Sveiki, mani sauc UCP - kenixzx, bet realajā dzīvē sauc mani par Jāni, spēlēju MTA:SA kick.lv komūnā, cenšos vairāk attēlot savu lomuspēli šijā serverī cik vien varu. Patīk šis komūns un drošvien turpināšu pamazām attēlot lomuspēli šajā lomuspēles komūnā. Ne tikai MTA:SA un datorspēles ir mīļākā lieta, bet gan arī ceļošana utt. - ir tikai 3 vietas kur es esmu aizceļojis - Spānijas sala Tenerife - Lietuva Klaipēda - Lielbritānija (Anglija). Tā apmēram, starpcitu esmu uzsācis nedaudz kautko ar Youtube lietām darīt. Izveidoju kanālu - Eagle LV, tur likšu kautko, kas ar Kick.LV saistīts, šobrīd kanālam tikai 1 subscribe xd. Šodien - 04.05.2019 izlaidu vienu video youtube, mazliet editoju - spied šeit, lai aplūkotu video - Lūdzu abonējiet kanālu
Sveiks! Labs veidz, kā sevi reklamēt. Cerams, kad esi uz palikšanu, veiksmi! ;)
Sveiks, Janka! Lai veicas!
Sveiks vārda brāli.
Vārdu neturi, smirduči.
Jā, tu.
Sveicināts Jāni! Veiksmi iekš kick, esi aktīvs un sauc draugus!
čau Jāni!
- If you don't like me then i'm sorry -
Sveiks !
Sveiks, prieks iepazīties, cerēsim , ka tavs kanāls augs ar laiku , veiksmi iekš @KICK
Sveicināts!
GL
Yo!
shockins, Hazieal, Sanfliex18, PETER1ZZ, Tominsh, yanchux, SkyLine, Gozmit, kenixzx™, buddyy, GLX, Pinuzis, Сhrееру, teoy, TrustR, ChipyLV, 𝙀𝙨𝙠𝙖, FL3X, Trumpis, swolex, Kn0w, Niknaaks, sllasx, 518293182, Laurz, ivanovs, Jankellls, 442240, Brazy, GoblinX, Sestais, sweathly