Atcerējos par šo spēlīti, un domāju, ka vajadzētu kaut kāda cita veida pasākumu uztaisīt.
Spēlīte ir internetā, googlē ierakstot ''Snake Game''
Ieejot spēlītē ieejam settingos, nomainam bumbiņu daudzumu uz lauka.
Pārējos iestatījumus atstājam tādus, kādi tie ir, default.
Uzstādot savu rekordu, kuru vēlaties iesniegt konkursā, taisam screenshotu tā, lai tajā redzams arī MTA.KICK.LV forums. Screenos, kuros tas nebūs redzams, tie netiks pieņemti.
Savus screenus ar rekordiem postojam šeit pat komentāros.
Balvas būs TOP 3 spēlētājiem.
Veiksmi džeki!
Ralph Topolov ingame
e
Mia Khalifa my bitch
Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang
Zb ko -rep spiez. Es vnk labak par visiem speleju💯
Mia Khalifa my bitch
Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang
Ralph Topolovs kick.lv ingame nick
Nezinu kā Jūs tik tālu tiekat, bet es tiekot līdz 58 jau biju sasitis vien ko vien varēju.
o_0
fujax
trakie. man maksimums 23 bija
Kurts, Ekstazijs, bLank, jurislips, Čivrix, silvia, Jitzie, timaballs, Sardze, Enija, amsterdam, Dayzer, Ricins, dandijs, ivanovs, samantiina, OnsY, Kriksis, nauriks, Ryan Gosling, shockins, Zvaigznite, sukamaniramurs, Tominsh, Freimis, RainersK, Kartoška, TurboRaķet, Skrevele, command, daunars, niksniklaavss, LuckyDonut, martinsh, EBK, Loews, Sneaky, 518293182, Tējaaa, archaa, LogiTec, Dragon, GoblinX, Murish, Draugs, Laurz, Bosch, ELSB, frostz, UMEH, RageQ, Latvians, annija, lekatajs, Elexy, beglis, juppi, Klarxz, Kazocinsh, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, FalkeLV, draiver, yanchux, 💜 Tvaiciņš 💜, Hačiko, Dinčaa, FL3X, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, 2Pac, Artix, Biezaputra, Lauris29, Swufy, 9Boz, Sicitisss, Gonzalez, DriverOG, Kristers, Devitais, Raivis, Steezijs, Lindy, Tropkillaz, Gozmit, Ofkors, marats, Kapracis, HENNESY, TrustR, Norbis, Bridges, Angelis, CarD, PETER1ZZ, Castellani, Kiwix, joberis, Maruzha, Assassin, raivorijs, Admiiiks, uravnobeshen, pagarinatajs, DidzzyS, dqlepey^^, LUĪZE, LMD