Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ 15, Augustā paliek 16. ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x ]
Anketa
Vārds: Nikolass
Vecums: 15
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Light, Hellway, HellRaisers.
Izveidoto personāžu saraksts: Dillon Saunders ( Main Character)
Pieredze šāda veida amatā: Ir, diezgan plaša, lai gan, manuprāt šī pieredze īsti neko neizsaka, pat ja nosaukšu kur esmu bijis, jo manuprāt galvenais ir saprast ko dara.
Pieredze lomuspēles jomā: Pieci gadi, esmu apguvis dažādu veidu lomuspēli, legālo, visvairāk nelegālo, protams, ne vienmēr viss izdodas kā tam vajadzētu, par cik nesen esmu atsācis spēlēt roleplay, jo nesen izkāpu no lsrp, bet tādā ziņā problēmu nav un to var redzēt manā organizācijas threadā.
Servera /history ekrānšāviņš:
Motivācijas vēstule: Vēlos būt Spēles Uzraugs šajā serverī, jo pašam ir pieredze, bet kā jau augstāk minēju, tā pieredze amatā īsti daudz man neko neizsaka, plus vēlos būt Uzraugs, jo ir vēlme glābt dažus spēlētājus no traģiskās situācijas roleplay ziņā, lai nebojātu nervus citiem spēlētājiem ar savu neizpratni, pašam man arī tas ikdienā atvieglinātu spēli, jo vienmēr kad parādītos kāds jaunais, vienmēr varētu atlidināt uz gm lounge un pārmācīt ar siksnu rokā.
Kādēļ, lai gan neiedot iespēju, aktivitāte ir, RP zināšanas ir.
Es domāju ka PAR var ielikt, cilvēks zinošs ar galvu uz pleciem, zinās ko darīt visās situācijās kurās būs kādas neskaidrības.
Nesen uztaisīja frakciju kur jau ir redzams kautkas labs.
Nesen atnāca uz serveri, bet domāju ka tas neko nemaina, ja turpinās būt tikpat aktīvs kā ir tagad, tad būs aktīvāks par pusi no visiem Uzraugiem.
Gudrāks un vairāk saprotošs nekā puse administrācijas sastāva, domāju ka šim saies, ja nesāks kaut kādi lowaki mest PRET. GL. ;)
pret, hz kas tu esi, atā
Varēji paspēlēt kādu laiciņu un parādīt sevi no labās puses, jo es tevi pirmo reizi te redzu Marija Džeina, šoreiz pret.
nu ko tad es varu pateikt lai jau iet gan jau būs pie kā piestrādāt, bet visi mācas no kļūdām neviens nav 100% baigi labais ar laiku visu var iemācīties. PAR
bet tā es pirmo reizi kautko dzirdu pa tevi
Kas tu esi?🤔 pret
normals dzeks ar galvu uz pleciem un pieredzi, tikko saaka spelet kicka un jauu ir vairak izceelies neka visi ciikstetaji
par
IDK personīgi nesmu īsti tevi redzejis on lai gan esmu katru dienu pats ON so PRET
Atceros no pagāšassezonas bet ne no spīdošas puses , biji trollis un aktivitāte arī nav manīta , sorix bet šoreiz būšu pret , domāju ka sākumā esi aktīvs gan forumā , gan serverī. Un tad jau domas drošvien ka mainīšu.
esmu par,manuprāt, jādod iespēja sevi pierādīt un veljoprojām nesaprotu tos ,kas raksta par to ,ka nezin kas tu esi,tā itkā visi zinātu ,kas viņi ir.
Paerpo serverī vēl drusciņ, nav ko skriet pēc gm. Pierādi mums to, ka esi spējīgs būt atšķirīgs no citiem. Ko Tu vari dot citiem spēlētājiem ko Tominsh nevar?
Pret.
Fucking yo shawty before she leavin
Devitais augstāk visu minēja, neskrien uzreiz pēc statusa. Pasēdi nedaudz serveri, pierādi ka esi aktīvs, jo tagad no tevis nekādas aktivitātes nav, ka ari daudzi nemaz nezin kas tu esi, un varbūt jaunajā sezonā vari mēģināt rakstīt pieteikumu. Šoreiz būšu PRET
Castellani un devitais teica, Tev vajag sākumā pierādīt sevi no labās puses ,jo redzu Tevi pirmo reizi dzīvē, pierādi,ka esi aktīvs ar prātu, tad būs PAR, bet šoreiz kamēr nezinu kas esi un no kuriem dziļumiem nāc un uz ko esi spējīgs, būs PRET. Tā skatos,ka Tev nepatīk kad liek cilvēki PRET, jo liec visiem uzreiz disslikes. Ar to ir jāsamierinās, nejau uzreiz parādoties dabūsi visu ko vēlēsies.
Bet tā prieks iepazīties, sveicināts atpakaļ KICK.LV
Dzīvo brīvi, neko nelaid vējā!
https://mta.kick.lv/forums/topi…/nazi-kustiba/ - ar sitadu roleplay man liekas tu tiksi pienemts par gamemaster saja serveri! anti
Pieredze un zinasanas ir plashakas par 90% no si servera.
par
kā redzēju dažos screenos no tava vārdi forumā bija vispār allah babah, nesaku ka man viss ok, bet nu zem topikiem tādu rakstit vai vai vai... tagad es točna izlēmu ka PRET, jo reali kkāds dīvains esi.
nauriks, Jitzie, airdox, Ricins, Origo Urla, 518293182, Thomas, jurislips, Loews, Scrubs, MaryJane, ELSB, Enija, quickasfuck, KasParNa*uj?, pidars, Danno, Kazocinsh, archaa, sippa, Guzman , Bosch, Crixer, NormensLV, Kiwix, Rimz, RainersK, martinsh, 💜 Tvaiciņš 💜, timaballs, daunars, DriverOG, Bridges, Devitais, Valchhaaa, EBK, Gangsta, Dinčaa, LUĪZE, RageQ, LuckyDonut, Assassin, Hačiko, FL3X, smifnwessun, Draugs, Kapracis, annija, FalkeLV, niksniklaavss, dandijs, bLank, samantiina, Tējaaa, Kristers, Laurz, Tominsh, sukamaniramurs, joberis, Murish, Maruzha, command, Castellani, draiver, Raivis, raivorijs, yanchux, Negro, sajlands, Sky_kruu, juppi, gxngmember, perseverance, Dayzer, Swufy, Kamars, Norbis, blaze, MarkusBlad, DidzzyS, Sicitisss, realduksitis, Sc4rLV, N1ce7ry, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, pagarinatajs, Collins, Tropkillaz, Andruha, Gozmit, Sestais, uravnobeshen, shockins, HandlexY, Ryan Gosling