bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
7
0
topic
[GM] Jankellls
Jankellls
Lietotājs
Bērziņš'
67 atbildes forumā
Online: 6d 12h 16m
Redzēts 2023. gada 16. oktobrī, 15:20
Pievienots, 2019. gada 06. maijā, 20:44

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [X ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ X]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ ]

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Jānis

Iepriekšējie nickname: nav

Tavs vecums: 15 (pēc 6 dienām būs 16)

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Wayne Walker (Walker Industries) ; Darrels Williams (Ganton Apt. Hustlers)

Pieredze kā Gamemaster: nav, bet mans klasesbiedrs (Lauriszz) ir dalījies savā pieredzē. 

Pieredze Roleplay jomā: Roleplay sāku apgūt pirms aptuveni diviem gadiem. Protams, vispirms tikai braukājos ar auto un neko sakarīgu nedariju, bet manas pirmās saknes roleplay jomā bija iekš PH. Strādāju gaterī un taisīju mēbeles. Vēlāk arī pievērsos daudz interesantākām roleplay situācijā. Erpoju kartelī, strādāju arī citos legālos uzņēmumos. Tagad , kad atvērās kick roleplay serveris, esmu strādājis gan LSAK par mehāniķi, gan LSPD par policistu. Pašlaik uztaisīju savu uzņēmumu - Walker Industries, kas saistās ap Los Santos. Protams, sākumā ir visgrūtāk, bet cenšos darīt visu, lai uzņēmums augtu un attīstītos. Es savu rp līmeni vērtēju 7.5/10. Neesmu perfkts.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Atzīšos, biju liels ''lowaks''. man bija slinkums erpot, bet tagad, kad kick serverī ir daudz lielāka aktivitāte, ar prieku erpoju un to turpināšu turpmāk.  Saprotu savu kļūdu un esmu gatavs mainīties uz labo pusi. 

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): https://imgur.com/a/gRnCKaL">https://imgur.com/a/gRnCKaL

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Mani sauc Jānis, kam ir 15 gadi. Kā jau iepriekš minēju, man drīz paliks 16. Kick serverī iegriezos pirms aptuveni diviem mēnešiem, tad, kad serveris atkal atvērās. Biju priecīgs, jo mani draugi teica, ka tur esot bijis kādreiz daudz labāk, nekā citos projektos. Šeit esmu saticis labus draugus. Drīz pageigšu pamatskolu, kā jau zināms, sāksies eksāmeni. Par tiem daudz neuztraucos. Es aizraujos ar divām lietām - datorspēlēm un sportu. Mēģinu baigi neaizrauties ar datoru, bet dienā pie datora pavadu 2-4 stundas. Mani aizrauj basketbols un viegatlētika. Pašlaik sekoju līdzi NBA Playoffs. Man arī patīk izklaidēties ar draugiem, nedaudz ietusēt.Pēdējā laikā mani draugi ir sākuši mani saukāt par lowaku, gribu viņiem pierādīt pretējo. Īsumā tas par mani. 

Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera? : Esmu pēdējā laikā pamanījis to, ka administratori ir ļoti aizņemti ar nopietnām lietām. Man personīgi ir gadījies, ka neliels reports, pāris jautājumi, vai neliela palīdzība, aizņem daudz laika. Manuprāt, sākumā es varētu palīdzēt KICK administrācijai atvieglot darbu, lai citi varētu ķerties pie nopietnākām lietām, neuztraucoies par sīkiem reportiem. 

Motivācijas vēstule(200 vārdi kā minimums): Redzot, ka KICK meklē jaunus RP skolotājus, es vēlējos pamēģināt, izvirzot savu kandidatūru. Ar visām šīm pārmaiņām pēdējā laikā, es biju nesaprašanā. Vēlējos jau iepriekš rakstīt pieteikumu, bet nobijos. Šodien mani iedrošināja Lauriszz. Vēlējos pamēģināt, jo,ja manu pieteikumu atteiks,nesākšu raudāt. Turpināšu aktīvi spēlēt ar smaidu sejā.Jau kopš paša sākuma , esmu apbrīnojis tos cilvēkus , kas lidinās pa gaisu un palīdz citiem. Jau kopš paša sākuma esmu lūkojies uz viņiem ar lielu izbrīnu. Viņi ir kā skolotāji, kas jeb kurā laikā var atnākt pie tevis un palīdzēt. Kādēļ tāds nevarētu būt es? Es labi protu komunicēt, tāpēc sazināties ar cilvēkiem man būs viegli. Es labi protu pamācīt, ieskaidrot lietas. Es labi zinu visus terminus .Domāju, ka iederēšos kick administrācijas pulciņā. Man nepatīk tādi , kas tēlo neadekvātus cilvēkus serverī, tāpēc es vēlos arī palīdzēt, novērst stūlbas situācijas, ar kurām nebūs jātērē laiks. Spēšu darīt to, ko man liks. Esmu cilvēks ar augstu atbildības sajūtu. Daru uzdotu ar prieku. Ļoti daudz mācos no kļūdām, it īpaši, kad gūstu kādu pamatīgu mācību. Ja pirmajā reizē nespēšu izdarīt to, ko vajag, otrajā reizē tas tiks darīts. 

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Protams! :)

eslains
Lietotājs
13 atbildes forumā
Online: 1d 6h 39m
Redzēts 2019. gada 16. jūnijā, 16:13
Pievienots, 2019. gada 14. maijā, 15:37
0
post

@ToniC vēl serpenī ej piesakies uz statusu, varbūt tur paveiksies.

Trumpis
Lietotājs
13 atbildes forumā
Online: 9h 51m 16s
Redzēts 2019. gada 01. jūlijā, 00:24
Pievienots, 2019. gada 14. maijā, 15:44
0
post

Manuprāt, Gamemaster serverī ir pietiekami . Nav gluži tā kā tu saki ,ka jāgaida ilgi reports , tu vienkārši esi šo iemeslu piefantazējis klāt . Tavs ajailu skaits arī nav diezko iepriecinoš. No manis šoreiz PRET . Vēlu Tev veiksmi Roleplay'a !

Pinuzis
Lietotājs
68 atbildes forumā
Online: 1d 15h 7m
Redzēts 2019. gada 13. decembrī, 23:15
Pievienots, 2019. gada 14. maijā, 16:57
0
post

Atvaino ,bet pret. Tavs Ajailu skaits nav tas patīkamākais. Piekrītu Trumpim ,GameMasteri pašlaik ir pietiekami. PRET

GLX
Lietotājs
61 atbildes forumā
Online: 2d 20h 48m
Redzēts 2019. gada 07. jūnijā, 23:50
Pievienots, 2019. gada 14. maijā, 17:15
0
post

Nesen vēl bija diena pēc dienas ajail skaits, tevi kā cilvēku vēl nespēju novērtēt gan attieksmē, gan roleplay ziņā - neesmu saskāries. Pierādi sevi manās acīs un manu biedru acīs , iespējams tad nākamreiz spīdēs kas spilgtāks. Antirekomendācija no manas puses, pašlaik.

Pēdējo reizi rediģēja GLX, 2019. gada 14. maijā, 17:15.
rosearch
Lietotājs
51 atbildes forumā
Online: 2d 2h 12m
Redzēts 2020. gada 05. novembrī, 09:11
Pievienots, 2019. gada 14. maijā, 20:15
0
post

Antirekomendācija, jo ir aktīvi administratori, kas man diezgan bieži un ātri izpalīdz, šaubos,ka ir vajadzīgs vēlviens, sorrz.

Gozmit
VIP
Bijušais foruma moderators
#soberAF
445 atbildes forumā
Online: 37d 22h 53m
Redzēts 30. martā, 00:38
Pievienots, 2019. gada 14. maijā, 21:37
0
post

RP skolotāja statuss - Atvērts, kas nozīmē ka tiek meklēti cilvēki.

 

Antirekomendācija, jo ir aktīvi administratori, kas man diezgan bieži un ātri izpalīdz, šaubos,ka ir vajadzīgs vēlviens, sorrz.

Manuprāt, Gamemaster serverī ir pietiekami . Nav gluži tā kā tu saki ,ka jāgaida ilgi reports , tu vienkārši esi šo iemeslu piefantazējis klāt . Tavs ajailu skaits arī nav diezko iepriecinoš. No manis šoreiz PRET . Vēlu Tev veiksmi Roleplay'a !

Pret tevi kā pret cilvēku - nav pilnīgi nekas. Uzskatu, ka esi komunikabls un apķērīgs, bet tomēr antirekomendācija, jo sastāvs jau tāpat ir kuplā skaitā. 

Varbūt citreiz, veiksmi.

?????????

 

 

te nekā nav

GoblinX
VIP
Jančukiņš
301 atbildes forumā
Online: 32d 17h 58m
Redzēts 2022. gada 05. septembrī, 22:52
Pievienots, 2019. gada 14. maijā, 22:02
1
post

Sveiks Jankellls!

Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu, to noraidīt, jo aplūkojot tavu /history, tur slēpjās daudz NONRP administratīvie sodi, kas parāda tavu attieksmi pret RolePlay un serveri kopumā.

Paldies, ka iesūtīji, veiksmi serverī!

 

Ar cieņu MTA administrācija.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0