Tavs UCP: niggerishay
Paskaidrojums, kas notika: stāvēju pie csdd, kad pēkšņi nenokā mans auto 2reiz uzsprāga, iepriekš tas bija noticis igs, bet man to nerādija, draugs atsutija ss
Kas mums būtu jādara lietas labā: respawno mahu
Piebildums/komentārs: Nav ne jausmas kāpec kas tāds notika, taču pievienoju ss https://failiem.lv/u/uyqbjdx5n
man tas pats bija, tikai man bija sasista sākuma bija melni dūmi un tad aizdegās un tad uzsprāga, nemīz izdzēsīs
Nu hz, pēc noteikumiem jau dzēš, bet ja es nopērku ko dargaku tad kada jega maksat kko, nakamreiz mēģināšu iefilmēt ar video kā tas notiek, lai jau nauda neiet zuduma
viņiem pohuj cik tā mašīna maksā!
Nu tas arī ir vēlviens iemesle nespēlēt
Automašīna bija nobugojusies, salabosim to un varēsi turpināt to izbaudīt!
~TC~
Leonchiks, smifnwessun, Admiiiks, Scrubs, Zvaigznite, perseverance, BATYA78, LuckyDonut, Swufy, Maruzha, Vexiinn, Assassin, KristapsDD, Murish, CarD, archaa, renars, fletcher2, FalkeLV, flinstons, Pomidors, Gangsta, Castellani, samantiina, ELSB, nauriks, Memorie, 518293182, Draugs, qtecc1, DidzzyS, dandijs, Bosch, Lauris29, ツARMISSツ, martinsh, Angelis, amsterdam, FizzyS, Mitrais, bLank, GaraiS, Dinčaa, Tējaaa, Ilsaurs, Raivis, 💜 Tvaiciņš 💜, RainersK, Kapracis, timaballs, Bridges, Sestais, LMD, Kazocinsh, niksniklaavss, daunars, Kristers