Sākšu ar shoutout visiem no Rollin 30s Harlem Crips!
Es esmu 16 gadus vecs jaunietis ar roleplay pieredzi no 2018, serveru nosaukumus kuros man ir pieredze es nemaz netaisos pieminēt, jo tad atnāks diāna un tas nebeigsies labi . Pats varu sacīt to, ka pēc maniem uzskatiem no paraugiem nav jēgas, jo galvenais forumā un jebkurā lomuspēles serverī ir būt kreatīvi domājošiem, kas varētu būt viena no manām labākajām īpašībām.
Vislabākais mirklis kick lv roleplayā bija Publo laikos ( shoutout to bluupinz ), ka visa banda ar tūlijiem sāka pa mani alejā tēmēt, bikses gandriz pieliku.
Čau C R A C K H E A D
vareji salikt tikai bildes bez teksta
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
enderchest 🤣
man kadreiz likas, ka tu esi scouplv un scouplv ir crackedlv
sup mainkrafteri
te nekā nav
čau
ch
cau
cau
sup
Cau gankster
pēc attieksmes normals antons esi.
bet cau ja
Kapec tu esi tik toxic chalis? Ja tu nebutu toxic varetu merket uz normalu reputaciju un viss butu chillina , bet laikam nezini kas ir sekas. Cau ja
cau kraked, ka pa dzivi
fujax
turies prom no šitā toksiskā forumā
čau
kadas cigas kuri?
cau cau
SkyLine, derkijs, hustlerx, Jitzie, Scrubs, rackzz, dandijs, Bosch, Swufy, DriverOG, dazex, daunars, Biezaputra, Enija, 2Pac, Emmet_Bowman, CarD, nauriks, A1, Fllexy, Sc4rLV, Tropkillaz, Raivis, Gozmit, LaKush, Angelis, Kiddo, Kristers, Kiwix, timaballs, archaa, girts, hoodrat, Varde, Ryan Gosling, LMD, LUĪZE, Sestais, ELSB, beglis, cyber, felss, draiver, Kapracis, Sneaky, bLank, sippa, Draugs, yanchux, fletcher2, Maruzha, Loews, Devitais, Murish, RainersK, KristapsDD, ivanovs, Tējaaa, Hačiko, Assassin, tomka_c19, smifnwessun, 518293182, Ekskluzīvais, Kamars