Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ X]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x ]
Anketa
Vārds: Mārtiņš
Vecums: 19
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Bigboss/K4ktus
Izveidoto personāžu saraksts:
Christaps_Thick
Pieredze šāda veida amatā: Ar komandām esmu pazīstams un ir bijusi pieredze, jāsaka gan, ka ļoti ilgu laiku atpakaļ.
Pieredze lomuspēles jomā: Rpoju jau kādus 8-9 gadus šķiet, sāku protams ar sampu. Pirms kādiem 7 gadiem sāku spēlēt mta. Ārzemju serveros esmu pavadījis drošivien lielāko daļu sava laika. Lvrp vairāk piesaista legālā lomuspēle un vairāk to arī esmu attēlojis, bet nelegālā sfēra arī nav sveša.
Servera /history ekrānšāviņš: Imgur: The magic of the Internet
Motivācijas vēstule:
Kickā būšu drīz jau piekto gadu. Ir protams bijuši labi brīži un sliktie, bet kopumā spert man patīk diezgan labi. Labprāt palīdzētu severim ar savu pieredzi un prasmēm.
Brīžiem apbrīnoju dažu gm nekompotenci un attieksmi pret spēlētājiem, kas ir viens no iemesliem kādēļ piesakos.
Domāju, ka esmu pilnīgi kompetents, lai apmācītu citus, jo roleplay pieredze man ir diezgan plaša. Esmu apmācījis salīdzinoši daudz jaunos spēlētājus, manuprāt. Viņi ir rpojiši manās organizācijās, bet jāsaka gan, ka kickā īsti nevienu no viņiem vairs neesu redzējis, iespējams mainījuši lietotājvārdus.
Atklāti sakot diezgan grūti izdomāt ko šeit rakstī, par ko atvainojos. Principā centīšos palīdzēt serverim kā varu un domāju arī būšu diezgan aktīvs. Tālāk jau viss ir jūsu ziņā.
Ar cieņu, Kaktus.
Bigboss ārā no spēlēs!😔😔😔
Nu domāju šeit nav ko īsti iespringt, pierādijis sevi esi šo 3 sezonu garumā, uz pārbaudes laiku noteikti var meģināt.
Par, fun čuvaks, māk erpot, veido labu atmosfēru sev apkārt.
Veido pozitīvu vaibu obv par. RP māk, f3 izveidojis-pacēlis, viss kā pienākās.
Bet liekās ka čomus kas DMo nesodīsi Bet nekas, es pa dirsu sadošu gan tev gan viņiem, ja tu to neizdarīsi
Pieteikums sauss tho, ticu ka vari labāk ;/
Veiksmi ;)
rec, jo mak rp un sakarigs
Manuprāt, pozitīvākais erperis projektā. Par !
martin ritinj esmu par jo bzd ir forsh tu jau zini gang
Par. Labāks par norbi būs, kas sēž autobusos 24/7.
cau
Par, ja nedari huiņu tad būsi noderīgs komandā.
RP normals, bet varbūt tas ir personigu iemeslu dēļ, bet šoreiz laikam būs PRET
Par,diezgan fun čalis spēsi apmācīt,un ņemt reportus
Džeks manuprāt diezgan sakarīgs un pa šo laiku kamēr es te esmu diezgan sevi pierādijis, noteikti kad attieksies pret statusu nopietni un huiņu nevārīs, īsumā - RP māk un to spēs iemācīt arī citiem.
dēļ garažas bomja, es par 😂
Par, norm BZD f3 attīstiji, RP māki, labs kandidāts!
Es pat īsti nezinu , ko teikt redzējis īsti ingame neesmu , vairāk redzu, ka ņemies bet aktivitāti vienmēr var uzlabot , gm sloti šobrīd ir nepieciešami, domāju ka viens jau tikts rezervēts šim , došu rekomendāciju.
ganjau par
šitajam zadrotam 100% par!
PAR! Galvenais nebrauc ar autobusu un neesi nākošais Lembergs.
Pret
Nekad netaisa sūdus,PAR
Norbis, yanchux, PETER1ZZ, Jitzie, sukamaniramurs, ツARMISSツ, LaMpAcKa, MrLa!pa, Danno, NormensLV, Murish, raivorijs, samantiina, Kazocinsh, Gonzalez, Ryan Gosling, 9Boz, Bosch, ELSB, Enija, Scrubs, ivanovs, archaa, lemnn, Biezaputra, draiver, CarD, Negro, martinsh, qtecc1, Hazieal, LuckyDonut, MarkusBlad, 7n4_, sippa, RainersK, N1ce7ry, Gangsta, Mitrais, juppi, Raivis, uravnobeshen, bLank, nauriks, Hačiko, Kapracis, Draugs, RageQ, Laurz, Tankists, Sneaky, Bridges, Emmet_Bowman, Tropkillaz, 2Pac, Kristers, hoodsta, Angelis, 518293182, Markuss777, Dinčaa, Ekskluzīvais, dandijs, Tējaaa, Castellani, DidzzyS, niksniklaavss, daunars, marats, Sestais, hoodrat, Kiwix, Kriksis, kidpromil, FalkeLV, Swufy, Gozmit, beglis, Kamars, Jankellls, timaballs, Maruzha, Melnais, ForesT, Loews, annija, Valchhaaa, Twizzy, LMD, Assassin