Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ + ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ + ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ +]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ -+ ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ -]
Anketa
Vārds: Lauris
Vecums: 15
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Amm ROWEN
Izveidoto personāžu saraksts: 2 Personāži
Pieredze šāda veida amatā: man pieredze ir šājā amata, ir liela esmu bijis SPēles pārzinis daudzos projektos, kā ari nebija par mani nekādu sudzību, un es centišos ari šeit tikt par Spēles parzini... Protams tie projekti vairs nav!
Pieredze lomuspēles jomā: Tātad es pagaidām neesmu nekur...Bet rakstiju C-V, uz Mehaniķa spējam, un tā ari aizmirsu ienākt lai iedod man spējas tapēc tā sanāca, un atsākšu vislaik erpot!
Servera /history ekrānšāviņš: Pašlaik nevaru!
Motivācijas vēstule:Tātad kā stāstiju esmu bijis Spēles parzinis citos projektos protams, es pildu pienākumus, un ari uzklausu augstākstavošos... Un izrādu protams respect... Es esmu bijis ar Jaunais Admins, Vadošais Admins, un viss parējais VCT... Man patīk paspecot spēlētaji kā viņi erpo kā ari sodīt tos spēlētajus kuri, ir izdarijuši, un ari saucu protams tautu vislaik varu sasaukt tautu serveri!!!
*Ja pieteikums tiek noraidīts, atkārtoti drīkst pieteikties ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām.
Ar cieņu, un Labsajūtu gaidišu atbildi: SAWAGE
Ar cieņu SWAGE.
Kategoriski - PRET. Neesmu ar tevi saskāries ne forumā, ne In-Game, nekur. Pārāk zaļš un nepieredzējis esi, kā arī pieteikums paviršs, un nepiesaistīja.
Lai citiem būtu skaidrs, lūk šī jaunieša /history, iekš spēles -
1x Redzu, pagājušo mēnesi tik piereģistrējies forumā.
Pret, kārtējais statusņiks?
Historija var redzēt jailu par Mix un Ģimenes abuse, palikšu pie sava pret ._.
cau
Kaa buutu ari nee?
Kas tu esi ? PRET.
Neesmu redzejis tevi ig vispar, neesi izcēlies kā ari history pilns, tādus gm nevajag, pret
||Johnson Edge - DZĪVS- Los Santos Customs||
||Felix Lorenz - DZĪVS - 15 BLVD Cathay Criminals||
PRET, ļoti švaks pieteikums, kā arī history's diezgan nesmuks.
Kas Tu tāds esi vispār? 1. Nekad neesmu redzējis Tevi iekš servera, neesmu redzējis erpojot nevienā frakcijā, vai darot kaut ko tādu. 2. History ir netīrs un ļoti nepiemērots uzraugam, visvairāk man patika tas - Ģimenes aizskaršana, šādi te nav vajadzīgi. 3. Nekad neesmu redzējis Tevi erpojam, bet pēc Tava history sakot, izskatās, kad pašam ir nepieciešamas apmācības, bet nuu.., ģimenes aizskaršana ir pēdējais līmenis, jo, cilvēki kuri par kaut ko tādu runā, ir prosta slimi. ;D
No manis šoreiz būs pret un ticu, kad pozitīvu atbildi Tavā pieteikumā no manis nekad nesagiadīsi.
akd es piedzeries labak rakstu, gimeni aizskart ir retardeti it ipasi, ja tu esi 15 gadus jauns tupenis
xddd katram kuram /history ir sapists tagad katra pieteikuma raksta, ka nevar ielikt skrinu
Ienāc serverī moš? PRET
Ļoti izcila motivācijas vēstule, mani ļoti iedvesmoja, vienozimīga anti-rekomendācija, praktiski pieteikums jau tiek automātiski noraidīts, jo apzinājies cik skaists ir tavs /history tādejādi nepievienoji.
Jitzie, Bosch, LUĪZE, nauriks, Murish, trust, ツARMISSツ, Angelis, daunars, sippa, raivorijs, Stefan, N1ce7ry, Kiwix, archaa, martinsh, Skrevele, Memorie, Castellani, TheZero, KristapsDD, Tropkillaz, girts, timaballs, Kapracis, RainersK, dandijs, Biezaputra, Maruzha, LuckyDonut, Draugs, Sc4rLV, Arhimēds Pitagors, LMD, Raivis, Freedy, Žirgan, Kristers, ELSB, 518293182, Tominsh, Tējaaa, Bridges, Sestais, Tankists, bLank, beglis, DidzzyS, Dinčaa, hoodrat, ivanovs, Kamars