Sveiki visiem kick lietotājiem!
Atvainojos,ka tik vēlu rakstu šo topiku un daudzi jau pazīst mani iekš servera.
Mani sauc Lauris ,man ir 16 gadi,labprāt pavadu brīvo laiku ar atpūšoties pie datora,bet siltā laikā ar draugiem aktīvi sportojot,protams, apmeklēju treniņus vieglatētikas un basketbola,neesmu panākumu bagāts sportists,bet galvenais man ir jautri pavadīt ar draugiem laiku,un milēt to ko daru!
Daudzi jautā,kāpēc esi tik aktīvs kick? Atbilde ir pavisam vienkārša patīk pavadīt brīvo laiku iekš kick un labā kompānijā ,ko sastādat jūs visi!
Mta sāku spēlēt tieši pirms gada ,šajā serverī,protams, draugs ieteica,un mācija man erpot,sākumā biju kā visi spēlētāji nezināju terminus,bet ši servera staff komanda palīdzēja iepazīt,un padarīt mani to,kas esmu šobrīd!
Atvainojos šis bija īsumā par mani,ja kādam ir interese uzzināt vairāk droši jautājiet pm!
Tiekamies serverī!
Palubom tulit bus gm pieteikums, bet taa sveix ;D
čawa
Sveicināts Lauri! Kaut kur esi redzēts , ar prieku gaidīsim tevi serverī.
Heisā hopsā. Lai veicas!
Yoo pacan
yo pacan4ik
- If you don't like me then i'm sorry -
Sveicināts!
Sveiks Lauri ,GL.
Yo!
shockins, Jitzie, Gonzalez, Viņa, RaspyS, Laurz, yanchux, swolex, SkyLine, Gozmit, ZeroFunk, Kiwix, Logix, buddyy, Devitais, Melnais, GLX, Jankellls, Pinuzis, Сhrееру, TrustR, Ērms, Biggy, Pufty, Miksens, ivanovs, ChipyLV, Sestais, 442240, Niknaaks, 518293182, alexdell2, 𝙀𝙨𝙠𝙖