Vārds: Mikus Gustavs
Vecums: 16
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): M1keLanGelo ,M1ke
Izveidoto personāžu saraksts: Nav tagad.
Pieredze šāda veida amatā: Ļoti neliela, menešniekos.
Pieredze lomuspēles jomā: Nu kādi 3 gadi.
Servera /history ekrānšāviņš: nevaru tagad.
Motivācijas vēstule:Esmu diezgan komunikabls, cenšos pārsvarā izrādīt to pozitīvo nekā negatīvo, vienmēr kādam cilvēkam dodu otro iespēju, jeb izlabot savu kļūdu. Neesmu nekāds ''RP Gurū'', bet es domāju ka varēšu izkaidrot roleplay pamatus kādam jaunam spēlētājam. Nebūšu tas cilvēks kas ''izmainīs RP līmeni serverī'', jo viss roleplay balstās uz pašiem cilvēkiem un viņu kreativitāti, vajag tikai viņus uzmundrināt. Runājot par pašu Gamemaster statusu, pieredze ir bījusi menešniekos.Pats roleplay man arī nav svešs.
Nu motivacija tiesam forsa, tik zel, ka tris gadu laika pirmo reizi redzu. Taa nav nekada pieredze.
Nu, es vienkaršī parsvarā tikia spēleju , a tgad cenšos uztureties vairāk forumā...
Bez komentāriem,
slēgts.
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Loews, joebiden, jurislips, Kristiāns, Jitzie, Dekraa, quickasfuck, kristaps_hokage, Rixhijs, Guzman , Haseeb, Cody Gregory, Danno, amsterdam, nauriks, CarD, archaa, KasParNa*uj?, LuckyDonut, Sharper, Zoro227, ASTRODIUM, friend of deer, blaze, GaraiS, Assassin, Origo Urla, RainersK, martinsh, Ryan Gosling, Gangsta, Tropkillaz, yanchux, EBK, Dinčaa, Maruzha, RageQ, Raivis, M1ke, Swufy, 9Boz, duman, Ērms, Tējaaa, 518293182, daunars, annija, Kiwix, DidzzyS, Laurz, draiver, samantiina, juppi, Gozmit, bLank, raivorijs, ELSB, Enija, fletcher2, Castellani, dandijs, 💜 Tvaiciņš 💜, Tominsh, sippa, FL3X, Kapracis, Draugs, LMD, Bosch, sukamaniramurs, Twizzy, Kristers, amiz, Sestais, silvia, shockins, LUĪZE, cjoma, GoblinX, Falk, Ricins