Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [- ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ +]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ +]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [+ ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ +]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Dāvis
Iepriekšējie nickname: Pinuzis
Tavs vecums: 15
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Hiroki Masatoshi [Neatrodas frakcijā]
Pieredze kā Gamemaster: Wa*e.lv un pašveidoti serveri.
Pieredze Roleplay jomā:RPoju jau laikam no lo*uspēles laikiem, kad skraidiju apkart un dmoju visiem automašinas. Pa gadiem ir bijuši daudzi projekti, bet nu vienmer visiem pienak gals un atliek vien meklet ko jaunu un ko citu.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Nē nēsmu.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]):
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):https://mta.kick.lv/forums/topi…zis/?post=5967
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera? Spēlējot serverī ,esmu ievērojis GameMaster neaktivitāti.Gribu palīdzēt gan jauniem spēlētajiem,gan administrācijai,un šim serverim gribu atvēlēt daudz laika.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums):
KICK ADMNISTRACIJAI
Atsaucoties uz Kick projekta publiceto anketu velos izvirzit savu kandidaturu GameMaster amatam Kick serveri.
Mana lidzšineja RP pieredze ir balstita uz ilgu, pamatigu un citigu darbu, ka rezultata esmu izveidojies par tadu speletaju, kads esmu šobrid. Esmu iesaistijies personala atlases procesa vairakos projektos, ka rezultata uzskatu, ka esmu loti labs kandidats šim amatam.
Esmu cilveks ar augstu atbildibas sajutu un precizitati. Esmu komunikabls, atsaucigs un pozitivs personažs. Speju atri pienemt lemumu, darboties atbildigi un pirms darit domat ar galvu.
Ar cienu
Dāvis(Pinuzis)
Liels REC.
Parunāju ar viņu,sapratu,ka ir piemērots amatam,kāpēc?
Viņš visu izstāstija ,ko redz serverī,ka vajag rp skolotāju u.t.t
Kā arī minēja ka staff ir neaktīvāki uz šo laiku,kad ir skolu beigas,labs laiks ārā un darbs(No hate)
Cilvēks ar labu rp prasmi,un piemērots jauno spēlētāju apmācīšanai.
Likšu Anti, jo pie Topic nekādā veidā nav piestrādāts, tam tiešām nav dots vairāk kā 5min laiks.
Kas tā par motivācijas vēstuli?
tava stulba motivacijas vestule ietver 89 vardus kas nebut nav tuvu 250 uzredzesanos
BRIDINU! DISRESPEKT SPAIDITAJI SANEMS DISRESPEKT PRETI! Nedoma nemaz organizet dumpi!
taja bridi rokas nenokrita no tik lielais motivacijas rakstit ?
Es varu derēt ka šis teksts ir copy/paste
''Mana lidzšineja RP pieredze ir balstita uz ilgu, pamatigu un citigu darbu, ka rezultata esmu izveidojies par tadu speletaju, kads esmu šobrid. Esmu iesaistijies personala atlases procesa vairakos projektos, ka rezultata uzskatu, ka esmu loti labs kandidats šim amatam.
Esmu cilveks ar augstu atbildibas sajutu un precizitati. Esmu komunikabls, atsaucigs un pozitivs personažs. Speju atri pienemt lemumu, darboties atbildigi un pirms darit domat ar galvu. ''
Kas man liek tā domāt uzdosi jautājumu vaine? Tas ka augstāk biji rakstījis visu šādi ''123123123''.. Bet tad pēkšņi izdomāji rakstīt parasti?
Antirekomendācija..
Pie topika nav piestrādāts, tā uz ātru roku uzrakstīts ''aj būs būs, nē nē'' , motivācijas vēstule 250 vārdi , ļoti ātri izlasīju , sapratu , kāpēc tieši tu kandidē .. Tāpēc viens un vienīgs PRET.
Es pret jo serveri neredzu tev praktiski vispar un neuzrunaja pieteikums. GL
Esmu pret, jo neesi tik aktīvs pagaidām.
Antirekomendācija, jo kā jau Augstāk minēja tu neesi aktīvs, kā arī neesmu kartigi ar tevi erpojis.
Hmm.. Kā augstāk bija teikts, pieteikums ir copy/paste, vismaz tā izskatās..
Aktivitāte nu nav tev tā, lai kaut ko teiktu par citu GM'u aktivitāti, piekrītu, viņi vispār nav aktīvi, bet nu..
Neesmu redzējis nekādu RP no tavas puses, līdz ar ko, sevi neesi pierādijis.
Antirekomendācija.
Pret
Sveiks, Pinuzis!
Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu, neapmierina tavs vecums un aktivitāte serverī, kā arī administrācijas atbildes par tevi, vairums ir pret.
Paldies, ka iesūtīji, veiksmi serverī, uz tikšanos.
MTA.KICK.LV Administrācija.
ivanovs, Esesietis, buddyy, Pinuzis, Melnais, Ērms, BANNED, Marks, 9Boz, Luwii, bLank, GoblinX, teoy, janiszaķumeditajs, TrustR, Niknaaks, Laurz, Ofkors, ricardssb, Flomits, Сhrееру, Miksens, SNAKE, Azups, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Fosiks, FL3X, wazijs, sensejs, Ahmeds, LameloSteinberg, Brazy, 518293182, GLX