Iesniedzot sūdzību par administrāciju
Lai vieglāk izsekot līdzi izveidotajam saturam, tā nosaukumam ir jāatbilst šim formātam:
[Sūdzība] Augstākstāvošā lietotājvārds
Piemērs: [Sūdzība] yostu
*Ja situācijā tika iesaistīti vairāki administrācijas locekļi, kuri kaut ko pārkāpa, tad tēmas nosaukumā jānorāda katra lietotājvārds
Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Ciekurs
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Logix
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Logix
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Uzmeta man piespiedu applikācijas pildīšanu
Pierādījumi: Nav pierādijumi.
Komentāri:
Sakarā ar to kad spamoju /fish bet parasti lai noķertu zivi, tur ir japaspamo [ poga, lai zivi noķertu un es tikai to tagad sapratu kad man ir uzmests uz tās pogas binds /fish, iespējams tapēc man arī administrācija uzmeta piespiedus applikācijas kārtošanu, vēl teica par čatu, to neizmantoju zvejojot jeb maucu ar showchat funkciju, lai man nekas netraucē.
Iesniedzot sūdzību par administrāciju vēlams iesniegt pēc iespējas detalizētāku situācijas aprakstu un vairāk pierādījumus, lai situācijas risināšana ietu raitāk un neveidotos domstarpības.
Ar Castellani vienojos par /fa, jo neredzēju labāku risinājumu tam. Castellani ziņoja, ka iepriekš jau vismaz trīs reizes personu bija brīdinājis. Spam Detectors uzrādīja, ka atkal tika 151x iespamota komanda /fish. Tad pieņēmu lēmumu /fa, jo tas gan vairāk šķita kā troll, nevis vienkārša vēlme pamakšķerēt.
Atvainojos, ja tev likas tas troll, nākamreiz noteikti par šo padomāšu.
Saproti, ielikt jailā, ja tas tiešām arī būtu troll, būtu neloģiski, jo tu turpinātu spamot. Taču nobanojot, tu serverīvairs netiktu uz noteiktu laiku, taču aizpildot aplikāciju, ja to pieņems, tiksi atpakaļ spēlē ar pārdomām par izdarīto.
Sūdzība nepatiesa, tiki brīdināts vairākas reizes, neuzklausīji aizrādījumus un nopelnīji sodu.
Jitzie, FalkeLV, ForesT, Mitrais, martinsh, Logix, Ciekurs, dandijs, Biezaputra, RainersK, fletcher2, ivanovs, Tējaaa, Sharper, Ceikaa, archaa, Kapracis, KristapsDD, Assassin, command, flinstons, Murish, Bosch, Sneaky, Castellani, Kristers, Draugs, Gangsta, Angelis, Tominsh, marats, HENNESY, DidzzyS, ELSB, Tropkillaz, niksniklaavss, Raivis, 518293182, Enija, Liepinshh, Kartoška, yanchux, Dinčaa, timaballs, Sestais, HandlexY, ツARMISSツ, Ekskluzīvais, nauriks, Kazocinsh, ! starxzs, sippa, draiver, RageQ, GaraiS, Maruzha, LuckyDonut, Bridges, TrustR, hoodsta, richuuuu, bLank, beglis, diletants, daunars, samantiina, Lauris29