Tavs lietotājvārds: Mike Campbell
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Emilia Scott
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Emilia Scott, Mike Campbell
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Braucu ar mašīnu, iemetu likumu slīpi, apstādināja mani, pēc ka tēmēja uz manis ar ieroci un tad sašņorēja. Ielika cietuma uz 3 dienām, uzlika 12k sodu. Viņš teica, ka iemesls bija tāds, ka es esot draudējis/nogalinājis kādu varas cilvēku, bet ņems vērā, ka tas notika pirms 10 dienām, ne es, ne tas kas uzlika mani meklēšana atceras to situāciju, kura visticamāk nav īsta un arī nav pierādījumu par ko tadu. (bet nu viss ko es gribu pateikt ir tas, ka 3 dienas cietuma par tādu sudu ir paaaarak daudz un nav nekādu pierādījumu par to, tas notika pirms 10 dienām, iepriekšējā diena mani apturēja arī policija, nepisa galvu man par kkadu meklēšanu)
Pierādījumi:
Lietas sērijas kods: IA-07032021-03
SŪDZĪBAS ATBILDE
LIKUMĪGAS
Sveicināti cienījamais Mike Campbell. Mēs rakstam Jums sakarā ar Jūsu iesniegumu, kurš ir vērsts pret Seržanti Emilia Scott. Iekšlietu grupa ir iepazinusies ar sūdzību un visiem pieejamiem pierādījumiem un konstatējusi to, ka Seržante Emilia Scott ir veikusi likumīgas darbības un uzlicis attiecīgi tik lielu sodu, cik nosaka San Andreas Štata Likumdošana, seržante ir rīkojusies attiecībā Departamenta reglamentam un Departamenta iekšējām darbības procedūrām.
Aprīlis, 26.; 2021
Los Santos Policijas Departaments
Iekšlietu divīzija
100 Central, 1st Street, Los Santos, SA 90012
dandijs, Bosch, Floquet, ELSB, Gonzalez, draiver, RainersK, RageQ, LuckyDonut, ivanovs, Kartoška, Maruzha, LMD, Čivrix, Valchhaaa, Raivis, Artix, daunars, bLank, derkijs, Ryan Gosling, Dinčaa, smifnwessun, Bridges, Hačiko, nauriks, MarkusBlad, tavsmurgs, Tējaaa, DriverOG, balenciaga, Jitzie, FalkeLV, Angelis, beglis, Assassin, Murish, raivorijs, martinsh, Laurz, archaa, Draugs, Loews, N1ce7ry, pagarinatajs, annija, 518293182, Scrubs, Castellani, DidzzyS, Sneaky, Swufy