Čau visiem! Mani sauc Daniels, dzīvoju es Saldū Lutriņu pagastā. Patīk nodarboties ar sportu un brīvajā laikā tusēt ar draugiem vai arī spēlēt datoru. MTA spēlēju jau kādu gadu ar pusi un esmu kaut cik zinoš tajā visā.
Pie datora uzturos apmēram kādas 3-8 stundas spēlēju vēl STEAM spēles. Esmu ļoti draudzīgs, patīk daudz runāt un iesaistīties kādās sarunās, kurās pārrunā kādas svarīgas leitas, šajā gadījuma, serveris.
Ceru ka visi pieņems mani un būs pret mani draudzīgi un sniegs mazliet arī reputāciju. Lai visiem viss izdodas un iet uz to ko iecerējuši. Paldies ka vēltīji laiku izlasot šo mazo tekstiņu.
Sveiks,esam erpojuši kopā,esi tīri draudzīgs un paskaidro visiem sīkākās detaļās visu..
Ceru,tu te uz palikšanu
Tiekamies serverī!!!
Yoooooooo...Gaidu IG.
Saldus gang
Fucking yo shawty before she leavin
Sveiks, cerams uz palikšanu! ;)
Čaaaaaaa , veiksmi tev šeit , cerams komunikācija būs labā limenī ar pārējiem biedriem)
Sveiks. Veikmsi.
Sveicināts!
Yo!
shockins, Danonkijs, ! starxzs, Angelis, Kristers, 442240, SkyLine, CherBerry, Gozmit, buddyy, Devitais, EBK, mirasovtimur, IgorekMn, half-pedor, janiszaķumeditajs, Kiwix, Сhrееру, Pinuzis, Laurz, GLX, Olbitiss, Hudsons, Fosiks, TrustR, ivanovs, FL3X, westside