Sveiki, visiem, sen neesmu bijis kickā, takā, kā Jums iet? Kas jauns dzīvē un serverī?
Sveiks, serveris tagat ir Rīga ķipa kick tagat ir Rīga kā arī ir riteņu celiņš tagat viss notiek droši nāc un izbaudi to. (Nav nekas slikts domāts ja kas tikai pateicu)
Man norm, kā tev iet?
Man jauns dzīvē ir ļoti labs darbs, kas tev?
PISTIE STABI BOJA DZIVI
Norm, zbala nevaru sakrāt serverī priekš tā Lambo, visu laiku tie menti man liek lielus sodus.
Fucking yo shawty before she leavin
Tad ir jādara tā lai sodu nebūtu un atvieglosi savu dzīvi
pedejo reizi kad mes spelejam mes spridzinajam mucas
ejam atkal? moska soreiz izdomasim ko vel jautraku
Yo
sezu gaidu cilvekus dd2.kick.lv
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
Čau
Par cik Tu diemžēl iepostoji bez jebkāda veida loģikas, veljovairāk fascinē tas saturs kuru esi uzrakstījis.
Veru ciet, lai netiek spamots ar non-sense tekstiem.
SkyLine, quickasfuck, Jitzie, Kapracis, girts, emilinss, Ricins, Origo Urla, perseverance, RainersK, Loews, draiver, 💜 Tvaiciņš 💜, Skrevele, FL3X, samantiina, archaa, Draugs, Tējaaa, dandijs, Castellani, Negro, RageQ, Tominsh, LUĪZE, ELSB, daunars, smifnwessun, Laurz, annija, friend of deer, Tropkillaz, Assassin, Gozmit, sippa, shockins, yanchux, Dinčaa, blaze, Swufy, nauriks, MaryJane, Valchhaaa, Devitais, EBK, realduksitis, raivorijs, sukamaniramurs, juppi, DidzzyS