bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par administrāciju
6
0
topic
[Warning appeal] isinatajs
pagarinatajs
Nejaušs incidents
lietotajs++:)
edu sudus
285 atbildes forumā
Online: 16d 0h 17m
Redzēts 31. martā, 22:10
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 12. februārī, 14:08

 

Tavs lietotājvārds: pagarinatajs, the one and only.

Augstākstāvošā/o lietotājvārds: nav nekad augstakstavosais, vienkarsi cilveks kuram es tulit sniegsu padomu varda Marquez. Moderators pec grupam skaitas.

Iesaistīto personu lietotājvārdi: nav piemerojams

Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: uzstelleja warning point balstoties uz subjektivu viedokli/uzskatiem, ignorejot moralas normas un foruma uzraudzibas prieksrakstus.

Pierādījumi: https://prnt.sc/z7p24p un tas ir regarding https://prnt.sc/z7p54e

Komentāri: tatad ja. ka jau pagarinataja AXON BODY 2 uznemumos ir redzams, tad esmu sanemis warning par AIZLIEGTS VEIDOT TOPIKUS, lai gan vards topic nekad nav bijis vards post, jo ja mes ka inteligenta sabiedriba palukojamies vardnica, tad vardnica apgalvo, ka vards TOPIC ir skaidrojams ka TEMA, tacu vards POST ir skaidrojams ka IERAKSTS. Sini gadijuma pagarinatajs nav veidojis nevienu jaunu temu, tikai PAPILDINAJIS AR IERAKSTU jau esosu temu. Bildite ir redzams, ka tiek mineta maisisanas ar OOC un IC. Konkretaja tema pagarinatajs ir ierakstijis jautajumu "sis ir narrative vai press release?". Velos noskaidrot kurs vards saja jautajuma neatbilst IC jeb IEKS TELA kriterijiem? Nevelos lai moderators paliek bedigs, ka pagarinataja intelektualais koeficents un zinasanas tema LOMUSPELE ir novertejamas ar 5 gadu pieredzi dazados limenos un jomas, tacu uzskatu, ka warning point bus tomer janonem jo tas nav tiesiski un ir amorali pret pagarinataja prestizu. 

Nemot vera lokalo mentalitati man ari javers uzmaniba uz to, ka fraze "TU REGULARI PARKAP NOTEIKUMUS, TAPEC NEKAS KA TA" tomer nav nekada veida applicable, jo tomer seit ir konkreta problema nevis nepatika in general.

aktiva problema ir apskatama seit: https://mta.kick.lv/forums/topi…na/?post=59628

Labu veselibu un lielu algu velot, 

pagarinatajs!

Dinčaa
Meitene zeltene
132 atbildes forumā
Online: 129d 23h 8m
Redzēts 28. martā, 15:38
Pievienots, 2021. gada 12. februārī, 14:24
3
post

Izskatot sūdzību secināju, ka foruma moderators ir sodījis ar nepareizu iemeslu gan tevi, gan vēlvienu lietotāju, taču ir veikts šī punkta pārkāpums - 3.4. Aizliegts veikt postu ar saturu, kurš neatbilst topika prasībām. IC topikos arī frakciju jaunuku sadaļās ir aizliegts izteikties, ja tas nav nekādā veidā saistīts ar tavu personāžu, tātad tavs posts tāpat ir sodāms tikai ar citu punktu. Moderators tuvākajā laikā izlabos brīdinājumus abiem lietotājiem un saņems mutisku brīdinājumu un aicinājumu iepazīties un izprast visus foruma noteikumu punktus kā arī iepazīties ar terminiem. Kā zināms moderatoram ir beidzies jau pārbaudes laiks, tādēļ savus pienākumus viņš turpinās veikt.

Papildu jautājumu gadījumā vērsties pie manis privātajās ziņās.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0