Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Amora O'Dan
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Max_Silter
Iesaistīto personu lietotājvārdi:Max_Silter,Amora O'Dan
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Mixo
Pierādījumi:
Komentāri:Vissu laiku lietoja ,,/kiss Amora O'Dan'' bez mana rp un pats arī neattēloja,kā arī kad izgāju no spēles un ienācu atpakaļ,mans auto bija sasists,tā ka vairs nejiet.
David_Bennet nav man neviens char,tas ir tas policists ar kuru jūs tusējāt un viņu izmeta no LSPD.
Nav pirmā reize kad maldina spēlētājus ar to ka ir administrātors.
Tiks sodīts ar Banu uz 1 mēnesi.
[Liegums] 1. līmeņa administrators archa uzlika liegumu priekš darians2000 uz 720 stundām stundu(ām).
Iemesls: Citu spēlētāju maldināšana stāstot ka ir Administrātors , SCAM , pilns history (720 stundām).
archa tu ahujel esi kaads meenesis manam bratanam ?
KasParNa*uj?, niksniklaavss, Bosch, Jitzie, Kristers, fletcher2, annija, archaa, resnaisble, timaballs, Enija, Kazhiks, DriverOG, Freimis, dandijs, daunars, hoodrat, Čivrix, LMD, Negro, Murish, Stefan, nauriks, Origo Urla, Ryan Gosling, FalkeLV, ELSB, LUĪZE, Tropkillaz, Burbule, samantiina, 2Pac, Angelis, esmunozonas, RainersK, Freedy, Raivis, Hačiko, Tējaaa, 518293182, Draugs, ivanovs, Loews, Bridges, Kiwix, Gangsta, Sneaky, draiver, Mitrais, DidzzyS, sippa, Dinčaa, Castellani, bLank, Ekskluzīvais, Biezaputra, maniaks