bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par administrāciju
8
3
topic
[Sūdzība] Eurojanka
esmunozonas
Lietotājs
28 atbildes forumā
Online: 1d 14h 35m
Redzēts 2021. gada 03. maijā, 17:00
Pievienots, 2021. gada 07. martā, 19:45

Lai vieglāk izsekot līdzi izveidotajam saturam, tā nosaukumam ir jāatbilst šim formātam: 

[Sūdzība] Augstākstāvošā lietotājvārds

Piemērs: [Sūdzība] yostu

*Ja situācijā tika iesaistīti vairāki administrācijas locekļi, kuri kaut ko pārkāpa, tad tēmas nosaukumā jānorāda katra lietotājvārds

 

Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību

Tavs lietotājvārds: niks55 

Augstākstāvošā/o lietotājvārds: eurojanka

Iesaistīto personu lietotājvārdi: niks55, eurojanka

Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Nepamatos ajail.

Pierādījumi:

 

Komentāri:

Ienācu serverī, uzkāpu uz moci, lai aizbrauktu ieliet degvielu mocim. Pēc tam braucot atpakaļ nobraucu gar East Side Family frakcijas territoriju. Braucot garām man likās dīvaini, ka tur nevienas nav, neviena mašīna, ne vienas mēbeles, kas viņiem bija. Tad tālāk es domāju, ka varbūt frakcija aiztaisīta ciet, pajautāju discorda vai viņi vēl erpo, man visi rakstiski atbildēja, ka nezina. Tad nu es devos apkārt pilsētai, lai paskatītos kur viņi tagad atveido lomas spēli, izbraukājot visu Los Santosu es sapratu, ka te nebūs un zinot viņu roleplay prasmes nodomāju varbūt ir pārvākušies uz Vinewood, braucu garām projektiem, kas atrodas tieši pie ceļa augšā uz Vinewood. Braucot garām es ieraudzīju, ka kāds tur kustās un ir pilns ar mototransportiem. Tad nu es iebraucu iekšā apskatījos un redzu tur ir viens no frakcijas biedriem un arī stāv Thomas_Stevens (eurojanka) afk. Neviens neko nevienam ic neteica, apgriezos un aizbraucu prom. Tad viņš man sāka PMā rakstīt, kāpēc es mgoju, es viņam arī atbildēju. Tālāk braucu atpakaļ uz mājām un pa ceļam nokritu no moča, viņš mani soda par nonRP.

Uzskatu, ka sods ir aplams. Izstāstīšu sākumā par nonRP. Neuzskatu, ka tev būtu jaerpo kaut kāda situācija, ja apkārt nav neviens cilvēks, proti ja es būtu nokritis no moča un apkārt būtu cilvēki, kas sāktu ar mani atveidot lomasspēli un palīdzētu man, vai jautātu vai man viss ir kārtība, tad arī atveidotu piemērotu lomasspēli savam tēlam un to izaugsmei, taču ja es braucu ar moci pa ceļu kur apkārt nav NEVIENA cilvēka un es nokrītu muļķības dēļ, tad tas ir pilnīgs apsurds par ko tādu sodīt. Tas būtu tāpat, kā cilvēki kas strādā RS haulā neerpo, kā viņiem iekrauj vai izkrauj kravas. Viņi taču viņas neizkrauj un neiekrauj ar rp, tātad nonrp.

MG, ļoti aktuvāls pēdējās dienās starp nelegālajām frakcijām. Ievietošu MG definīciju:


Metagame (MG)

      Metagame (turpmāk MG) ir OOC sniegtās informācijas izmantošana  IC. Proti, iedomāsimies situāciju - Tu esi policists un Tavs  draugs pa skype pasaka tev, ka pēc stundas skeitparkā salasīsies  cilvēku bariņš,
     sarunātam masīvam kautiņam un tu to uzzinot caur  rāciju pasaki to pārējiem policistiem, pēc kā dodies kopā ar  citiem arestēt kaušļus, kas izbojās visu roleplay (ticis  pārkāpts noteikums).
     Viss, kas jums tiek teikts OOC, ko jūs  nezināt IC, nav atļauts izmantot IC.


Tātad, šajā definīcijā ir rakstīts, ka MG tiek saukts par OOC informācijas izmantošanu IC. Šajā situācija tā nāv. Es tur aizbraucu tīri apskatīties tāda ziņā, ka man interesē OOC veidā, ko viņi tur dara un kā viņiem tur izskatās, ar mani pat netika atveidota nekāda lomasspēle vai arī es negāju un nevienam klāt un nerunāju, kā arī neteicu pēkšņi savā territorijā, jeb parkā, ka "Eu, rekur tie nēģeri ir pārvākušies", jo kā es to varu zināt IC? Par cik man ir PK vēl no jūsu frakcijas. 

Piebilde:

Pēc aJaila saņemšanas, jautāju Kristapam, kāds ir viņa discords, lai varētu viņš man izstāstīt, kas ir MG, par cik es esmu pārkāpis noteikumus. Uz ko viņš man sniedza negatīvu atbildi. 

 

 

 

Tējaaa
#soberAF
Teeja
494 atbildes forumā
Online: 48d 22h 56m
Redzēts 19. martā, 10:43
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 07. martā, 20:02
1
post

vecīt tev kauna nav? tu prosta iebrauci mūsu jaunajā hoodā visu notupiji.. un es prosta ahujā kā tu zināji kad mums tur kaut kas ir.. visu noskatījies svilināji riepas un svjo.. kā atnāca eurojanka tā laidies prom no mūsu jaunā hooda.. ganjau saprati kad sha lidosi ajailā

 

KristapsDD
Lietotājs
eurojanka96
163 atbildes forumā
Online: 10d 9h 18m
Redzēts 2023. gada 28. septembrī, 08:46
Pievienots, 2021. gada 07. martā, 20:07
0
post

Nu man nav ko teikt. Es supervise sēžu aiz mājas jaunajā hoodā, liku dažus /makegeneric itemus, Tēja stāv man blakus, bija izgājis AFK, Tu vnk iebrauc mūsu hoodā, pagonko pa teritoriju, es izeju no supervise, Tu uzreiz aizbrauci prom, labi, pieņemsim, Tu meklēji mūs, bet es nesaprotu, nekādas norādes nebija, ka tur esam, mašīnas bija noslēptas, inti nebija nopirkti, nekas neliecinātu, ka tur atrodamies, un ja Tu mūs meklētu, tad es nedomāju, ka Tu vnk piebrauktu un jebaļņikā slīpētu. +braucot prom, es Tevi sāku specot, Tu uzreiz brauci uz savu hood, nokriti no moča un neeRPoji sekas, kad jautāju, kā zini, kur atrodamies, prasīju, vai ar MG palīdzību atradi, vēl pats atbildēji jā, un lai eju dirst. Nu tad par ko vēl iet runa? Rīt, vai vakarā pievienošu logus un visas sarakstes.

Pēdējo reizi rediģēja KristapsDD, 2021. gada 07. martā, 20:11.
KristapsDD
Lietotājs
eurojanka96
163 atbildes forumā
Online: 10d 9h 18m
Redzēts 2023. gada 28. septembrī, 08:46
Pievienots, 2021. gada 07. martā, 20:17
0
post

Un šeit tu pUn šeit Tu p~kšņi saki, ka draugs pateica, kur atrodamies... Nu tad par ko iet runa? 

Pēdējo reizi rediģēja KristapsDD, 2021. gada 07. martā, 20:18.
KristapsDD
Lietotājs
eurojanka96
163 atbildes forumā
Online: 10d 9h 18m
Redzēts 2023. gada 28. septembrī, 08:46
Pievienots, 2021. gada 07. martā, 20:19
0
post

Manos logos ir redzams, ka Tu vēl pasaki, ka draugs Tev pateica lokāciju. Tad jau Tavā teiktajā ir nepilnības. Par ko tad varam diskutēt? Kāds draugs, kas noteikti ir administrācijas loceklis. 

 

 

Sodits par doublepost.

Pēdējo reizi rediģēja Gozmit, 2021. gada 07. martā, 20:24.
Kamars
Lietotājs
10 atbildes forumā
Online: 6d 8h 35m
Redzēts 4. martā, 13:54
Pievienots, 2021. gada 07. martā, 20:24
0
post

tevi ar x5 notrieks nig

esmunozonas
Lietotājs
28 atbildes forumā
Online: 1d 14h 35m
Redzēts 2021. gada 03. maijā, 17:00
Pievienots, 2021. gada 07. martā, 20:27
1
post

Nevēlos piemēslot sūdzību, jo tad to izskata vieglprātīgi, taču nevaru noskatīties, kā jūs sakat kaut kādas muļķības. Ja Tu eurojanka, nesaproti kas ir mg nevaru tev palīdzēt. MG ir tad, ja es to ka jūs tur dzīvojat pielietoju kaut kādā veidā IC, tad tas būtu uzskatāms par mg. Tik pat labi, zemāk ieliktais ekrānšāviņš var tikt uzskatīts par MG. Tur tu visiem pastāsti, ka rīt laupīsi banku un vajag būt iekšā serverim LSPD un LSGD darbiniekiem. Ja joprojām nesaproti savu kļūdu, tad lūdzu atbildi man discordā es tev izstāstīšu.

Bilde ir ievietots kā piemērs.

Pēdējo reizi rediģēja esmunozonas, 2021. gada 07. martā, 20:27.
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 9. maijā, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 07. martā, 20:28
1
post

SŪDZĪBAS ATBILDE

Roleplay servera administrācija ar spēļu uzraugu iesaisti, ir izskatījusi sūdzību un tās saturošo informāciju. Administrācija ir nonākusi pie lēmuma, ka spēles uzraugs Tripijs aka Eurojanka ir veicis pārkāpumu - Nepamatota sodīšana un sasteigta sodīšana.   Līdz ar to, sūdzība tiek atzīta par patiesu.
Spēles uzraugu sodīs servera augstākā administrācija.

Komentārs: Saņēmām logfile no spēlētāja, kopš viņš ir online un pēdējo 2 stundu logfile pirms spēlētājs atslēdzās. Pārbaudot šos pierādījumus netika konstatēts tas, ka spēlētājs ir kontaktējies ar kādu administratoru (Neskaitot kiwix bet tur bija in character situacija un informācija par bandas atrašanās vietu logfile nefigurē) vai spēlētāju kurš in-character vai out-of-character būtu informējis, par bandas pārvākšanos un atrašanās vietu. 

Ja iesaistītajiem vajag pierādījumus - sazināties ar mani vai niku.

 

MTA.KICK.LV administrācija
Spēles Uzraugs Fletcher
Servera Administrators ++ Draivers
Servera Īpašnieks BunnyHop

Pēdējo reizi rediģēja Bosch, 2021. gada 07. martā, 20:29.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0