Tavs lietotājvārds: KrazY
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: John Mugger
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Es un dahuja lietotāji.
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Troll, cardm, nenopietna uzvediba stradajot LSPD,izrada savu trollismu,pieļauju domu,ka tas ir commands
Pierādījumi https://imgur.com/a/75gela0
Komentāri: Vienkāršī šausmas
Neesmu iesaistīts lietā,bet jā esmu arī saskāries ar viņu ar šāda veita attieksmi.....
man fascine, ka kkadiem citiem adminiem tas ir pajebak un pat netaisas biistamo jailot, jo redz vins ir lidzipasnieks, un ja vinu iejailos tad tas admins izlidos nah ara
ne bet ja ta tad commands normala limeni atveido lomuspeli tik jums nesaprast
kad es izdmoju ar m4 visu igs man iedod banu, eu nav godigi
Mia Khalifa my bitch
Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang
Par cik sūdzību uzrakstīja cits, tad varu papildināt. Es arī tiku tā ĀPŠĀ sarakstā - https://failiem.lv/u/ytxh8uh6c#/view/kym3r7967
Viņš dara pa lielam ko grib, citi admini viņam neko nevar izdarīt, un bunnyhops neko neparīs ar šo, jo nu viņš tak ir vienīgais skripteris... Tā jau commands reāli liekas normāls, bet bijusi man pieredze arī ir šo arī ir bījusi.
ta nu izvertejot sudzibas materialus varu drosi teikt, ka nekadu problemu vispar seit nav ja vien neskaita, ka BIJUSAIS ADMINISTRATORS pa serveri skraida kiniesu skina (black lives matter ble) UZVALKA un paramediku jumpbag pari plecam, recigi. no jonh puses vispar nekadu parkapumu nav. sakuma tiek veikta trafik kontrol kur tiek parbaudita businu speja paklauties un pec tam acim redzot policists ir izjutis draudus un raidijis oranzu uguni draudu noversanai jo baltas dzivibas nozime! man vispar skiet, ka nav appropriate ka tev nigers bilde jo tu neesi nigers wtf og gxngsta crippin dawg domaju sis ir jasledz ciet jo vienkarsi sausmas. kapec jus netaisat sudzibas par lidojosiem elektribas vadiem swerverwi? jhon nav vainigs, dzivo laimigs
Pārkāpējs sodīts, slēgts.
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
PETER1ZZ, Jitzie, RainersK, Maruzha, perseverance, Tropkillaz, Admiiiks, LuckyDonut, ELSB, Kiwix, 7n4_, dandijs, Skrevele, Assassin, Raivis, Bosch, Tējaaa, 9Boz, Gangsta, Draugs, Murish, RageQ, FizzyS, Hačiko, niksniklaavss, 💜 Tvaiciņš 💜, nauriks, Burbule, pagarinatajs, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, MarkusBlad, Angelis, archaa, beglis, draiver, command, Laurz, Biezaputra, DidzzyS, Kapracis, Swufy, raivorijs, EBK, Kartoška, Dinčaa, Loews, smeeriite, Origo Urla, juppi, Kazocinsh, Negro, daunars, Devitais, 2Pac, Čivrix, Artix, Kristers, dqlepey^^, FalkeLV, Vexy 0009, 518293182, Castellani, LaKush