa*uj?, Admiiiks, daunars, ForesT, Jitzie, kristaps_hokage, Scrubs, Dekraa, Ne, yanchux, pivuks, jurislips, sippa, Kareem_Young, Guzman , hoodrat, Luwii, GaraiS, Enija, LMD, Sestais, balenciaga, Kapracis, bLank, Loews, ELSB, Sneaky, SHIT, sudumusa, Ricins, KristapsDD, fletcher2, Castellani, dmer777, Draugs, Palmijs, amsterdam, Origo Urla, Madden, Tējaaa, Skrevele, friend of deer, Gozmit, gxngmember, RainersK, Maruzha, GoblinX, LUĪZE, Ofkors, archaa, Fushion, Dinčaa, hoodsta, ツARMISSツ, Kiwix, 518293182, SNAKE, Kristers, DidzzyS, juppi, Assassin, draiver, Biezaputra, qtecc1, EBK, Varde, Gangsta, Tropkillaz, FalkeLV, MrLa!pa, Sharper, CarD, Laurz, 💜 Tvaiciņš 💜, annija, niksniklaavss, Infernus, Bridges, Murish, raivorijs, cjoma, Tominsh, martinsh, Sardze