Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x ]
Anketa
Vārds: Jānis
Vecums: 15
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): nav
Izveidoto personāžu saraksts:
Guseppe_Musgrov - Miris
Jeffery_Bugeta - Miris
Stefano_Margeto - Neaktivs
Matias_Aspence - Aktivs
Frederick_Mustone - Aktivs
Pieredze šāda veida amatā: Nav bijus iespēja tikt šada vieda amatā, domāju buss prieks apgut ko jaunu tieši šeit.
Pieredze lomuspēles jomā: Sāku savu lomuspēli ar nelegaljam frakcijam jo projam es macos tiešam meģinu uzlabot ar katru dienu atveidojot roleplay meģinot uzlabot zinašanas esmu piedalijies daudz mehaniķu jomas (F3).
Servera /history ekrānšāviņš: https://imgur.com/jrGN6RY
Motivācijas vēstule: Šobrīd esmu parasts spēlētājs kā visi citi, un vēlos iegūt gandarījumu un pilnveidoties , esmu secinājis, ka spētu efektīvāk palīdzēt citiem cilvēkiem, tieši ar savām RP zināšanām. Līdzšinējās darbības veltīju terminu apgūšanai un centos sīki un smalki izprast tos.Esmu radošs un augstu atbildības sajūtu, taču praktiskajā darbībā paļaujos uz saviem instinktiem.Savas RP zināšanas apguvu patstāvīgi. Terminus pārzinu teicami,kas ļauj strādāt arī ar citiem spēlētājiem.Esmu komunikabls un ļoti atsaucīgs , kā arī pozitīva persona.Spēju ātri pielāgoties jaunām situācijām un esmu gatavs apgūt visas nepieciešamās iemaņas.
rec, izskatas ka esi centies pie pieteikuma un domaju ka problemas nebus vadit gm
No Tevis nesaskatu nekādu uzraugu, kurš varētu palīdzēt jaunajiem spēlētājiem, ir ļoti daudz sakarīgu uzraugu un administratoru, kuri ar to pisās diezgan ilgi, lai kādam iemācītu, ja džeks vēl pat nezin kurā čatā pareizi rakstīt, viņam uzraksta OOC, viņš atbild IC un pēc tā, pus stundu jāskaidro kurā pareizajā čatā jāraksta.
Kāpēc Tu vispār uzrakstīji pieteikumu? - Pieteikums ir uzrakstīts ļoti pavirši, izlasīt to mierīgi var pa 30 sekundēm, ja labi pacenšās, pats labi saproti par ko es runāju, neviena ieteikumus neesi ņēmis vērā, kad vajag pateikt kaut ko atpakaļ un uzdirst, esi pirmais, bet kad vajag palīdzēt? nē.
Vienu dienu man bija ar Tevi situācija, kurā es Jūs kaitināju speciāli, teicāt ka man būs jails, sāki saukt terminus kuri serverī sen vairs nav, beigās es sāku rēkt, Jūs sākāt raudāt un Tu iegāji caur citu čaru, uz kura Tev bija ierocis, lai mani nošautu.
Nesen tikai esi parādījies kick'ā un jau domā rakstīt pieteikumu uz uzraugu, nē. Tā tas nenotiek vecīt, tas ka te ir daudz spēlētāju un Tu gribi dabūt statusu, nenozīmē ka Tu to pieteikumu vari rakstīt uzreiz, ja pirms nedēļas esi tikai sācis spēlēt, varbūt mazliet ilgāk spēlē, bet nekad neesmu ar Tevi sastapies, pirmā situācija bija serverī, kad kaitināju Jūs un Tu uz 200 ielidoji sienā
Labi, es netaisos pārlasīt ko es esmu uzrakstījis jo man vienalga, viss ko gribu teikt ir tas, ka nevēlos redzēt Tevi NEKAD mūžā, ne ar zaļu, ne ar zilu krāsu.
jani njg neko tev, busi taka otrs janis vel
Ja tu tiešām mēģinātu mācīties un attīstīt savas rp zināšanas katru dienu kā esi minējis savā pieteikumā, tu papētītu un saprastu kā būtu pareizāk atveidot savu crips organizāciju 21 gadsimtā. Statusā manliekas pietiek cilvēki ar vārgām zināšanām, pret
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
Mans viedoklis ir tāds, ka pašreizējais sastāvs ir pietiekami liels, jo klāt ir nākuši jau , ja nemaldos kopumā 3 vai 4 spēles uzraugi, ar mani priekšgalā. Tas ir tikai mans viedoklis, atceraties. Uzskatu ka esam pietiekami daudz un rekrutēt jaunus uzraugus, kamēr no jebkura sastāva atzara netiek izmesti daži kandāti, jo sastāvā ir arī neaktīvie. Tavs pieteikums arī nav tas no spožākajiem, ļoti maz esi pacenties pie tā, neesmu lasījis bet uzreiz varu pateikt, ka ir par maz sadrukāts. Vienīgi ko piefiksēju, ka pie ''Roleplay pieredze'' esi norādījis neko citu kā - neko un hujņu. Paldies.
No manis anti-rekomendācija, varbūt pēc pāris mēnešiem, kad sastāvā būs mazāk neaktīvo, vai kad būs nepieicešamība no papildus uzraugiem.
P.S Tas ir tikai mans viedoklis un neatspoguļo realo situāciju serverī.
Nu esmu ar tevi kopā erpojis vismaz kā gadu, un esi attīstijis savu role play līmeni, domāju kad tev varētu sajiet, katram ir jādod tā iespēja.
Cerams, kad tevi paņems un veiksies vēl labāk.
Es piss, viņam ir pauti uzrakstīt pieteikumu .
Dirsā vecīt, manliekas, ka mums pietiks ar to Impalu uz kuras AK-47. PRET!
Pret. Flečerz ar Naurenu augstāk visu uzrakstija.
cau
Pret,nebūsi spējīgs apmācīt,ja nemaldos nesen atgriezies projektā,un jau tiecies pēc statusa?
nu nezinu vai spesi kko daudz macit, terminus zinat nav tas pats, kas sajegt rp. padzivojies ilgak nedaudz te un tad moz saies kautkas, antirekomendacija
fujax
Rec ja turpinasi vadiit crips🤡
@fletchers jā, tiesa gan sastāvs ir pietiekami liels, bet puse no jūsu sastāva nedara neko, visiem saviem kick sniegtajiem reportiem In Game nav jēgas, uz tajiem atbild tikai pēc 10-15 minūtēm. (dažreiz noveicās, kad ir kāds kas tiešām dara savus pienākumus un accepto uzreiz).
Es būšu par, tomēr šajā "diženajā" sastāvā vajag kādu kas BEIDZOT "varbūt?" pildīs savus pienākumus, jautājums cik vēl ilgi tādu čūbiju meklēs? "dodiet iespēju kādam arī sevi pierādīt, bunnyhop ar šādu attieksmi tu kicku nepacelsi.
gud
Pieteikums diez ko jēls, pārzini terminus, bet termini ir tikai daļa no visa, kas jāzina spēles uzraugam. Paskatījos tavus postus, rp nav slikts, bet arī nav ļoti labs, māc šaubas, ka statuss būs tikai šķērslis, lai visu nepieciešamo apgūtu. Būšu Pret tavu kandidatūru, bet nu novēlēšu veiksmi, jo tā tiešām noderēs.
Pret, esmu redzējis ka citā serverī prost cilvēku izbano ar iemeslu BLyaaaad, normāls iemesls, un tu Dari huiņās, un nemāki zaudēt,
sencis., CiMBo, Adrul1s, Jitzie, snopijs, ricardssb, Cody Gregory, NormensLV, Rimz, perseverance, ELSB, Twizzy, asdasdasd, Slippyy, Kiwix, daunars, nauriks, Laurz, Bosch, yanchux, dandijs, timaballs, Sc4rLV, LuckyDonut, Raivis, HandlexY, Čivrix, archaa, Tējaaa, Assassin, Sneaky, Murish, Norbis, 9Boz, 518293182, dqlepey^^, sippa, juppi, 2Pac, Vexy 0009, Loews, TurboRaķet, RainersK, PETER1ZZ, Artix, Angelis, Dinčaa, Biezaputra, Scrubs, bLank, DidzzyS, raivorijs, LUĪZE, Ryan Gosling, Burbule, EBK, LMD, Skrevele, dmer777, Dieggo, 💜 Tvaiciņš 💜, smifnwessun, Negro, Maruzha, Draugs, Gangsta, command, SANLA, hoodsta, MarkusBlad, draiver, Guzman , Kartoška, DriverOG, RageQ, FalkeLV, Castellani, Admiiiks, annija, tavsmurgs, Swufy, samantiina, 7n4_, Kristers, friend of deer, uravnobeshen, Kazocinsh, marats, Hačiko