Lai vieglāk izsekot līdzi izveidotajam saturam, tā nosaukumam ir jāatbilst šim formātam:
[Sūdzība] Pārkāpēja Vārds_Uzvārds
Piemērs: [Sūdzība] John_Lewis
*Ja situācijā bija vairāki pārkāpēji, katra pārkāpēja Vārds_Uzvārds jānorāda tēmas nosaukumā
Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Dan
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Thomas Stevens
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Neteikšu jo negribu viņiem sūdus
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Mani false ielika forever a jail, pa to kad pa maz rp bija
Pierādījumi:https://snipboard.io/b7zvh8.jpg https://snipboard.io/TK2mRX.jpg https://snipboard.io/IsfdNU.jpg https://snipboard.io/ANBFDM.jpg
Komentāri:Tā braucu apkart un kad dariju pagriezienu mani notrieca un čalis mani nobrauca, tad es noerpoju un tas čalis vnk aizbrauca un tad thomas Stevens apstādināja viņu bet visa vaina uz manis bija un ielika mani forever a jail varat mani atstāt tajā jail bet tad lai Thomas Stevens VAIRS NAV PALĪGS!!!
Iesniedzot sūdzību par spēlētāju vēlams iesniegt pēc iespējas detalizētāku situācijas aprakstu un vairāk pierādījumus, lai situācijas risināšana ietu raitāk un neveidotos domstarpības. Ja nekas nenotiks teikšu viesiem draugiem kas visu redzēja lai iesūdz Thomas Stevens
personigi gribu teikt, ka thomes stevens ir viens no stulbakajiem adminiem serveri!! ka vins vispar dabuja statusu, ja tik maz h nospeletas??? vinam deretu atnemt visas masinas, majas un ierocus, ari admin off, lai iet prom tas duraks
Ko viņš ir izdarījis nepareizi? Ja tu negribēji mācīties un neklausīji viņu
Kāds sakars pat nedeva iespēju pa to kad aizgāju afk 1 min mani ielika atpakaj jail
Es Tev devu 20 minūtes apgūt terminus, un atstāju Tevi GM lounge, lai mācies un nepārkāp noteikumus, kamēr esi sasaistē ar citiem, Tu man PM uzrakstīji, ka esi gatavs, es atnācu, mēs ar Fletcher pat bijām gatavi Tevi apmācīt, Tu teici, ka nemācīsies un izgāji AFK.
Ko tu te dirs tu devi 15 minūtes mamma mani pasauca aiziet ātri pagāja 2 min es atpakaj jail
Es Tev prasīju, vai Tev būs pietiekami laika apmācībām, Tu mani teici - jā, es atbrīvoju laiku Tev, pēctam Tu pasaki - "kāpē divi bļā" un teici, ka nemācīsies, teici, ka vēlies AD un izgāji AFK. Piedāvājām vēl DC nākt runāt, lai kvalitatīvāk apgūtu RP terminus, teici, ka iesi, bet 10 minūtes pazudi un man nebija vairs laika, un abi ar Fletcheru aizgājām. Pats mūs pievīli. Mēs veltam laiku Tev, bet Tu necieni to.
Mani pasauca mamma es gribēju tikai 1 palīgu nevis divus
Palūgšu izbeigt čatu.
Katrs nākamais liekais posts tiks sodīts ar 1 brīdinājuma punktu. Atļauts izteikties tikai sūdzības izskatītājam un sūdzībā iesaistītajiem, lai pievienotu tikai papildus pierādījumus(ekrānšāviņi, logfiles, situācijas video, detalizēts situācijas apraksts).
Es atnācu pie tevis, lai palīdzētu kolēģim ar tevis apmācību. Mēs tev pajautājām, vai tu esi ar mieru piedalīties discord sarunā, jo tā būtu vieglāk tev pastāstīt. Neteikšu vai tu piekriti vai nē, jo es pats nesapratu.
12:02 tu pateici, ka tev zvana tētis. Mēs piekritām pagaidīt minūtes 5, tu izgaisi. Uz maniem ''nudge'' nereaģēji, padomājām ka nenāksi vairāk atpakaļ.
Es pie tevis nosēdēju līdz 12:09, Tripijs ja nemaldos ilgāk. Es aizgāju uz reportu, pateicu lai man dod ziņu kad tu atnāksi. Tu nenāci vairāku desmitu minūšu garumā, tripijs tevi ielika jailā ar nodomu, lai tu gaidi kādu spēles uzraugu kurš tevi apmācīs, jo mēs savu laiku nevaram tērēt uz vienu spēlētāju.
Nu un tad kad tētim pacēlu mamma sauca varējāt kautko citu darīt un tad būtu pm uzrakstijis
Sūdzība nepatiesa.
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
nauriks, ! starxzs, jur, Liepinshh, Jitzie, raivorijs, pavasaris, esmunozonas, Enija, Mitrais, dandijs, timaballs, Loews, Tropkillaz, Durdulis, Kristers, KristapsDD, ELSB, Angelis, Hačiko, Devitais, Draugs, Bosch, Assassin, DidzzyS, Castellani, Gangsta, Murish, Ciekurs, beglis, Valchhaaa, draiver, sippa, Raivis, HENNESY, niksniklaavss, Sneaky, archaa, Gonzalez, Bridges, Mežpils, Twizzy, Dinčaa, felss, LuckyDonut, Maruzha, bLank, samantiina, marats, CarD, amsterdam, LMD, fletcher2, 518293182, Biezaputra, qtecc1, WIDROX, Lauris29, Tējaaa, Ziemsitis