Meklēju automašīnu "Subaru BRZ", izskatīšu dažādus piedāvājumus. Neinteresē citi modeļi, automašīnas dzinējs, izlaišanas datums var atšķirties.
Ja kāds vēlas vienkārši atbrīvoties no sava Subaru, tad es varu būt tas kurš to iegādāsies.
Ar mani ir iespējams sazināties rakstot sms uz numuru 26272829 ((pm forumā vai discordā))
savu irl numuru gadījuma neieliki?
;DDDDDDDDDD
fujax
Es pameigināšu pazvanīt iz to numuru ceru kad pacels
((Visiem blind kids - Nummurs clearly sastāv no četriem divniekiem un četriem augošiem skaitļiem no 6, negribēju meklēt savu ic phone number, negribēju rakstīt ktko random no cipariem, lai nemaldinātu cilvēkus zvanīt ingame))
Automašīnu iegādājos, paldies visiem par atsaucību. Sludinājums slēgts.
UMEH, wfud, astr0q, Enija, blaze, RageQ, Valchhaaa, HENKONZ, Sc4rLV, Jitzie, martinsh, raivorijs, Supreme, 💜 Tvaiciņš 💜, RainersK, Skrevele, Murish, sukamaniramurs, TurboRaķet, draiver, Swufy, smifnwessun, nauriks, yanchux, 518293182, FL3X, ELSB, asdasdasd, HENNESY, Tējaaa, Assassin, Draugs, niksniklaavss, archaa, N1ce7ry, dandijs, DidzzyS, FalkeLV, daunars, Ryan Gosling, Zvaigznite, command, LuckyDonut, Mārtiņš69, Origo Urla, beglis, Tominsh, timaballs