bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
5
0
topic
Trent Garret
Janzz
Lietotājs
11 atbildes forumā
Online: 11h 17m 29s
Redzēts 2021. gada 01. februārī, 17:52
Pievienots, 2021. gada 24. janvārī, 04:35

Trents Garrets

20 gadus vecs jaunietis kurš ir atgriezies savā dzimtajā pusē, pēc lielas pasaules daļas apceļošanas.

Trents uzauga Grove street rajonā. Jau no agra vecuma zēns saskārās ar ieročiem, narkotikām un vardarbību. Gadiem ejot viņš pierada pie šī dzīvesstila, kā arī jaunā vecumā sāka zagt automašīnas. Automašīnas iekrita zēna sirdī. Ātrums deva viņam iespēju būt high nelietojot narkotikas, taču zēns pārmērīgi lietoja marihuānu.

Kad nomira Trenta vecāki zēns nonāca bērnu namā, taču drīz vien viņu pieņēma jauna ģimene un aizveda sev līdzi uz Japānu. Zēns nevarēja pieņemt faktu, ka jaunie vecāki ir no Japānas un vairākkārt centās bēgt. Ar laiku to nācās pieņemt, jo 14 gadus vecam jaunietim uz ielas nav ko darīt. Jaunie vecāki bija turīgi, mitinājās skaistā villā un dzīvoja šiki.

15 gadu vecumā Trenta audžu tēvs Homura Garrets iepazīstināja puiku ar savu uzņēmumu, kurā Trents pelnīja savam pirmajam auto, mazgājot grīdas un tīrot tualetes, taču ar to nepietika.

Homura atklāja zēnam tādu autosportu kā drifts. Tēva hobijs Trentu aizrāva un zēns tajā iemīlējās. Puika brauca tēvam līdzi uz sacensībām, palīdzēja kā varēja. 

18 dzimšanas dienā Trents devās uz Biznesa skolu apmaiņas programmā apceļojot vairākas valstis, piemēram- Vācija, Apvienotā Karaliste, Zviedrija, Austrālija u.c. Mācību laikā zēns pilnveidoja sevi un kļuva par vīrieti.

Apmaiņas programmas beigās Trents atgriezās Japānā, taču nokavēja tēva nāvi un nepaspēja atvadīties. Tas Trentu satrieca, bet viņš apņēmās nepievilt tēvu un turpināt viņa iesākto. Pēc īsa laika Trents atgriezās Los Santos, līdzi ņemot tēva BMW e34 ar ko viņš bērnībā tika atvests uz jauno vecāku mājām!

((tiks papildināts))

Pēdējo reizi rediģēja Janzz, 2021. gada 24. janvārī, 04:49.
Janzz
Lietotājs
11 atbildes forumā
Online: 11h 17m 29s
Redzēts 2021. gada 01. februārī, 17:52
Pievienots, 2021. gada 29. janvārī, 04:24
0
post

Uzņēmums iekš Los Santos

Trents pamazām aizsāk uzņēmuma darbību iekš Los Santos. Japānas filiālē notiek ballīte lai atzīmētu šādu vēsti.

Trents bieži sazinas ar Japānas filiāles menedžmenta komandu, un šoreiz Trentam ir labas ziņas. Šī ir tā diena kad Trents dos zaļo gaismu uzņēmuma darbībai, bet uzņēmumam kaut kas trūkst. Trūkst Japānas pieskāriena! Un šoreiz neiet runa par suši... Trentam vajag pierādīt uzņēmumu, jo ir liela konkurence. Pilsētā darbojas daudz dažādu workshopu, un katrs ar kaut ko atšķiras.

Los Santos cilvēkiem vajag izmēģināt Japānā ražotos un pārbūvētos automobīļus. Trents negrib jaunās filiāles gaitu sasteigt un nāk pie secinājuma, ka jāiesaista cilvēki Japānā. Tas nozīmē importēt 3 pilnus konteinerus ar pašu ražotajām detaļām un 3 labākajiem japāņu auto eksemplāriem, kuri pēc ierašanās Los Santos tiktu pārbūvēti, kā uzņēmumā dara jau vairākus gadus.

Trents sazinas ar Japānas menedžmenta komandu un paziņo jaunumus. Sarunas gaitā tiek norunāts, ka tiks izsūtīti 3 konteineri ar auto un detaļām lai tos pārbūvētu pēc 3 dažādu klašu standartiem - Street, Sport un Street Legal Racecar. Izdevumi tiks kompensēti no Japānas kases. Trents tos pārbūvēs, ar tiem iepazīstinās un 3 laimīgajiem būs iespēja tos iegādāties.

'((tiks papildināts))

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0