bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par administrāciju
12
0
topic
Sūdzība [ Draiver ]
Dayzer
Lietotājs+
Dayzer
103 atbildes forumā
Online: 5d 20h 26m
Redzēts 2. februārī, 01:44
Pievienots, 2021. gada 06. jūlijā, 02:38

 

Iesniedzot sūdzību par administrāciju

Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību

Tavs lietotājvārds: Dayzer

Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Draiver

Iesaistīto personu lietotājvārdi: Es (Samuel Collins) Draiver un Peter Breed.

Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Tātad , situācija sākās tā. Pirms tam biju aizbraucis prom no policijas , pēc ka satiku to atkal pie IGS. Braucu vienkārši aizmugurē , tad Peter Breed ātri izlec no auto un bez jebkāda RP nomet spikes uz ceļa , visas riepas cauras un tas sāka tēmēt un IC bļaut lai kāpju ārā. Es OOC uzprasiju kapēc nebija nekāda RP, Peter Breed mani noignorēja un Draiver teica to kad spikes nav jāerpo, bet wtf? visu laiku vajadzēja un tagat pēkšni nevajag? Es teicu to kad tādu hujņu es gan neerpošu un teicu lai labāk met ajailā. Pēc tam vēl auto Policista kungi konfiscēja , kaut gan cik zinu kad kādu met ajailā auto tiek tepots uz /park vietu.

Pierādījumi: https://imgur.com/a/eHBehWO

Komentāri: Draiver, kopš kura laika LSPD neerpo spikes? Rēālā dzīvē kipa tik viegli izvilkt to hujņu no kaut kurienes un uzmest uz ceļa? :D

+ Iemeta auto konfiscētuvē uz mūžu bez jebkāda iemesla uz to.

Pēdējo reizi rediģēja Dayzer, 2021. gada 06. jūlijā, 08:30.

"Я в моменте"

improvtrafficschool | Car gif, Audi, Audi r8

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2021. gada 08. jūlijā, 20:37
0
post

Ārkārtīgi daudz lietas serverī ir kuras nav obligāti jāattēlo ar RP, bet cilvēki tāpat erpo viņas.

@RageaQ Par IC problēmām sakarā ar PD ir jāsūdzas īstajā sadaļā jā. Auto tehniskā pārliekas uz jauno īpašnieku, ja ir sellots caur CSDD npc nevis caur adminu, tāda gadījumā ir jāatjauno tehniskā csdd. Un ja tev fiziski nav items, tad viņš arī nav, IC mentam nav jāzīlē random iemesli - kāpēc tev viņas nav, simple, ja nav tad nav, viss. Tā ir tava problēma nevis PD kuri dara savu darbu.

-

Ja jums ir kādas problēmas ar sodiem, tad lūgums iepazīties šeit, ja sodīti nekorekti, tad sūdzies šeit un iesniedz visus pierādījumus balstoties pēc informācijas, nevis rādat ar pirkstu uz vienu otru.

-

Runājot par ajailu tieši, tad saņemot ajailu tieši šādā veidā  atsakoties turpināt rp, tad personai vienkārši atņem visas lietas, kuras zaudētu situācijā, saņemot ajailu nedod tiesības nekādas bypassot visu IC konfiskāciju, dubultu sodu iegūsiet, ja izlemsiet tēlot cacu un atteikties no rp.

Sūdzībā nepatiesa. 

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0