Sveicieni Jums, sveicieni man! Lai arī daļa no mana lietotājvārda pasaka šo to par mani, tomēr iepazīstināšu jūs ar sevi. Vārdā mani Niks, nu jau 17 gadi. Īsti ar vecumu nekad neesmu izcēlies, jo manuprāt tas nav rādītājs par cilvēku.
Drošvien radīsies jautājums, kādēļ MTA, ir taču citas nodarbes, kā pavadīt brīvo laiku. Uz šīs nots es varētu sacīt, ka esmu veco spēļu piekritējs. Problēma nav tajā, ka man būtu slikts dators vai tamlīdzīgi, pavisam noteikti NĒ, bet nu šeit vairāk gaumes lieta. Protams, dažkārt mēdzu uzspēlēt spēles – CS:GO, GtaV, The Forest u.c.
Lai nebūtu tā, ka mani kauli pamazām atrofējas, brīvajā laikā nodarbojos ar pauerliftingu. Vairāk priekš sevis, bet nu treniņus neizlaižu, varbūt nākotnē varētu uz kādiem sačiem ar aizlaist. Pauerliftings, kas tas tāds ir? ( Spēka trīscīņa jeb pauerliftings (angļu: Powerlifting) ir spēka sporta veids, kas satāv no 3 disciplīnām - pietupieni (squat), guļus spiešana (bench press) un vilkme (deadlift). – WIKI ). Kapēc ne fitness, bet pauerliftings? Atbilde pavisam vienkārša, manis izvēlētais klubs ir ar ‘’pauerliftinga’’ novirzienu.
P.s Mēdzu paķimerēties ar photoshopu, bet par to citā reizītē. ;)
‘’Tas tā ātros vilcienos – iespaidam .. ‘’
Cau, ludzu nedzer pulveri, lai nepaliec par stulbu, kam tikai galva ir pulveris un kuram garigais vienmer dirsa, pieredze ar citiem cuvakiem
čawa
cavinas
- If you don't like me then i'm sorry -
Sveicināts!
GL. Ceru kad spēsim paaerpot IG
Sveiks !
Yo!
shockins, kupers, Niknaaks, Jitzie, Swufy, MMD, juppi, SiZzy, bLank, Sneaky, LUĪZE, JayB, Gozmit, buddyy, janiszaķumeditajs, Сhrееру, 518293182, Kiwix, Berzoe, GLX, 9Boz, Ērms, Trumpis, Jankellls, Pinuzis, Brazy, 442240, Sestais, swolex, TrustR, Miksens, ivanovs, Artis18, Laurz, Thomas, FL3X, ChipyLV, m.A.A.d, walZ, SkyLine