@Naurēns viens ierakstija negativu komentaru, otrs ierakstija negatīvu komentaru un tu kā mudaks parejiem pakal. Nu tiesam drankigi dzeki jums sanak sagruzit dzeku kuram ir kaut cik motivacija vispar erpot miskaste kur palielam visiem interese tikai nauda.
3.4.1. Noteikuma pārkāpums // Sodīts
Replay, Aiztaisi muti dalbajob, es vispar te nevienu komentaru nebiju lasijis, ja neskaita tos kurus es izlasiju psc tam, kad pats iepostoju, kaada Jums nahuj starpiiba ko es rakstu? Dzeks met huinas ss, dabuj to ko grib, man galiiigi nepis.
@tavsmurgs galiigi nepis tas ko Tu saki, ienac te reizi gada, pasaki kaut ko debiilu, izej ara un drochii talak uz mazajaam, forsi
@Janchuks Janka, pis guleet un neraksti te, daunis esi tikai Tu, kaa handlexy saka, ar lielo D. Nekad nav pisis, nepis un nepisiis tas ko Tu saki, dalbajob. Topiks ir suds, es pasaku to ko domaju, viss.
@sippa kada huja peec Tev vispar likas ka es kadu komentaru lasiju kas bija pirms manis? Es paskatijos uz tiem jobanajiem ssiem, nolaikoju postos kuri nebija skriini, peec tam es izgaju ara, pat netaisijos neko lasit jo man galigi pohuj uz to kas tur ir rakstits. Tu vari domat ka tapec, bet ne, vienkarsi sodien man nebija ko darit, tapec izdomaju uzrakstit huinu, par topiku kurs iesuukaa
Sodīts
Nauri pacenties saprast citus un neesi mazs kucēns kas nezin ko grib!izveido pats kautko un tad dirs uz citiem!
Lieks posts // Sodīts
★ Sam Gurjinyan izņemtu atslēgas no braucoša auto aizdedzes un ar savām rokām sašķaida Sergei galvu★ :hit2:
labs bandas rp 🔥
kad sito shitshow beidzot arhives?
Bīstamākie Los Santosā.😈😈😈😈
Fucking yo shawty before she leavin
-ments.
Cripi nejūt spriedzi. Dīvaini, ka menti nesaprot, ka nevajag ar Jums pīties, jo ir jau tā kalaša uz mašīnas durvīm.
- jusu īpašumi ar coltiem, užiem utt. Veiksmi jums no 0 sākt visu.
Dirsā džeki...
CiMBo, zayac, rackzz, SANLA, Jitzie, cjoma, sukamaniramurs, ELSB, Криля, silvia, Strepchy, Grikis, Mentos, HENKONZ, kristaps2, naurz, rackzz, joberis, Ekskluzīvais, Scrubs, Sneaky, w0rld, Bmw_mafija, CarD, klassiks, Enija, blaze, timaballs, Origo Urla, Tony Chicken, Tankists, RageQ, Admiiiks, MaryJane, Raivis, draiver, sweex, nauriks, Čivrix, Devitais, EBK, Angelis, marats, hoodsta, 7n4_, KuZjA, 2Pac, 9Boz, archaa, RastA, Kiwix, Hačiko, Tropkillaz, dandijs, Swufy, PETER1ZZ, Bosch, Laurz, FL3X, Andrejs Maladaikts, Tējaaa, Artix, Gonzalez, 💜 Tvaiciņš 💜, Elexy, Assassin, tomka_c19, yanchux, BadGrandpA, ČIGĀNS 3310, Draugs, 518293182, N1ce7ry, HandlexY, Mayans M.C, raivorijs, Biezaputra, Bridges, annija, bLank, sippa, beglis, jarana_alt, LilsUzijs, MarkusBlad, Maruzha, Sestais, niksniklaavss, daunars, Ryan Gosling, tavsmurgs, DriverOG, samantiina, frostz, Liepinshh, dmer777, dasi, Vexy 0009, Zatlerzaurs, juppi, Kartoška, plaksters, Skrevele, Murish, logicfe, Freensto, balenciaga, dqlepey^^, Kazocinsh, Twulkz, friend of deer, Negro, Varde, Zexity, Twizzy, Kristers, Madden, Guzman , smeeriite, everest, LMD, Hazieal, TurboRaķet, Dieggo, Dawitos, elīna, Norbis, Haseeb, FalkeLV, Castellani, LaKush, Mačka, ivanovs, uravnobeshen, esmunozonas, derkijs, smifnwessun, DidzzyS, pagarinatajs, amsterdam, Ceikaa, girts, Kamars, SirCactus69, ! starxzs, Saiko, RainersK, Freedy, pavasaris