bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi
12
0
topic
Ieteikums [ LSGD priekšniecība/darbinieki ]
nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 7. maijā, 03:58
Pievienots, 2021. gada 27. aprīlī, 22:40

Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz ieteikumu par kategorijām: Skripts, Cits

Ieteikuma apraksts: Pa lielam pēc topika virsraksta jau sapratāt par ko es taisos rakstīt, tāpēc uzreiz pastāstīšu. Nesen bija ieteikums kurā teica ka vajag mainīt priekšniecību LSGD, bet tagad tur notiek pilnīgākais bardaks, nekā tāds bija ar neaktīvu priekšnieku. 

 Tagad darbinieki sēž online vairāk, bet visi taisa kaut kādu huiņu, LSPD notika apšaude, kurā es tiku nošauts un vēl viena persona, otrs respawnojās, es paliku un domāju respawnoties, bet tad izdzirdēju sirēnas un mēs sagaidījām kamēr viņi atbrauca, sāka erpot kā pārbauda pulsu, pēc 2 minūtēm es jau biju mašīnā un braucām uz LSGD, kaut kādas 10-15 vai vairāk minūtes mēs gājām iekšā LSGD, tad sāka erpot, no sākuma jau runāja ar mani, es pateicu ka esmu bezsamaņā, bet ir pulss, noerpoju kā sāku attapties, bet jūtu sāpes, noerpoju ka man ir lielākā daļa lodes vestē, pārējās ir kreisajā rokā, viņa noerpoja kā ielej man ūdeņradi, pēc tam vienkārši uzlīmēja plāksteri un pa virsu uzmeta man apsēju, binti, vienalga kā to sauc, bet visas lodes palika iekšā, gudri. 

Mans ieteikums ir tāds, ka vajadzētu mainīt LSGD priekšniecību, kā arī darbiniekus, paņemt kādu zinošāku, kurš saviem darbiniekiem var arī kaut ko paskaidrot, kā pareizāk erpot. 

Tagad priekšnieks kurš aizgāja uz LSGD ir neaktīvs, ienāk uz 10-20 minūtēm un uzreiz iziet off, tāpēc neredzu vispār jēgu no viņa.

Kāpēc šis ir nepieciešams: LSGD ir vienkārši sūds pagaidām, domāju, ja atrastu kādu labāku, zinošāku, LSGD varētu palikt normālāks. 

Makartijs
Lietotājs
2 atbildes forumā
Online: 2h 41m 59s
Redzēts 2021. gada 14. maijā, 14:05
Pievienots, 2021. gada 28. aprīlī, 20:00
0
post

Atļaušos te ierakstīt. Paramediķim pirmsslimnīcas etapā nav jāveic nekādas ķirurģiskas procedūras, ja tās nav ļoti neatliekamas, kur bez tām nevar iztikt. Pirmsslimnīcas etapā paramediķim pie šautām brūcēm ir jaaptur asiņošana ko var izdarīt ar pārsēju vai zņauģu un ievadīt pacientam pretsāpju medikamentu un stabilizēt pacienta stāvokli, ja nepieciešams, tālāk pacients tiek nogādāts slimnīcā, kur arī tiek veiktas ķirurģiskas procedūras. Kāpēc viņas nevar veikt ārpus slimnīcas? Pavisam vienkārši, jo ārpus slimnīcas nevar nodrošināt sterilu vidi, līdz ar to pie ķirurģiskām procedūrām ir liela iespēja , ka pacients tiks inficēts. Tālāk jau kad pacients ir nogādāts slimnīcā un ir vēlme, tad var norpot situāciju, kur pacientam tiek veiktas ķirurģiskas procedūras. Kā arī ir iespējams izdzīvot pie situācijām, kur pacients tiek sašauts vairākas reizes, tas ir protams atkarīgs no tā, ko tās lodes ir skārušas. Anyway, šī ir spēle un nevienam cilvēkam nav jāpārzin medicīna, lai iesaistītos un rpotu LSGD, katrs cenšās un dara kā viņš var. ;) 

wind
Lietotājs
26 atbildes forumā
Online: 9d 17h 55m
Redzēts 1. maijā, 21:54
Pievienots, 2021. gada 28. aprīlī, 21:08
0
post

Lai nelamātos par lielākās daļas rakstīto, uzdošu vienkāršu jautājumu, kurš ir retorisks t.i. negaidu uz to atbildi.

Cik daudzi no jums prot pilnvērtīgi noRPot bezsamaņā esošu cilvēku? 

 

Tad, kad kāds to pratīs izdarīt, varbūt varēs sākt kasīties klāt LSGD par to, ka nemāk to vai nemāk šo. Līdz tam brīdim varbūt paskataties kaut kādas dokumentālās filmas par to, kā izskatās pacienti smagā stāvoklī, kuriem ir nepieciešama augsti kvalificētu speciālistu palīdzība un intensīvā terapija. Tā, starpcitu salīdzinājumam, ārsts reanimatologs-anesteziologs vai arī ārsts sertificēts neatliekamajā medicīnā, mācās 11 gadus. Ja jūs tagad tādu līmeni prasat no cilvēkiem, kuri ar medicīnu nav saistīti un vēl nav tikuši ārā no vidusskolas vai tehnikuma, I've got bad news for you. 

 

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2021. gada 28. aprīlī, 21:22
0
post

izskatas, ka siem visiem komentetajiem butu jadod stradina universitates graads. Viens par otru gudraki - ogralfs

Piekrītu ko teica ogralfs.

Ja jau esat tik zinoši kāpēc nekas nenotiek iekš spēles? Es tikai dzirdu lieku muldēšanu , ka kautkas ir jādara , klusējat.

 

Laurz
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Laurič
303 atbildes forumā
Online: 61d 19h 41m
Redzēts 2. maijā, 21:17
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 28. aprīlī, 21:44
0
post

Arča,labāk ir paklusēt dažreiz😿

tik gudrs mums esi

 

 

 

 

nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 7. maijā, 03:58
Pievienots, 2021. gada 11. maijā, 02:52
1
post

Nezinu vai kaut kas ir mainījies LSGD un man vienalga, bet var vērt ciet, mierīg. 

wind un otrs, kam vārds sākās ar M burtu + rep, jo rakstījāt ļoti gari, saprotami, bet pateikšu godīgi, diezgan bezjēdzīgi papisāt savu laiku. :/ 

Pēdējo reizi rediģēja nauriks, 2021. gada 11. maijā, 02:53.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0