Tavs lietotājvārds: speletajs2
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Lamar Hampton
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Max Lee (liecinieks siem nedarbiem)
Ko spēlētājs/i pārkāpa: DM, dzeks baigi lecigs ar savu tec9 igs'a blatojot.
Pierādījumi: Long story short, Lamar Hampton gulēja beigts, domāju aptīrīt, pēkšņi mistiskā kārtā čalis atdzīvojās un nopako mani.
Komentāri: big igs ganster OG mafia
Varbūt kad beigsi troļļot pie igs ar savu draugu, tad varbūt visi izturēsies ar cieņu pret tevi, savādāk tur nekā Pati redzēju ko dariji pie igs. Kā tevi nošauj, uzreiz sūdzība! Parādi labāk ko pats dariji.
Piekrītu virs manīm teiktajam,pats trollis esi ar savu ,,kingu''
Beigtus cilvekus nevar aplaupit! Un pisas nahuj kas izveidoja to sudzibu chist pepļaks 🤣🤣🤣
Kad jums iepisis ic cietuma oskars ar saviem narkomaniem,tad bus sudziba pec sudzibas
Labi, vajag spēcīgākus argumentus, sākam
1. Bija tas, kur pie IGS, jūs visiem piepisāties, es izvilku stobru, jūs sākat mani slānīt ((GF)) . Es kādam sūdzējos? Nē!
2. Es jūs abus nošāvu, kamēr es biju afk tu mani notrieci ar mašīnu un mēģināji aplaupīt ((RK)) Jūs ar savu geja draugu tikāt pkoti.
3. Jūs vienkārši esat atsaldēteti un tas jūsu viens fans Lauris ir tik ahujennjis, ka uz viņa gm pieteikumu neviens nav sasniedzis tik daudz pret, cik viņš
Peace out
Ar necieņu, Handlexy's
Tu pajol,esmu dzive vairak sasniedzis par mta😎
neka tu turpinot sviist katru dienu vien vairak
piekrītu Handlexy's manī arī iemauca kad cody iemauca golfā uz kādiem 90 - 120 km/h
Tu kaut ko jauc vecit, mes tik nacam preti un tu saki saut ar savu tecu, neko nezinu par uzbruksanu pirmie, ja ir kadi ssi kur to vari providod go ahead, bet tu baigi platies n shit, vai tev pasam netisam uzspiedas gailis tecam, neko darit, diemzel tev sanaca ka sanaca, nu ar to ari ir jasamierinas.
Lai jau sis aiziet admina rokas un vins izlemj.
Ka ari tas nav trollisms, Bobs atveido savu telu, ka vinam patik.
Ja Bob_King rpo homoseksuali, nenozime, ka vins ir trollis.
Es pisss, un tu vēl sāc kaut ko dirst. Nu bļe būtu vismaz teicis kā ir.
nu Bob_King ir ļoti daudz reizes triecies citos auto prosta bez rp arī bija ar mani es braucu un viņs mani ienesas
Varbūt pirmajā reizē bija mana vaina vai kas tāds, bet tas neattaisno to, ka paejot garām, tu jau uztēmē, ka kaut kas nepatīk n shit, baigi blato ar tecu, tēmē uz visiem, ja kas neiepatīkas un tā. Man liekas, šis topiks pārvēršās par baigi lielo diskusiju, kurā citi spēlētāji pat nebija iesaistīti bet ok, es neiebilstu.
Esmu liecinieks tam, ka tas čals ar savu tec-9 šodien veica vel 2 dm. Tak dissarmojiet viņu vienreiz. par katru sīkumu velk savu pušku nonrp un šauj.
All we had to do was follow the damn train, CJ!
es esmu minēts pašā sakuma tapēc arī saku
sūdzība esmu arī es pieminets kā liecinieks
wtf runa nav par to, ka mani nosava par to, ka mans tels Bob_King, vins ir interesants un vinam bija japriecajas ar auto spoguli, turklat, tas nemaz nebija Lamar auto, kada vinam ir starpiba.
Mans tels runaja ar kaut kadu charu, pienaca Lamar kaut ko uzdirsa, Bob apgalvoja - ar mietu sa pa pieri bus, bet sis vienkarsi nosauj, ka ta var, ka ta var, tas ir nepienemami un manuprat si pistole ir jaatdod nosautajam personam, lai tas butu pareizajas rokas turpmak.
Reconoju narkomānus tajā situācijā, skaidri bija manāms ka narkomančiki pārkāpj GF jeb GunFear terminu, un sāka skriet virsū Lamar ar kulakiem kad tas notēmeja ar pus-automātu.
Abi tika nošauti, proti PK. Vēlāk atgriezās un notrieca Lamar, pārkāpjot PK terminu, un RK.
neko nezinu, gma kungs. Neizstavat savu draugu, kuru atdzivinajat, labak pajautajiet so sudzibu izskatit neitralam adminam saja situacija.
@Swfy calit, es tikai piedraudeju ka dabus pa galvu, tas nav normals iemesls, lai nopipetu.
nauriks, Loews, Jitzie, raivorijs, jurislips, KasParNa*uj?, Tējaaa, TurboRaķet, HENKONZ, Enija, Burbule, Kazocinsh, Dawitos, 💜 Tvaiciņš 💜, Steezijs, daunars, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, 7n4_, RastA, Andrejs123, Maruzha, Vexy 0009, DriverOG, LuckyDonut, CjRoselli, hoodsta, RageQ, HandlexY, smeeriite, Devitais, friend of deer, Sestais, Swufy, Gangsta, draiver, dandijs, Assassin, Laurz, RainersK, dqlepey^^, bLank, 2Pac, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, Negro, samantiina, Bosch, Biezaputra, juppi, 9Boz, archaa, ELSB, dmer777, command, Angelis, Draugs, Skrevele, LMD, balenciaga, CiMBo, marats, PETER1ZZ