Sveiki,cienījamies spēlētāji,no sākuma vēlos iepazīstināt,nedaudz par sevi,manām dzīves gaitām,aizsākumiem iekš MTA!
Tātad,mani sauc Mārcis,pirms divām nedēļām apritēja 17.gadi!
Brīvajā laikā,pēc skolas,primārais ir treniņi,nodarbojos ar Handbolu,nu jau 10 gadus,jau profesionālā līmenī, pēc treniņa un kā jau mums lielākai daļai gribas relaksēties un atpūsties,labprātāk spēlēju datoru,protams arī saulainās dienās maucam ar draugiem atpūsties,braukājat ar močiem/rolleriem,īsāk sakot pavadām laiku,kā vien vēlamies un nu tagad jau varētu pat teikt,kad nu jau 6mēnešus katru dienu esmu on vismaz 5h,cenšos attīstīt savu RolePlay līmeni ar vien augstākā līmenī,jo prieks spēlēt,kad viss ir sakārtots,kārtībā
MTA kā tādu sāku spēlēt apmēram pirms diviem vai div apuss gadiem,kad mani uzzaicināja spēlēt mans draugs,es no sākuma domāju,nebūs jau interesanti,bet tad,kad pamēģināju,man tas tik ļoti iepatikās,kad vairs nevarēju atkauties,beigt spēlēt,tā turpinu spēlēt līdz šai dienai!
Man ir ļoti liels prieks par to,kad šis serveris beidzot ir pārdomāts,ļoti labi manuprāt attīstīts,visi ir ļoti draudzīgi,komonikabli,es arī tāds esmu,tapēc ceru,kad būšu šeit uz ilgu,serveriss turpinās tikai augt un augt,attīstīsies ar vien vairāk,tas arī būtu viss par mani īsumā!Tiekamies serverī! ;)
ChipyLV!
Wassup brā
Čau vecīt, paskatījos tavu komentāru iekš viena topika, cītīgi izlasīju un sapratu ka tev tiešām ir nojauta par RP un esi tiešām labs eRPeris un pieliec pie vietas tos kuri skrien pēc statusa un tēlo labiņos kautgan patiesībā ir parasti LowRPeri kuri skrien pēc statusa. Sveicināts iekš Kick, lai tev jauka spēlēšana ;)
Čau čau, prieks iepazīties, lai tev veicās KICK )
Sveiks! Veiksmi tev serverī un forumā! ;)
Sveiks! Veiksmi augt un attīstīties.
Sveicināts @Chipy. Liels prieks, ka kopā ar mani un vēl pāris džekiem darbojies manā organizācijā LLC ''MOTUS'' - PILSĒTSAIMNIECĪBA. Viennozīmīgi, nepadodies un turpini iesākto. Jauku dienu.
yoyoyoyooyyoyo
- If you don't like me then i'm sorry -
Sveicināts!
Veiksmi
Yo!
shockins, ChipyLV, phine †, Tominsh, dandijs, Angelis, Artix, Gozmit, buddyy, Pinuzis, Сhrееру, Jankellls, swolex, Niknaaks, Laurz, Leitis, 518293182, sweathly, , mrbriedits, Brazy, GoblinX, Devitais, FL3X, gg_Billy_gg, ivanovs, TrustR, SpraY, BigMiq, Sestais, Artis18, maarinns, 9Boz, bLank, Unnamed, BANNED, kingunder23, JARIK, Andzins