bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi
5
0
topic
LSGD Ugunsdzēsēju izsaukumi.
wind
Lietotājs
26 atbildes forumā
Online: 9d 17h 49m
Redzēts 15. martā, 22:58
Pievienots, 2021. gada 30. aprīlī, 21:54

Čau!

Jau pagājšgad ar tolaik vēl command runāju par kaut kādiem automātiskiem NPC izsaukumiem. Skaidrs ir tas, ka mediķiem šādi izsaukumi ar NPC nespīd, jo čakars blablabla. 

Serverī ir tāda fīča, ka admini var uzspawnot ugunsgrēku. Bet nu admini vienmēr nav on, un, ja arī ir, tad kādam tas fiziski ir jāizdara un jāpieskata.

Mans ieteikums: 

Uzlikt kaut kādu taimeri, ka reizi stundā kaut kur tiek uzspawnots ugunsgrēks un par to paziņots LSGD - nu, kā izsaukums. Varētu arī par to uzreiz paziņot policijai, jo nu uz lielajiem pažariem brauc arī policija. Nu lūk. Ja šādam variantam vispār tiek dota zaļā gaisma, tad papildu ieteikums no manas puses būtu tos ugunsgrēkus spawnot noteiktās vietās SF un LV, lai LS pēkšņi randomā nesāktu degt IGS, jo tad atkal sāksies bardaks un nonrp festivāls, jo, kā zināms, jo tuvāk spawnam kaut kas notiek, jo mazāk šis izskatās pēc RP servera. Ok, anyway. Pagaidām, vismaz testa versijā, to varētu spawnot SF un LV.

Pamatojums šim ieteikumam ir tāds, ka no LSGD pašlaik kā no organizācijas nav jēgas absolūti nekādas. Līķus ceļ augšā admini, tātad, ja atbrauc uz tādu izsaukumu tas pats LSPD un sniedz cietušajam pirmo palīdzību un pasauc adminu - admins viņu revivo un čalis skrien tālāk. LSGD var tikai hp uzpildīt, ko nu īsti neviens neizmanto. Ugunsdzēsēju funkcija kā tāda serverī vispār, absolūti un totāli netiek izmantota. Respektīvi, izsaukumu nav. Ņemot vērā, ka serverī ikdienā spēlē aptuveni 30-40 cilvēku, vairāk par 4 cilvēkiem vienlaicīgi on dabūt ir grūti. Ja no šiem 4 cilvēkiem 1 vai 2 tēlo cietušos (taisot savā starpā kaut kādas rp situācijas, jo citādi vnk nav jēgas būt vispār serverī), tad glābēji paliek 2, un no tā nav nekādas jēgas. Respektīvi, ja tiktu realizēta šī ideja, cilvēkiem būtu kaut nedaudz interesantāk sēdēt LSGD. Varbūt vismaz ugunsdzēsējus var atdzīvināt. Tas, ka par medicīnu visiem ir pajāt, tas ir skaidrs - maini tos līderus, cik gribi. Jo atrast cilvēku, kurš ir consistently labs līderis + viņam actually tā joma interesē, ir diezgan nereāli šajā auditorijā. 

 

Paldies par uzmanību, jauku dienu! 

Pēdējo reizi rediģēja wind, 2021. gada 30. aprīlī, 21:57.
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 29. aprīlī, 23:04
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 30. aprīlī, 22:11
0
post

Ir serverī komanda /randomfire, vai kaut kas tāds, kuru var aktivizēt administrācijas pārstāvis. Randomfire lokācijas ir jebkurā pakaļā, vismaz cik zinu. [Komanda strādā, burtiski pirms šo rakstīju pajautāju lai pārbauda] tātad, viss kas atliek ir /report ''/Randomfire priekš lsgd'' un pieejamais administrators ieslēgs šo fenomenu.
Ieteikums, kurā tu vēlies lai randomfire paplašinās ir bezjēdzīgs, jo no tā nebūs nekādas jēgas. LSGD savā ziņā ir low asf frakcija, kur biedri tolkam nesaprot roleplay, tādēļ priekškam viņus tur iekšā , lai liktu rpot pasīvo rp?

Ieteikums no manas puses - Mums ir pieejami organizatori. Respektīvi, pasākumu organizatori. Pilnīgi nekas neaizliedz šiem fujakiem veidot normālas, patīkamas situācijas priekš LSPD, LSGD, vai vienkārši civilajiem. Nav ne jausmas, ko tie muļķi tur dara, laikam pieteicās lai vienkārši būtu grupa.
Tātad respektīvi, kāds ir ieteikums. Ir organizators, kuram pielabo komandu pieejas, vai skriptā. Viņam uzspawno mašīnu, interjeru uz laiku vai paņem savu utt. Izdomā roleplay scenāriju, izdomā visādus klupšanas akmeņus un uzsāk situāciju ar pārējiem spēlētājiem. Tie ir civilie, tie ir fire department, tie ir police department. Iespēju ir vairākas, tikai japieslēdz smadzene. Jebko var izdomāt, kaut vai pašu mierīgāko vai pašu slimāko situāciju un nebūs nekādu problēmu. Ieviešot organizatoriem papildus pienākumus, atrisināsies vairākas problēmas. Jau pati galvenā, ka cilvēkiem parādīsies roleplays, lai arī scenārija veidots bet tomēr, it īpaši jauniņajiem iesaistoties ikdienā, kaut vai šajās situācijās, tas palīdzēs labāk apgūt roleplay prasmes, vismaz basic līmenī. 

wind
Lietotājs
26 atbildes forumā
Online: 9d 17h 49m
Redzēts 15. martā, 22:58
Pievienots, 2021. gada 30. aprīlī, 22:56
0
post

@Fletcher

Pasīvo RP tāpēc, ka "aktīvā" RP jau nav. Neviens neRPo tās situācijas baigi, tāpēc pasīvais RP ir vienīgais, kas atliek, izņemot taisot kaut kādas situācijas savā starpā, kā tikko redzēji Glen Parkā. Ņemot vērā, ka nekas arī nenotiek, cilvēki to RP nezin, jo viss, ko dara, ir braukā apkārt, urbinot degunus. Savukārt gaidīt, kad kāds pēkšņi kļūs par RP dievu, ja ar viņu neviens netaisās spēlēt, ir diezgan nu..pats saproti. Tā vismaz savā starpā var kko darīt, ja ir kāds, kas to grib vadīt un darīt. Bet nav jau diemžēl.

Par organizatoriem nezināju. Izklausās diezgan useless pagaidām :D 

Bet nu ok, tad var palikt arī pie tās komandas.. Žēl ir tas, ka, piemēram, LSPD var vnk braukāt apkārt un darīt kko interesantu. GD kā retardi gaida, kad kkas notiks vai arī paļaujās uz adminiem, kad viņiem kko iedos. Pretty lame if u asked me 

IceKing
Lietotājs
145 atbildes forumā
Online: 14d 16h 4m
Redzēts 2023. gada 10. februārī, 17:49
Pievienots, 2021. gada 01. maijā, 00:10
0
post

1. Lsgd līmenis ir ļoti zems, trūkst zināšanas, lai izveidotu kavilativu roleplay, kā ugunsdzesejam. Lielākoties LSGD ugunsdzeji, ja aizbrauc uz izsaukumu viņi to nodzēš ar pāris komandām. 

2. (Neesmu bijis serveri vairāk kā pusgadu, don't judge, ja pasaku kaut ko nepareizu.) lielākoties , kad avārijas ir bijušas un durvis ir bijušas iesprudušas, tad neviens nesauc ugunsdzēsējus. Reālajā mediķi līdz ko nevar atraisīt durvis sauc ugunsdzēsējus , lai griež ārā durvis, vai dabu vaļā. uzreiz sanāk papildus roleplay situācijas, latviešu roleplay ir vienkārši pārāk zems un slinks, lai to darītu.

 

3. Ja ļoti gribat roleplayot ugunsdzēsējus paintresejaties par viņu ikdienu, tā nesastāv tikai no ugunsgrēkiem. Katru dienu ir mācības (Ne praktiskās), bet arī ir praktiskas, kur jūs trenejaties, kur var izspēlēt daudz roleplay situāciju- naftas produktu nokļūšana ūdens tiltpnes. 

 

Lsgd ugunsdzeji var roleplayot ļoti plaši , ne tikai skriet uz plikiem ugunsgrēkiem. Jums vienkārši pietrūkst zināšanas un līdera , kas jums spētu attiecīgi nodrošināt šāda veida roleplay.

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 29. aprīlī, 23:04
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 01. maijā, 00:20
0
post

Lsgd ugunsdzeji var roleplayot ļoti plaši , ne tikai skriet uz plikiem ugunsgrēkiem. Jums vienkārši pietrūkst zināšanas un līdera , kas jums spētu attiecīgi nodrošināt šāda veida roleplay.

 

Savos laikos kad kikona vadiju gd, pažarnieki man kalpoja un vergoja diez gan labi, lidz neaizgāju slinkuma dēļ. Pamācību tonnam stāvēja ;( 

Arhimēds Pitagors
Lietotājs
Arhimēds
248 atbildes forumā
Online: 18d 0h 50m
Redzēts 2023. gada 22. septembrī, 08:21
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 01. maijā, 00:51
0
post

LSGD pats pa sevi ir nejēdzīgs nosaukums, katra los santos serverī.

Atgādina Latviju." Dienests " - galvenā problēma nosaukumā.

Ugunsdzēsēji ir interesanti, ja veido interesantas situācijas serverī , paši biedri vai administrācija.

 

Apbalvojumi

Pitagors
Ὁ Πυθαγόρας ὁ Σάμιος
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Personīgā informācija
Dzimis580.—572. gadā p.m.ē.
Samosa, Senā Grieķija
Miris500.—490. gadā p.m.ē.
Vispārīgā informācija
Skola, tradīcijaPirmssokratiķi
Galvenās interesesĒtikametafizikamūzikamatemātikapolitika
Valodasengrieķu valoda

Pitagors no Samas jeb vienkārši Pitagors (sengrieķuὉ Πυθαγόρας ὁ Σάμιοςho Pūthagoras ho SamioslatīņuPythagoras, dzimis ap 570. gadu p. m. ē., miris ap 495. gadu p. m. ē.) bija joniešu matemātiķisfilozofszinātnieksārstspolitiķispriesterisizgudrotājs, visplašāk pazīstams ar Pitagora teorēmu.

Pitagorisms kā dzīvesveids bijis saistīts ar iniciāciju noslēpumos un bijis līdzīgs orfismam, kas to, domājams, ietekmējis. Tāpat kā orfisma, arī pitagorisma nolūks bijis padarīt dvēseli tīru (katharmoi), lai pēc nāves liktenis tai būtu labvēlīgs. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Pitagors nav atstājis nekādus rakstītus darbus un ka viņa idejas turpinājušas pastāvēt viņa skolniekos.

Dzīvesgājums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagors, domājams, dzimis ap 570. gadu p. m. ē. Samas salā (Jonijas jūrā starp Turciju un Grieķiju) Jonijā un miris ap 495. gadu p. m. ē. Metapontā, Lukānijā. Ap 532. gadu p. m. ē. atstājis Samu, lai izvairītos no Polikrata tirānijas, un Dienviditālijas grieķu kolonijas pilsētā Krotonā nodibinājis vēlākajiem ordeņiem līdzīgu savienību reliģiski ētiskai dzīves reformēšanai, tā saukto "pitagoriešu skolu". Domājams, sākotnēji tajā ietilpuši ap 235 biedri, no tiem 18 — sievietes.

Skolas locekļiem bijusi jāievēro stingra disciplīna un zināmi priekšraksti, un viņi nodarbojās ar matemātiku (skaitļu īpašību pētīšanu). Savas disciplīnas dēļ skola drīz vien ieguva ievērojamu politisku svaru arī citās Dienviditālijas un Sicīlijas grieķu koloniju pilsētās. Tas kļuva par iemeslu demokrātu sazvērestībai, un pēkšņs uzbrukums skolas vadoņiem (tos sadedzināja kopā ar māju, kurā tie apspriedās) iznīcināja tās varu vispirms Krotonā un pēc tam arī citās pilsētās, izņemot Tarentu un Regiju. Pastāv versija, ka Pitagors pats gājis bojā šajā uzbrukumā, taču vairums vēsturnieku uzskata, ka viņš jau agrāk atstājis Krotonu un miris Metapontā.

Pitagora uzskati[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagora filozofijas pamats ir gluži vienkāršs: "Visus cilvēkus var iedalīt trijās grupās, tāpat kā visus cilvēkus, kas apmeklē olimpiskās spēles, var iedalīt trijās grupās. Zemākā sastāv no tiem, kas nāk pirkt un pārdot. Nākamie ir tie, kas sacenšas. Taču visaugstākie ir tie, kas nāk skatīties. Cilvēkus attiecīgi var iedalīt tajos, kam svarīga manta, tajos, kam svarīgs gods, un tajos, kam svarīga gudrība. Tātad visaugstākā apskaidrība ir zinātne bez interesēm un cilvēks, kas sevi tai ziedo, patiesais filozofs, kas sevi veiksmīgi atbrīvojis no "dzimšanas apļa"."

Grūti iedomāties vēl kādu sabiedrību, kas tik ļoti cienītu savu dibinātāju un reizē būtu tik atvērta pārmaiņām. Pitagoram viņa laikā tika piedēvētas pārdabiskas spējas, un daudzi atklājumi, kas nebūt nebija viņa. Viņa autoritāte bija tik liela, ka pietika pateikt: "Viņš pats teica" (autos ephē), lai izteikumam tūlīt paklausītu.

 

wind
Lietotājs
26 atbildes forumā
Online: 9d 17h 49m
Redzēts 15. martā, 22:58
Pievienots, 2021. gada 03. maijā, 21:29
0
post

Droši var vērt ciet šo topiku, tāpat kā visu LSGD, kura funkcija, izrādās, ir piedalīties policijas izmeklēšanas darbu veikšanā, noņemot pirkstu nospiedumus nozieguma vietā. Tāpat arī jāsaka, ka dienesta vadība kā tāda, vismaz esošajā brīdī, nav īsti adekvāta. Teiksim, lai tiktu šajā organizācijā, man vajadzēja admina palīdzību, savukārt tagad, kad RP vidū vadītāja vietniekam pateicu, lai atpišās ar savu demogoģiju OOC čatā par to, kā es - idiots tāds - nesaprotu, ka vajag citu rācijas frekvenci, kura nekur F3 nav norādīta, tiku izmests bezjebkāda RP, pēc tam pieņemts atpakaļ. Pēc šī gadījuma nopratu, ka pašreizējā LSGD vadība ir spējīga kādam papliķēt ar savu iPeni pa seju, taču nomainīt rācijas frekvenci F3 aprakstā ir nereāls uzdevums. Sapratu arī to, ka laikam tomēr esmu par vecu šādai izklaidei, un krč nau verc.

Jauku dienu visiem, un taisat ciet :) 

https://prnt.sc/12fmfi3

Pēdējo reizi rediģēja wind, 2021. gada 03. maijā, 21:32.
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 29. aprīlī, 23:04
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 03. maijā, 22:09
0
post

Droši var vērt ciet šo topiku, tāpat kā visu LSGD, kura funkcija, izrādās, ir piedalīties policijas izmeklēšanas darbu veikšanā, noņemot pirkstu nospiedumus nozieguma vietā.

 

JĀ PALDIES!! ES SAUCU TIESAS MEDICĪNAS EKSPERTUS BET ATBRAUCA PARAMEDIĶI KURI PAŠI PIEKRITA PALĪDZĒT, JA NEPATIK TAD TA IR TAVA PROBLEMA, PALDIES!!

 

wind
Lietotājs
26 atbildes forumā
Online: 9d 17h 49m
Redzēts 15. martā, 22:58
Pievienots, 2021. gada 03. maijā, 22:26
1
post

Jā, tieši tā. LSGD palīdz atklāt noziegumus, strādājot noziegumu vietās, preperē līķus, pēc tam tos aizved uz morgu. Zini kā, RL arī glābšanas dienesti ar to nodarbojas. Man vienkārši tāds kultūršoks, jo nezināju, ka RL paramediķi atbrauc un preperē līķus notikuma vietā. So whats next, moš braucam palīgā LSPD ķert ātruma pārkāpējus ar ambulancēm? Vai arī vnk likvidējam LSPD un lai hujārī ķirurgi ar ambulancēm un pilda arī policijas pienākumus? Nu kas tur tāds.. Viss kā dzīvē :D 

 

roleplay my ass

Pēdējo reizi rediģēja wind, 2021. gada 03. maijā, 22:30.
Burbule
Meitene zeltene
☠️
15 atbildes forumā
Online: 1d 18h 45m
Redzēts 2022. gada 09. janvārī, 21:35
Pievienots, 2021. gada 03. maijā, 22:36
0
post

Tad atrodat cilvēkus kuri ir labi iekš Ugunsdzēsējiem un pārējiem, neviens nenāk uz GD, tad paši par to nebrīnaties. Mes kā pakāpes cilvēki nevaram veikt tādus darbus, bet esam jebkurā laikā gatavi Rpot lietas kas nav mums jādara, jo tas ir daudz interesantāk, tapēc mēģinam palīdzēt cik vien varam! Man tiešām ir apnicis lasīt forumā, kur cilvēki sūdzās par GD! 

Pēdējo reizi rediģēja Burbule, 2021. gada 03. maijā, 22:39.
boomer

Raivis
Servera administrators
Frakciju komanda
444 atbildes forumā
Online: 52d 19h 58m
Redzēts Vakar, 21:02
Pievienots, 2021. gada 03. maijā, 22:47
0
post

ja pasaki burbule!

pagarinatajs
Nejaušs incidents
lietotajs++:)
edu sudus
285 atbildes forumā
Online: 16d 0h 17m
Redzēts 31. martā, 22:10
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 04. maijā, 00:00
0
post

Popcorn Gifs - I need more for my collection - Album on Imgur

 

♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰
Lietotājs
Nav
33 atbildes forumā
Online: 4d 9h 26m
Redzēts 2021. gada 12. oktobrī, 15:48
Pievienots, 2021. gada 04. maijā, 00:49
0
post

Uzliekat burbuli -GD priekšniecību, viņa labā, Isabella Wilson

Laurz
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Laurič
303 atbildes forumā
Online: 61d 19h 41m
Redzēts 8. aprīlī, 19:05
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 04. maijā, 01:05
1
post

Šitais kantoris sit pušu kastaña lsak🤩

 

 

 

 

Burbule
Meitene zeltene
☠️
15 atbildes forumā
Online: 1d 18h 45m
Redzēts 2022. gada 09. janvārī, 21:35
Pievienots, 2021. gada 04. maijā, 03:53
1
post

Tiešām ir apnicīgi lasīt par to, kad cilvēki sūdzās par LSGD! Kur ir jūsu problēma? Mēs nevaram atrast labākos RP cilvēkus, kuri visi zinās par medicīnu! Cilvēki netiek pieņemti LSGD, jo priekšniecība ir reti. Labi tas vienalga, bet LŪDZU tad kāds dodat mums tos cilvēkus! Mēs braucam uz izsaukumiem, daram ko varam, mācām jauniņem to ko mēs ar savām zināšanām spējam iemācīt. Tak beidzat vienreiz čīkstēt ka LSGD ir pārāk slikti! Paldies par uzmanību :)

boomer

Scrubs
Uzraugs
Biedrs
lvbrok
587 atbildes forumā
Online: 18d 21h 12m
Redzēts Vakar, 15:09
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 04. maijā, 11:27
0
post

@Burbule esmu noskatijies visas sezonas Chikago Med un esmu pro. Ieteiktu noskatities. 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0