bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par administrāciju
15
6
topic
[Sūdzība] Logix, EuroJānis
AdrukS
Meitene zeltene
33 atbildes forumā
Online: 1d 7h 21m
Redzēts 2023. gada 08. martā, 15:36
Pievienots, 2021. gada 26. februārī, 01:07

 

Tavs lietotājvārds: Adruks

Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Logix, EuroJānis

Iesaistīto personu lietotājvārdi: Forests un vēl daudzi.

Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Kā GM's Logix piedalījās situācijā un neko neteica, ka kāds dara nepareizi, tāpat EuroJānis stāvēja un neko neizrādīja spēlētājiem, ka pārkāpj servera noteikumus. Tātad te ir milzīgs sastāvs .. Sāksim ar to, ka es braucu gar banku, milzīgā ātrumā pretī mani notrieca Logix un visa Logix banda, uzreiz izlec ārā, bez RP .. Tur ātrums bija milzīgs un manam auto pārlidoja pāri, vajadzēja erpot sekas .. tātad pirmais NonRP Driving .. Tālāk man lika izkāpt no auto, izkāpu, automašīnu ar VIN 3539 man nozaga, kautvaj LSPD darbinieki nav ON, vienīgie, kas ON bija tas bija zaķis un Bīstamais, kuri atradās duty'ā, IC situācijā vnk nepiedalījās. Auto zagt ir aizliegts, bet vienalga, kas man, klausu augstākstāvošo pavēles, Logixa .. Tālāk mani aizved ārā no LS un liek izģērbties. B čatā rakstu, ka nevēlos erpot PRETĪGU LOMUSPĒLI, visiem vienalga, man liek erpot tikuntā, ko es neerpoju. (Tajā brīdī bija klāt arī EuroJānis - viņam rēka nākot  2.3 noteikuma pārkāpums) Beigās mani apzog un nošauj (3.8 noteikuma pārkāpums) Visā lielumā būtu viss.   

Pierādījumi: Nosūtīšu Bunnyhopam privāti logfailus.

Komentāri: Man šis viss ir tā apnicis, Logix katru dienu ar jauniem piedzīvojumiem, viņam nepietiek ar to, ka šodien jau dabūja derank.  (Vēlos piebilst, ka nozogot Audi, kuru viņi nevarēja zagt vēl aizveda un noslīcināja. Pieprasu auto respawn VIN 3539)

Pēdējo reizi rediģēja AdrukS, 2021. gada 26. februārī, 01:28.

zs9AZWl.png

Logix
Bijušais administrators
Lietotājs++
Brendijs
784 atbildes forumā
Online: 12d 2h 32m
Redzēts 2023. gada 12. oktobrī, 18:30
Pievienots, 2021. gada 26. februārī, 17:07
1
post

Pēc logfailiem skatoties, vienīgo pārkāpumu redzu Tējiņai vai Quadecca Lopezam, neatveidojot lomuspēli, kā izņem TEC9. Jautāju viņam pēc logfailiem, uzrādīt nevarēja. Saņēma administratīvo ieslodzījumu par QS - 30min.

AdrukS, kāpēc neredzu tavus logfiles iekš sūdzības? Ja reiz raksti sūdzību, tad met pierādījumus šeit, nevis izmanto savu dzimumu, kā argumenti, lai atlaistu kaut kādus noteikumus. Vēlos tieši no Tevis logfiles 00:24:00 - 00:26:00, vēlos redzēt, vai esi rpojusi avārijas sekas.

Tropkillaz
Vadošais administrators
Frakciju komanda
277 atbildes forumā
Online: 100d 8h 55m
Redzēts 6. martā, 21:29
Pievienots, 2021. gada 05. martā, 08:02
0
post

Beigās jūsu pretīgā lomuspēle arī atkrita un to neerpojāt.

Sūdzība aplama.

There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death.  Use your time on earth wisely.

Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0