bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Štata tiesa
10
0
topic
[Štata tiesa] Departaments vs Leonard_Abawi
𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄
Lietotājs
Alekuuu
92 atbildes forumā
Online: 11d 23h 4m
Redzēts 2023. gada 09. martā, 00:05
Pievienots, 2021. gada 08. jūnijā, 18:27

Los Santos Department Of Justice, HD Png Download - kindpng

ŠTATA TIESA

San Andreas Tiesa, Los Santos

 

San Andreas Štats, Policijas Departaments, Prokuratūra

versus

Leonard Abawi

 

1. daļa. Apsūdzība

 

Šajā štata tiesā,  Los Santos Policijas Departaments, 08. jūnijā 2021. gadā apsūdz Leonard Abawi par sekojošiem
pārkāpumiem:

(4)02. ATTEIKŠANĀS VAI NESPĒJA APMAKSĀT SODA KVĪTI
(4)08. NESPĒJA IDENTIFICĒTIES MIERA UZTURĒTĀJAM
(4)12. IZVAIRĪŠANĀS NO MIERA UZTURĒTĀJA

(9)02. VARAS PĀRSTĀVJA UN VAI CITAS VALSTS AMATPERSONAS SLEPKAVĪBAS MĒĢINĀJUMS

2. daļa. Situācija

Veicot ikdienas patrulēšanu, Unity Station rajonā patrulēšanās darbus veica trafarētā vienība 10-ADAM-18 (Miles O'Conner) un trafarētā vienība 7-ADAM-10 (Ralph Stefanson). Šī rajona patrulēšanas laikā, tika pamanīts kāds melns 2012.gada Mercedes Benz G65 AMG ar štata numurzīmi "INVALIDS".

Turpinot patruļu, 10-ADAM-18 (Miles O'Conner) vienība, atrodoties Jefferson rajonā, pabrauca garām augstāk minētam Mercedes Benz G65 AMG, kurš bija nostājies ietves malā, pēc kā no noparkotā auto tika raidīti šāvieni pa 10-ADAM-18 (Miles O'Conner) vienības patruļas auto. Rācijā, pieprasot papildspēkus, paziņojot, ka iekš Mercedes Benz G65 AMG ir bruņotas personas, pakaļdzīšanā pievienojās trafarētā vienība 7-ADAM-10 (Ralph Stefanson). Pakaļdzīšanās norisinājās ar ātrumu ap 230 km/h pa pilsētu. 10-ADAM-18 (Miles O'Conner) vienība rācijā, koordinēja auto atrašanās vietu. 7-ADAM-10 (Ralph Stefanson) vienība, saprotot, ka ir izdevība veikt pit-manevru, izbraucot no perpendikulāra krustojuma veica pit-manevru Mercedes Benz G65 AMG sānā. Pateicoties tam, ka aizdomās turamā auto ir ļoti smags, tas neradīja nekādus bojājumus, taču pati 7-ADAM-10 (Ralph Stefanson) vienība pēc trieciena zaudēja vadību, un aizdomās turamais tika pazaudēts no acu loka.

Vēlāk, abas vienības pārbaudīja savus dash-cam, pēc kā no video spēja nolasīt Mercedes Benz G65 AMG valsts numura zīmi. Pārbaudot auto datubāzē, tika secināts, ka automašīnai nav reģistrēta OCTA un automašīnas īpašnieks ir Leonard_Abawi. Tālāk ievadot auto īpašnieka vārdu un uzvārdu datubāzē, tajā uzrādījās kunga bilde un visa cita svarīga informācija par personu, tika secināts, ka kungam ir neapmaksāti sodi 227'500$ vērtībā.

Turpinot patrulēšanu, 7-ADAM-10 (Ralph Stefanson) trafarētā vienība paziņoja, ka veica trafic-stop melnam Subaru BRZ ar štata numurazīmi J(Jaguar) E(East)5 9407. Sniedzot informāciju, ka iekš auto atrodas 2 personas, tika pieprasīta papildvienība uz  7-ADAM-10 (Ralph Stefanson) vienības atrašanās vietu. Pēc kā trafic-stopam pievienojās 10-ADAM-18 (Miles O'Conner) vienība un tika informēta par trafic-stop iemeslu - tas bija agresīvas braukšanas pazīmes. Uzzinot Subaru BRZ vadītāja identitāti, miera uzturētājs Ralph Stefanson ieskatījās arī blakussēdētāja sejā, pēc kā pasauca pārinieku Miles O'Conner pie patruļas auto, tur nosaucot aizdomas uz to, ka kungs ir līdzīgs iepriekš pazaudētajam Mercedes Benz G65 AMG īpašniekam, pēc kā tika palūgts blakussēdētāja identificējošs dokuments. Tika saņemta atbilde, ka tāds nav līdzi, tādēļ persona mutiski nosauca savu vārdu un uzvārdu. Miera uzturētāji pārbaudot MDC secināja, ka persona nosauca neīstu vārdu, pēc kā 7-ADAM-10 (Ralph Stefanson) vienība pārbaudīja Mercedes Benz G65 AMG īpašnieka seju un salīdzināja ar pasažiera, kas sēdēja iekš Subaru BRZ, sejas 100% sakrita. Abām personām tika pavēlēts izkāpt no auto un gulties uz zemes. Subaru BRZ vadītājs tika pārmeklēts, nekas nelegāls netika atrasts, pēc kā vadītājam tika izsniegts mutisks brīdinājums un pavēlēts doties prom no notikuma vietas. Taču blakussēdētājs tika aizturēts un nogādāts uz iecirkni.

Persona tika kārtīgi pārmeklēta, rezultātā nekas nelegāls netika atrasts. Iecirknī persona tika nofotografēta un nopratināta. Pratināšanas rezultātā persona teica, ka stāvēja ar savu Mercedes Benz G65 AMG pie IdleWood Gas Station, pēc kā pie viņa pienāca kāds kungs zaļās drēbēs un maskā, pieliekot pie viņa vēdera ieroci un iekāpjot pasažiera vietā, turēja vadītāju gunpointā. Pēc kā nezināmā persona likusi doties prom no IdleWood Gas Station uz Jefferson rajonu. Kad viņi bija noparkojušies un 10-ADAM-18 (Miles O'Conner) vienība pabrauca viņiem garām, persona maskā izliecās ārpus loga un raidīja šāvienus pa policijas auto, pēc kā lika autovadītājam mukt. Kad viņi aizmuka no miera uzturētāju redzes loka, persona ar masku lika vadītājam izkāpt un pats piesēdās pie auto stūres un aizbrauca. Pēc kā auto īpašnieks sazinājās ar paziņu (Subaru BRZ) un viņi devās meklēt viņa auto, pēc kā viņu auto tika apturēts.

3. daļa. Lietišķie pierādījumi

https://prnt.sc/14q9gbl
https://prnt.sc/14q9jwp

Pieprasot apelāciju, Jūs variet izvēlēties - cīnīties ar advokātu vai bez.
Ja ar advokātu, advokātam ir jābūt reģistrā, uzņēmumam jābūt legālam
pretējā gadījumā Jums nāksies paša spēkiem cīnīties.

ŠTATA TIESĀ KUR TIEK APSŪDZĒTS KĀDS PAR VEIKTAJIEM NOZIEGUMIEM, APSŪDZĒTAJAM TIEK PIEŠĶIRTS VALSTS APMAKSĀTS ADVOKĀTS.

Pēdējo reizi rediģēja 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, 2021. gada 08. jūnijā, 19:57.

Alex Miller - Miris ✪
Mike Sallivan - Dzīvs ✪

Miles O'Conncer - Dzīvs ✪

Hon. Judith Sheindlin
SAN ANDREAS ŠTATA TIESA
Judy
14 atbildes forumā
Online: 8h 41m 15s
Redzēts 2021. gada 08. jūnijā, 20:17
Pievienots, 2021. gada 08. jūnijā, 20:17
0
post

Image
SAN ANDREAS ŠTATA TIESA


Lieta Los Santos Policijas Departaments vs. Leonard Abawi ir tikusi apstiprināta apelācijai un tai ir piešķirts numurs 15-S003.

Parakstīts,

Godājamā Judith Sheindlin


Tiesas priekšsēdētāja

Lietotāji skatās šo tēmu: 0