logo
Mes jums pastastisim kada mafija esam.... Mes esam grove ielas un vagos puisu labakie draugi un taisam apversumu aktivitates...ka piemeram zimesana uz sienas vai muksana no kopperiem. Vis sakas ar to KAD comi satikas pie stadiona ar BMW automasinam un devamies driftot tad mes protams izdomajam uztaisit Amerikan Krime Familiju kas ienems visu Los Santos PILNIGI VISU jo mes busim speciga loti banda es apsolu tici man. Nu luk tad mes vienu dienu Ilewood benzintanka tirgojam marihuanu kopa notirgojam 2gramus par kuriem mes dabujam lielos ero (dolarus) un nemam cilvekiem tupeles dedzinot ebrejus un kliedzam *BURN THE JEWS* ,talak sekoja nakosais nosacijums pasaukt treso draugu un nolaupit meru mes jau protams panemam maskas bandanas kivieres un protams akvalangu kur vienkarsi sanaca nolaupit meru.
Musu lidsabiedriba uzduras *uzturas^ losantos pilsetas austrumos pie kapiem. Mes braucam ar iespaidigam masinam tapec baidies ebrej!
rEZERVETS
loti solidi
Rezervets telam
skaists, kvalitativs topiks. sekosu. gl
1.7. Aizliegts nomelnot projektu,bet nav aizliegta kritikas izteikšana.
nerkijs ar saviem pigoriem
@Ērms ko tu runa mulkibas? Tu tiesam gribi but ebreju vieta cigan ?
ja nu cepuri nost lvrp zieds!!!!
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
ble,izskatas cerigi,respect.Ceru ka noturesiews
velos ari palugt nebanot manus draugus jo mani draugi ir ka viruss pret kuru cinities ir bezcerigi. izbano 1 draugu atnak 2 vieta tapat ka dzive. aizrijies ar koncu un aizmirsti ka elpot
Nesmieklīgi.
Slēgts.
sippa, ivanovs, uravnobeshen, hoodsta, balenciaga, Nezinkas, Atty, Bonijs, bandits, Olbis, Sharper, Kazhiks, tavsmurgs, Thomas, makaveli, janiszaķumeditajs, Erns, Ērms, half-pedor, Roxbyyy, 9Boz, Emilciks, gg_Billy_gg, ricardssb, internaSpriceLVHDXD60420LOL, durkaklis, bLank, VitaFruit, sweathly, Osario, 518293182, Brazy, Сhrееру, Fushion Lv, Laurz, Sestais, JEWS