Sludinājumu portāls
topic
[Pārdod] GaražuPievienots, 2021. gada 31. jūlijā, 21:14
Pārdodu garažu, vairak paredzeta servisam, ir plašs pagalms, pacelajs un elektriskie varti, cenu piedavajiet jus privāti.
Foto: Imgur: The magic of the Internet
Es nav dakters, bet šitam ir pizdā.
30k
31k
1 miljons
32k
varu salasīt 33k vairak man nav diemžēl
35k
12
Up
man poxui kur es to rakstu, bet - BATYA, AIZEJ NOMIRSTI, KAPEC NOMAINIJI VARDU UZ KAUT KADU SICITISSSSSSSSSSSSSSSS
Man visu laiku tads NickName ir bijis
Kā tu vari pārdod garāžu, ja serveris ciet līdz statu rr?
Tc
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 51 ( 681 skatījumi )
sluker, Flecher, alexdell2, plaksters, astr0q, Valchhaaa, Reljefs, Rixhijs, amsterdam, LMD, samantiina, Andrejs123, joberis, Hačiko, Tominsh, daunars, niksniklaavss, Freedy, Murish, Laurz, Loews, sukamaniramurs, Gozmit, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Draugs, 💜 Tvaiciņš 💜, raivorijs, nauriks, Origo Urla, Swufy, Tējaaa, Sicitisss, Maruzha, Ricins, dandijs, Enija, ELSB, buffrider, HandlexY, annija, Twizzy, draiver, fletcher2, yanchux, Kristers, Boo, RainersK, RageQ, dmer777, FalkeLV, 2Pac
sluker, Flecher, alexdell2, plaksters, astr0q, Valchhaaa, Reljefs, Rixhijs, amsterdam, LMD, samantiina, Andrejs123, joberis, Hačiko, Tominsh, daunars, niksniklaavss, Freedy, Murish, Laurz, Loews, sukamaniramurs, Gozmit, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Draugs, 💜 Tvaiciņš 💜, raivorijs, nauriks, Origo Urla, Swufy, Tējaaa, Sicitisss, Maruzha, Ricins, dandijs, Enija, ELSB, buffrider, HandlexY, annija, Twizzy, draiver, fletcher2, yanchux, Kristers, Boo, RainersK, RageQ, dmer777, FalkeLV, 2Pac