Ieteikuma apraksts: Nezinu, bet cik esmu dzirdējis ir nepieciešams savest staff back. Šis stāv pilnībā nav tā labā puse.
Vizuālais piemērs: N/A
Rakstiskais piemērs: Arī vakar FL3X uzraksta sūdzību un 1. Atbilda admins kurš nemaz nevar atbildēt 2. ADMINI Nesaprot sūdzību loģiku.
Kāpēc šis ir nepieciešams: es nesaku kad viss staff, bet ir citi stūrgalvīgi GM un AD kuri neko nesaprot. Varbūt kāds sapratīs domu. Lai serveris būtu labāks ir jābūt labam staff saprotošam. Man divi cilvēki arī rakstija negrib te spēlēt jo sūdīgs staff.
🤣🤣🤣
SITO SIKO PIDARU MUMS STAFFA VAJAG! Jokoju. Pietiek raudat pipluk, labak bij kad sedeji zem bana. Tads miers bij..
🤣🤣🤣 ko tu seit centies uzlabot un kaadam ieskaidrot?
Xddd, zināma lieta, šito lasot, tju mani sasmīdināji,..sitais tavs topiks visiem poxuuuuuuuuuj
wo1in tu butu labakais staff biedrs, kurs fixotu mahas un liktu generic pa ic naudu, tadus ka tevi davim vajag!
Labdien! Rakstu Jums sakarā ar darba piedāvājumu.
Uzskatām, ka Jums ir prasmes spēlēt mta 10h dienā, 7 dienas nedēļā. Tādus kā Jūs mums vajag BZD.
Ja esat ieinteresēts, centīsies dabūt darba vīzu, lai Jums vairāk nav bans un Jūs spētu pilnvērtīgi darboties BZD.
Ar cieņu, BZD Lielais boss, K.Druknais.
Bigboss ārā no spēlēs!😔😔😔
Šis labs, šis toč ir smieklīgi. Ir tāda lieta kā dabiskā atlase, nesatraucies wo1in, viss ar laiku nokārtosies. Mazliet jūtos šokēts, ka tevis veidotajā tekstā ir manāmi mazāk kļūdu. Mēs gaidam jaunu gm pieteikumu no tavas puses. Staffs ir normāls, tu tikai atsaucies uz citu un savu pieredzi. Reporti tiek ņemti normālā ātrumā, nestreso un būs labi.
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
Tu smejies vai kā? Administrācijas biedrus var teorētiski izmest ja tie veic pārkāpumus (tas neattiecās uz commandu)
Kas ta nu wowin? Nespawno neviens tev naudu, lai vari atvert "krutu" servisu? Nefixo mah?
Es tava vieta butu priecīgs ka unban dabuji.
Smiekli nāk
Labi kad tu visu saproti
beidz raudat un sedi bikses, raudi talak
lol
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
kapec vel nav izlabots staffs? wo1ns pateica, zhachit vaig
Bosch, rackzz, Tropkillaz, ivanovs, ELSB, Jitzie, raivorijs, Strepchy, Origo Urla, Tomijs, rackzz, sluker, Ricins, snopijs, marats, Twizzy, Kiwix, M1ke, LuckyDonut, Murish, daunars, Kristers, martinsh, Loews, Sharper, Ryan Gosling, FalkeLV, command, Valchhaaa, Maruzha, nauriks, Draugs, Gangsta, Raivis, timaballs, EBK, Memorie, Castellani, archaa, 💜 Tvaiciņš 💜, samantiina, RageQ, sukamaniramurs, Tominsh, pagarinatajs, dandijs, Kapracis, annija, 518293182, Assassin, draiver, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Dinčaa, Negro, Skrevele, yanchux, Sc4rLV, Dayzer, balenciaga, Dragon, Elexy, UMEH, Norbis, CarD, PETER1ZZ, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Arhimēds Pitagors, Sneaky, LMD, realduksitis, hoodsta, bLank, Sestais, DidzzyS, Gozmit, Laurz, perseverance, wind, DriverOG, LUĪZE, smifnwessun, Lindy, Hačiko, uravnobeshen, 7n4_, Floquet, juppi, SHIT, Warlordfazzi, 2Pac, Nuwzys, RainersK, persistence, FL3X, Ofkors, Biezaputra, Guzman , beglis