JŪSU INFORMĀCIJA
VĀRDS, UZVĀRDS: Jack Jeans
ADRESE: Ganton, idlewod
TELEFONS:791478
E-PASTS:nav
CITA SAZIŅAS IESPĒJA: nav
DARBINIEKA(-U) INFORMĀCIJA
PILNAIS VĀRDS:Minepol Baiden
ŽETONA NR:nav zināms
PAKĀPE:nav zināms
KOMENTĀRI:vispar nerunāja, teica kad esmu nogalinājis policistu aks ir pilnīgi meli
INCIDENTA INFORMĀCIJA
INCIDENTA DATUMS:2021-03-05
INCIDENTA LAIKS: 23:24:24
INCIDENTA VIETA:Igs
SŪDZĪBAS DETAĻAS: mani apcietināja par nepatiesām ziņām kad esmu nogalinājis policistu kaut tie ir meli, nesmu nekad turējis un nekad neturēšu pistoli rokās jo esmu legālais nevis nelegāais, neatbalstu nelegālo, biju policijas pusē bet tagad vairs nesmu tik drošs
PIERĀDĪJUMI: biju ar boiz un mes ksatijāmies tv un ēdām, pec tam visu dienu gulēju, viņi var apliecināt ((pat tani diena nebiju on))
Lietas sērijas kods: IA-07032021-01
SŪDZĪBAS ATBILDE
Sūdzība ir pieņemta un ir uzsākta dienesta izmeklēšana.
Sveicināti cienījamais Jack Jeans. Mēs rakstam Jums sakarā ar Jūsu iesniegumu, kurš ir vērsts pret policijas virsnieku Minepol Baiden. Iekšlietu grupa ir pieņēmusi iesniegumu un uzsākusi incidenta izmeklēšanu. Ja izmeklētājiem būs nepieciešams sazināties un uzdot papildus jautājums, ar Jums sazināsies pa norādīto tālruņa numuru. Iekšlietu divīzija izmeklēšanu veic smalki un cieši, tādēļ izmeklēšana var ieilgt vairākas dienas, esam pacietīgi.
Marts, 7.; 2021
Los Santos Policijas Departaments
Iekšlietu divīzija
100 Central, 1st Street, Los Santos, SA 90012
Sveicināti cienījamais Jack Jeans. Aizmirsu piebilst, ka varu kļut par tavu juristu, esmu pabeidzis pāris klases skolā, būšu izcils un lēts, atrisināšu visas problēmas tavā vietā.uzvarēsim un būsi brīvs!
Ar cieņu piwrix!
Lieks posts
Saka ka sazināšoties ar viņu, cilvēks cietuma sēž, kā jūs ar viņu sazināsieties, kur tad jūs zvanīsiet, ko? kas tās par muļķībām, tā arī tas paliks, aizmirsīsies, smalka un cieša diršana, tauta redz kas te notiek, mēs to nepieļausim.
Pieprasu demisiju! #nekompetence #netaisnība #ņirgāšanaspartautu
Lieks posts
labdien piwrix, jā butu labs piedāvājums, man ir vellviena lieta ar kuru varētu aprunāties, ta ir arī svarīga jo tur cietumā atsēdēju 5 gadus (5h) kaut par lietu kuru pat neizdariju
Lietas sērijas kods: IA-07032021-01
SŪDZĪBAS ATBILDE
Nepietiekams pierādījumu daudzums
Sveicināti cienījamais Jack Jeans. Mēs rakstam Jums sakarā ar Jūsu iesniegumu, kurš ir vērsts pret policijas virsnieku Minepol Baiden. Iekšlietu grupa ir iepazinusies ar sūdzību un visiem pieejamiem pierādījumiem, diemžēl, mūsu rīcībā ir pārāk maz pierādījumu, kas varētu apstiprināt Jūsu sniegto liecību, ka Jūs neesat iesaistīts virsnieka slepkavībā. Tomēr, Jūs no ieslodzījuma netiksiet atbrīvoti, jo virsniekam patrulējot ir uzrādījies ALPR ziņojums, ka Jūs esat meklēšanā un virsnieks ir rīkojies attiecīgi departamenta politikai un departamenta procedūrām.
Marts, 7.; 2021
Los Santos Policijas Departaments
Iekšlietu divīzija
100 Central, 1st Street, Los Santos, SA 90012
Jitzie, dandijs, ELSB, kristaps_hokage, Bosch, Laurz, Elexy, Kartoška, LuckyDonut, Draugs, Scrubs, xtreamfall123, astr0q, Valchhaaa, raivorijs, 💜 Tvaiciņš 💜, Piwrix, tomka_c19, CarD, LMD, fletcher2, Enija, DidzzyS, Kapracis, Sneaky, Tējaaa, nauriks, archaa, Assassin, Biezaputra, maniaks, Kamars, Mitrais, 518293182, Angelis, 2Pac, Emmet_Bowman, hoodrat, Devitais, kukuruza, Gangsta, yanchux, Maruzha, Dinčaa, RainersK, witch, santiz, ivanovs, Loews, SANLA, Murish, Raivis, Kiddo, LaKush, Arhimēds Pitagors, KristapsDD, Tropkillaz, Kristers, cyber, Žirgan, Freedy, duum, balenciaga, timaballs