bilde ko parada kad esi afk par ilgu
4
0
topic
[BACK TO HOME] James Shane
CarD
Lietotājs+
579 atbildes forumā
Online: 20d 9h 24m
Redzēts 10. maijā, 22:21
Pievienots, 2021. gada 17. martā, 21:08

C195PJf.png

LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
ATJAUNOŠANAS APLIKĀCIJAS FORMA

Personas dati

A1. Vārds: James
A2. Uzvārds: Shane 
A3. Telefona numurs: 593151
A4. Dzīvesvieta: 2459-13 San Andreas Boulevard, Idlewood
A5. Dzimums: Vīrietis

 

Darbība departamentā

B1. Vai Jums ir tikuši izsniegti brīdinājumi departamentā?: Nē
B2. Ja atbildējāt uz ''B1'' ar pozitīvu atbildi, tad paskaidrojiet par ko un pēc cik ilga laika tiem bija jābeidzas:
B3. Vai esat kādreiz tikuši ielikti departamenta melnajā sarakstā?: ((ārpus tēla blacklist, thanks daring for your service))

 

Nodarbinātība departamentā

C1. Iepriekšējā pakāpe: Policijas Virsnieks III+1
C2. Amata pamešanas iemesls: Pavisam noteikti mans galvenais iemesls, kādēļ man bija nepieciešamība pamest law enforcment, jeb Los Santos Policijas Departamentu bija tāds, ka bija pieejama pilsētā cita law enforcment organizācija, kuru sauc Los Santos Šerifu Departaments un mani uz to motivēja doties vairāki bijušie kolēģi un draugi, kuri sacīja, ka tur ir daudz labāka darba atmosfēra un daudzas citas lietas, tādēļ es pamegu Los Santos Policijas Departamentu.
C3. Kāpēc vēlies atgriezties departamentā?(Minimums 50 vārdi): Pavisam noteikti mans galvenais mērķis, kāmēr es vēlos atjaunoties iekš Los Santos Policijas Departamenta, kā pilna laika Policijas Virsnieks, jo pēdējāmēneša laikā ir mainījusies iekšlietu divīzija, kas pēc mana uzskata ir pats Los Santos Policijas departamenta pamats un pēc maniem uzskatiem pārmaiņas nāks tikai pār labu. Pašlaik tieši es esmu nenodarbinās, bez iztikas avota un pastāvīgas darbavietas un es meklēju pašlaik darbavietu, kurā man varētu būt pieredze.

(( OOC informācija ))

Vecums: 16
Links uz apstiprinātu rekrutācijas aplikāciju: Nevarēju atrast, visticamāk dzēsta.

 

Pēdējo reizi rediģēja CarD, 2021. gada 17. martā, 21:12.

Kiwix
Bijušais administrators
@pump_upp - best crypto p...
257 atbildes forumā
Online: 23d 0h 5m
Redzēts 2023. gada 13. decembrī, 17:46
Pievienots, 2021. gada 17. martā, 22:03
1
post

Cien.,James Shane.

Mēs rakstām Jums attiecībā uz iesūtīto aplikāciju amata atjaunošanai. Pēc plašākas diskusijas mēs uzskatām Jūsu aplikāciju par derīgu  amata atjaunošanai Los Santos Policijas Departamentā. Ņemot vērā to, ka Jūsu kvalifikācija priekš Policijas Virsnieks III+1 amata ir iztecējusi, Jums tiek piedāvāts atjaunoties pakāpē Policijas Virsnieks III.

Ja Jūs uzskatāt ka esat gatavi piekrist atjaunoties departamentā, tad sazinaties ar mūsu iecirkni caur tālruņa numuru -  311 un pieprasiet interviju ar kādu Augstākās komandas pārstāvi, vai Rekrutācijas un apmācības biroja pārstāvi. Kā arī vērts iegaumēt, ka atjaunojoties departamentā Jūs tiekat uzlikts uz ZTP (Zero Tolerance Policy - Vienas kļūdas iespēja). ZTP nozīmē to, ka Jūs varēsiet pieļaut tikai vienu kļūdu, kura būs arī Jūsu pēdējā. ZTP ilgums ir 6 dienas. 

 

 Marts 17.; 2021
Los Santos Policijas Departaments
Augstākā komanda
 

100 Central, 1st Street, Los Santos, SA 90012

Lietotāji skatās šo tēmu: 0