Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: black dragon
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: eurojanka96
Iesaistīto personu lietotājvārdi: homie rick james un tilers
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: tātad mums visai nigu bandai ir savas rācijas , kur runājam ooc lietas , tad mūs sapako eurojānis kamēr vins ir afk un neturpina rp , es sāku runāt savā nigas rācijā un viņš mani iemeta ajail , labi to es saprotu esmu pats vainīgs tur , bet man geļiks un narkotikas ir konfiscētas tāpēc vēlos to visu dabūt atpakaļ , jo situācija ir cut tāpēc , ka janka iemeta mani ajail , bet protams eurojānis šoreiz paklausīs mūsu servera gudrāko galvu kastillani.
Pierādījumi:
Komentāri: ā un tie ss ar rp bija tas kā eurojānis savāca narkotikas , bet beigās nolika atpakaļ , jo sapisās meistarībā, iemetu topikā , jo biju izveidojis jau mapi šajai sūdzībai.
Tu protams man atvaino, bet cik liels ir tavs intelekts, ja tu domā ka zem sēdekļa neko neatradīs, vai starp sēdekļiem neatradīs, vai sēdekļa un atzveltnes starpā neko neatradīs?
Kur tu gudrit esi redzējis OOC rācijas? Vienreiz beidz raudāt un iemācies zaudēt. Viņš visu pareizi ir izdarījis
OOC rācijas ? nebūs
Sūdzība nepatiesa.
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
KasParNa*uj?, Jitzie, Scrubs, nauriks, Sneaky, CarD, ELSB, ForesT, KristapsDD, Memorie, DidzzyS, Assassin, Burbule, Tropkillaz, FalkeLV, Skrevele, archaa, Sharper, 518293182, Kiddo, ivanovs, fletcher2, RageQ, Gangsta, Loews, Maruzha, RainersK, kidpromil, Bosch, Tējaaa, Sc4rLV, Castellani, niksniklaavss, command, Kapracis, HENNESY, Kamars, esmunozonas, balenciaga, LMD, bLank, Mitrais, tavsmurgs, FL3X, Bridges, Draugs, Sestais, Murish, Ekskluzīvais, Hačiko, hoodrat, 2Pac, dandijs, yanchux, hoodsta, Raivis, Tankists, Angelis, Freedy, LUĪZE, Swufy, draiver, LaKush, daunars, Skecets