Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz moderatora amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 1 mēnesi [ + ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ + ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ - ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ + ]
• Spēju būt neitrāls/-a konfliktsituācijās [ +/- ]
• Man ir labas latviešu valodas zināšanas [ + ]
Anketa
Vārds: Oskars
Vecums: 18
Sasveicināšanās topiks: Kaut kur jau ir, ja nav - cau.
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): bija.
Pieredze šāda veida amatā: Pieredzes laikam nav, bet var dabūt.
Motivācijas vēstule: Es darīšu savus pienākumus ar godu, izsijāšu toxic trollismu no normālā, valdīšu par čata kārtību! Būšu jaunais foruma sargs. Sodīšu visus palaidņus, kuri nemāk uzvesties! Ja kāds ir redzējis mani pārkāpjot noteikumus čatā - tas nebiju es, @daunars un @dmer777 var arī to pašu pateikt, viņi visu zin. Vienmēr esmu centies ievērot foruma kārtību, lai nedabūtu banu. Līdz ar to jā, tagad es citus baidīšu ar banu, līdz ar to netiks pārkāpti nekādi noteikumi.
Šajā vasaras laikā foruma sargi nav daudz, līdz ar to es ar lielāko prieku palīdzēšu.
par, ja tiec par modu un ir kkadi jautājumi, droši pm.
te nekā nav
rekomendacija, jo esi mans bralis, ka ari vienmer foruma ir advekats un kartigs cilveks, nekad netrollo.
seedi bikses
https://mta.kick.lv/forums/topic/11126/smotrjagi/
PRET
Motivācijas vēstule vispār neuzrunāja, vareji jau pacensties ko sakarīgāku uzrakstīt.
xdddd
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
ceru šis ir joks
pret
rec, moderatori pietrukst foruma tagad, pieredze ir gnj
Protams ,loti apzinigs jaunietis un ari jauks.. neko sliktu nevienam nav izdarijis.
Neesi man draugs, pret!
Par jo trūkst [ FORUMA APSARGU ] un forums ir jasarga un jamodero.
Mia Khalifa my bitch
Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang
Katrā gadijumā varēji pacensties, tādēļ piekritīšu @raiviss
Varēji pacensties pameklēt vismaz sasveicināšanās topiku, bet to Tu nedariji. Tāda sajūta, ka Tu pret šo izturies diezgan vienaldzīgi, pret!
nuuuuuuuuuuuuu huiiiiiiiiiiiiiiiiiizinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... ja nemsi man warnus nost tad tikai un vienigi par
ko vel
Ai bla, pisgets, Tu tagad esi sācis līst dirsa, kad palasa ko raksti komentāros un čatā. Pret. :clown:
@Wo1in tu laikam tiešam domu nesaprati. /Ja kāds ir redzējis mani pārkāpjot noteikumus čatā - tas nebiju es, @daunars un @dmer777/
UP!!!
te nekā nav
Nav nepieciešams, ir pietiekami daudz moderātori, kas atsāks savus pienākumus tiklīdz tiks palaists jaunais gamemods live serverī,
slēgts, bet paldies par tavu izrādīto velmi.
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Loews, joebiden, figura, sencis., jurislips, Jitzie, Kristiāns, Ne, Grums, Admiiiks, GhostSpocer, Osmans, Guzman , Nixoons, Cody Gregory, 9Boz, KasParNa*uj?, Sharper, Tējaaa, GaraiS, blaze, Crixer, RainersK, Gangsta, Tropkillaz, yanchux, EBK, Maruzha, nauriks, RageQ, cjoma, gxngmember, sippa, Raivis, KristapsDD, Bridges, HandlexY, Murish, martinsh, duman, PETER1ZZ, niksniklaavss, Origo Urla, 518293182, girts, Bosch, Laurz, friend of deer, Kiwix, Dinčaa, archaa, draiver, 💜 Tvaiciņš 💜, Gozmit, Enija, Sneaky, ForesT, Kristers, Tominsh, fletcher2, raivorijs, Castellani, DidzzyS, ELSB, samantiina, LUĪZE, dandijs, bLank, daunars, annija, Kapracis, CarD, amsterdam, Draugs, Ricins, M1ke, LMD, amiz, dmer777, Sc4rLV, FL3X, Assassin, ArtursLV, FalkeLV, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄