Noverte Zimejumu
Noteikumi:
Jazime zimejums, abstrakta maksla
Vienalga kads izmers
Ieteicams izmantot programmu Paint
(var aprakstit ari iepreiksejo zimejumu, var pamatot kapec iedots tads vertejums, un izteikt savas domas par ieprieksejo zimejumu)
Postu intervals: 1
Obligati janoverte ieprieksejas personas zimejums skala 0-10
Piemers:
10, ir izmantotas daudz krasas, kas atspogulo makslas darba autora rokrakstu un dzilo domu, kura ir izpausta iepriekseja makslas darba
8/10
Man patik background bet nepatik matematikas elementi kas saja makslasdarba ir atspoguloti, bet zila ar sarkanu norm sader kopa
8/10 Skaists makslas darbs, tacu nedaudz man uzdzen bailes
9/10
Saule piedeva klat zimejumam labu atmosferu ngl
9/10 dazadi krasu salikumi un daudz geometrisku figuru, var saskatit autora pausto domu
7/10
Man patik ta detala kas ir uzzimeta tiesi astes dala
9/10 zalaas krasas ir ar tadu ka toni, tada erotiska glezna, nezinu vai berni so var skatities, bet par gleznojumu dodu 9/10, laba krasu simpfonija
10/10
9/10 verojot so zimejumu, es to esmu izpratis.
10/10
Krasu salikums ir labs, var redzet, ka pie zimejuma procesa tiesham cilveks ir roku pielicis, jeb pacenties. Bilzhu salikumi loti labi iet kopa, ka ari ir paradits narkomanu ranku slanis, kas ari liek piedomat pie si makslas darba butibas. Jauku atmosferu dod si background bilde, kas ari palidz izprast si zimejuma domu.
10/10
simboli pie kuriem japiedoma, ta ir latvijas zime, bet vienlaicigi ari naci, loti dzila doma, var izvirzit vairakas teorijas, ka ari pats labakais, nakti bilde ir ari sava erotika un dot erotisku pieskanu si zala seja, vietam ir zibens tas nozime, ka zimejums pilnigi iesper pa pauri tapat ka zibens, seja ir brunurupucu nindzu zala krasa, tas nozime, ka, iespejams, sis ir rafaelo vai donatello uzbudinajuma versija jo apkart lido dzimumlocekli, loti dzila doma, var redzet ka radas brunurupuci nindzjas
10/10 Loti labi attelots zimejums, loti augsta kvalitate, dzila doma
9/10
Man patik, ka zimejums ir diezgan vienkarss, nav neka diezgan sarezgita, ka ari krasu izvele loti labi sader kopa. Man ari patik gta sa personazu elementi kas ir izmantoti saja makslas veida, jo tie iedod sim zimejumam tadu ka specialo oldschool narkomanu vibe
10/10 skaistums
8/10
10/10 Absaluts skaistums, skaists mauglis un parejie gleznas elementi
9/10 patik ka cuvaks vaibo
makslasdarba nosaukums - narkomana murgs
cjoma, jur, *EnEmY*, pivuks, Jitzie, Origo Urla, Negro, yanchux, A1, daunars, Brazy, ForesT, GaraiS, emilinss, Draugs, friend of deer, dmer777, Enija, CarD, ELSB, annija, amiz, Skrevele, Kiwix, raivorijs, samantiina, NormensLV, Dinčaa, Tominsh, amsterdam, fletcher2, DidzzyS, Gozmit, hans, Bosch, Loews, 518293182, draiver, LMD, Laurz, Castellani, 9Boz, dandijs, bLank, EBK, LUĪZE, archaa, Ryan Gosling, Tropkillaz, Chemijs